Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Pokud byla pozice Radila nejistá, tak mu to mohli říct, že bude záležet i na pohledu nového trenéra a ne ho několikrát ujišťovat, že se s ním určitě počítá. A jestli mu nakonec řekli, že se nevejde do pěti pětek, když momentálně nemáme při zranění Kauta ani čtyři, tak to mně přijde jako dost nedůstojné jednání.
Prosím ,ber obě strany s rezervou .

Prosím ,ber obě strany s rezervou .

🎯

Roadside Assistance Flat Tire GIF

Jen doplnim, ze Radil bydli v Praze.
Když se vrátíme do současnosti, jak to plánujete s bydlením? Budete dojíždět?
Zázemí máme s rodinou v Pardubicích, takže bychom využili toho, že města jsou blízko u sebe.

ja vychazel z teto odpovedi...tak diky za upresneni...

Vstupenky na zápas se švýcary za 190 eur :(

Naštěstí je Olympiáda „nekomerční sportovní akce“, protože mj. jak v preambuli i v oddílu o poslání MOV se zdůrazňuje:
  • apolitičnost
  • rovnost
  • ideály fair play
ani slovo o komerci či nedejCoubertin zisku.

😇 🫶

Presne tak. Vzal proste nejvyssi nabidku. Proto jsem psal, ze ze sebe dela kaspara s tim co vypravi.
V Praze bydli uz dlouho.
Promiň ale proč by ze sebe měl dělat kašpara když tady s ním nepočítají a dostal podobnou nabídku jako tady. Nevím jestli to někdo psal ale rozhodlo i to že dostal smlouvu i na příští rok. A není pravda že bydlí jenom v Praze!!! . Teď primárně bydlí ve Znojmě

Promiň ale proč by ze sebe měl dělat kašpara když tady s ním nepočítají a dostal podobnou nabídku jako tady. Nevím jestli to někdo psal ale rozhodlo i to že dostal smlouvu i na příští rok. A není pravda že bydlí jenom v Praze!!! . Teď primárně bydlí ve Znojmě
Kaspara ve smyslu toho, ze vypravi, ze penize nehraly az takovou roli. To je blbost.
Stejne tak jako ze mu bylo receno, ze se nevejde do peti petek. Nesmysl.

Olympiáda už je jen komerční akce, továrna na peníze. Miliardy za často po olympiádě nevyužívanou sportovní infrastrukturu. Miliardy za televizní práva, miliardy tajhle, miliardy támhle... Sportovní putovní cirkus...

Tak po nejake dobe na foru, sezona se blizi a to je dobre, Regenda o NHL ocividne stoji, penize ktere ma na farme pri nakladech zivota v US jsou relativne male, tady by mel velmi pravdobne ne o malo, ale o hodne vic na konci sezony v kasicce, kdo zil/nebo travil vice casu za morem tak vi jake jsou naklady na bezny zivot tam a tady..
Procetl jsem rozhovor s Radou, nechapu nektere reakce zde, prijde me uplne v pohode, nic spatneho na nem nevidim.. asi nizsi prah citlivosti..me mrzi, ze to zakonci vedle u zlodeju, ale to je jeho vec, jinde to asi nedopadlo a on chtel jeste hrat, dlouho se vypustely balonky o budouci spolupraci s Richardem Kralem, ale to asi nebylo tak horky, zajimave je jakou bidu zde na foru dostava za minulou sezonu, pravdou je, ze se mu nepovedla, ale minimalne za me, herne byla spatna pro hodne hracu a hokej, kterej jsme predvadeli byl casto strasnej obecne, druhy bod je fakt, ze byl mozna vice nez pulku sezony zraneny, prvni zraneni- pneumotorax je mimichodem normalne zivot ohrozujici stav, takze asi tak, urcity nadhled by mozna neuskodil v takovem to pripade, ale na to muze mit kazdej svuj nazor, ukaze se letos na lede..
Ani bych nad tím celým neštěkl a dal Ti za pravdu nebýt jedné věci. Díky tomu, že do toho Petr Dědek dává takový peníze, tak tyhle kluci na sklonku kariéry nemuseli sbírat poslední drobný rozlítaný někde po Evropě, ale vydělali si třeba ještě víc, doma, u rodiny, u kamarádů a ještě v týmu s nejvyššími ambicemi. Neexistuje lepší konstelace.

A on má na odchod potřebu se o PD takhle trapně otřít. To mi tedy vadí neskutečně. Pro někoho je to jen malý popíchnutí. Pro mě to je v kontextu s výše uvedeným hrozně drzý a nekorektní.

Ani bych nad tím celým neštěkl a dal Ti za pravdu nebýt jedné věci. Díky tomu, že do toho Petr Dědek dává takový peníze, tak tyhle kluci na sklonku kariéry nemuseli sbírat poslední drobný rozlítaný někde po Evropě, ale vydělali si třeba ještě víc, doma, u rodiny, u kamarádů a ještě v týmu s nejvyššími ambicemi. Neexistuje lepší konstelace.

A on má na odchod potřebu se o PD takhle trapně otřít. To mi tedy vadí neskutečně. Pro někoho je to jen malý popíchnutí. Pro mě to je v kontextu s výše uvedeným hrozně drzý a nekorektní.
Osobně mě příjemně překvapil rozhovor s Valou . 👍👍👍

Všichni onanisti nad Lukášem si můžou přečíst rozhovor s Ondrou, Matějem nebo Houdýnym, všichni to vzali jako business a nikdo neplival. Zrovna od Lukáše, který během juniorských let dělal vejšku a měl díky tomu taky úlevy a pak tu hrál za nadstandartní plat, to přišlo zbytečné. Urazil se.

...odchody odchovanců jako Zohy, Vališ, Ráďa těžce nesu... Jen uvidíme časem, zda Ráďa měl pravdu, že jednání Mountfieldu bylo na rovinu a nemazou mu med kolem huby...

Všichni onanisti nad Lukášem si můžou přečíst rozhovor s Ondrou, Matějem nebo Houdýnym, všichni to vzali jako business a nikdo neplival. Zrovna od Lukáše, který během juniorských let dělal vejšku a měl díky tomu taky úlevy a pak tu hrál za nadstandartní plat, to přišlo zbytečné. Urazil se.
Všichni tři jmenovaní tu nepřicházeli jako hvězdy a Válič s Houdkem si určitě nechtějí zavřít dveře zpět, jsou ještě mládí. Matěj je prostě asi fajn člověk. Ráďa se vracel jako superstar, tak proto takové reakce na rozvázání smlouvy (stejně jako Nakládal). A vůbec bych se nedivil, že po kariéře nebude nikde klub šetřit a bude mu nakládat;).

Naposledy upraveno:
případ Radil, nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale ....
Radil je odchovanec , Byl to i můj oblíbený hráč, ale jeho hloupý rýpání si měl nechat ....., jenom si proti sobě obrátí fanoušky ..
Výkonnostně šel šíleně dolů, takže i kdyby tady nějak doklepal následující sezonu, prodloužení by byla spíš utopie.....
Jeho hloupý rozhovor , byl úplně zbytečný.

případ Radil, nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale ....
Radil je odchovanec , Byl to i můj oblíbený hráč, ale jeho hloupý rýpání si měl nechat ....., jenom si proti sobě obrátí fanoušky ..
Výkonnostně šel šíleně dolů, takže i kdyby tady nějak doklepal následující sezonu, prodloužení by byla spíš utopie.....
Jeho hloupý rozhovor , byl úplně zbytečný.
Asi si šňupnul před rozhovorem.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno