Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
A my víme na jaký styl hry to Pešan s Mlejnkem staví?🤔 Jako mě Pešan taky pije krev ale za mě se z něj dělá zbytečně velké zlo a u mnoha fanoušků je odepsán ještě než odtrénoval první zápas.
tak víš jak. Mít náboje na to "já jsem to tu před rokem psal" se spoustě lidí pak hodí a rádi se s tím vytasí. To už je takovej kolorit. A když to naopak vyjde tomu s pochcanými zády, tak je ticho po pěšině 😉

Z rozhovoru s Danem Vladařem:

Kdybyste smlouvu nedostal, byla ve hře taky varianta Pardubice?

„S Petrem Sýkorou (sportovní manažer) jsem mluvil. Chytal jsem tam přes covid, mám s nimi hezký vztah, a fandím vždycky, když hrají play off . Přeju jim, aby co nejdřív udělali titul. Ale odmalička byl můj sen chytat v NHL. A říkal jsem i Petrovi, že kdyby všechno bylo špatně, určitě bychom se bavili. Ale nebylo o čem. Pořád jsem schopen být v nejlepší lize světa. Každopádně jejich zájmu si strašně vážím.

Tak po nejake dobe na foru, sezona se blizi a to je dobre, Regenda o NHL ocividne stoji, penize ktere ma na farme pri nakladech zivota v US jsou relativne male, tady by mel velmi pravdobne ne o malo, ale o hodne vic na konci sezony v kasicce, kdo zil/nebo travil vice casu za morem tak vi jake jsou naklady na bezny zivot tam a tady..
Procetl jsem rozhovor s Radou, nechapu nektere reakce zde, prijde me uplne v pohode, nic spatneho na nem nevidim.. asi nizsi prah citlivosti..me mrzi, ze to zakonci vedle u zlodeju, ale to je jeho vec, jinde to asi nedopadlo a on chtel jeste hrat, dlouho se vypustely balonky o budouci spolupraci s Richardem Kralem, ale to asi nebylo tak horky, zajimave je jakou bidu zde na foru dostava za minulou sezonu, pravdou je, ze se mu nepovedla, ale minimalne za me, herne byla spatna pro hodne hracu a hokej, kterej jsme predvadeli byl casto strasnej obecne, druhy bod je fakt, ze byl mozna vice nez pulku sezony zraneny, prvni zraneni- pneumotorax je mimichodem normalne zivot ohrozujici stav, takze asi tak, urcity nadhled by mozna neuskodil v takovem to pripade, ale na to muze mit kazdej svuj nazor, ukaze se letos na lede..

No ono nejen Radil, já jsem zvědavý i na Musila v Třinci jestli rozjede to na co jsme 3 roky čekali nebo bude pokračovat v těch měkkých výkonech od nás. Bude mě hodně točit, jestli to tam rozjede jako ten řízny bek a my na to budeme muset koukat a ptát se proč tak nehrál tady...

Pešánová arogance mě srala už ze začátku v Liberci v nároďáku jsem ho jen těžko kousal, ale teď jestliže je za koncem Rádi a Jonese doufám že se tu dlouho neohřeje i kdyby jsme měli být zase všem pro smích 😝
Pokud bude tým hrát pěkný hokej , tak mě bude jedno jakou image má trenér. Samozřejmě jsem byl hotovej když jsem viděl Pešánův výstup s hokejkou v kabině🙈.

No ono nejen Radil, já jsem zvědavý i na Musila v Třinci jestli rozjede to na co jsme 3 roky čekali nebo bude pokračovat v těch měkkých výkonech od nás. Bude mě hodně točit, jestli to tam rozjede jako ten řízny bek a my na to budeme muset koukat a ptát se proč tak nehrál tady...
Protože zebry? Tohle je největší úkol klubu toto vyřešit.

Jones byl jedinej, kdo uměl v přesilovce kvalitně vystřelit z první.
Za mě cizinci, co pujdou k nám, musejí byt na vyšší urovni než Jones (ten byl dobrý jako vypomoc na play-off) a Jasper...máme p.Ludviga (scout pro NHL 20let), p.Pešána...když bude potřeba, tak určitě v AHL nebo jinde najdou zahraničního (nebo i českého,slovenskeho hráče) presne na posty, co nám chybí, ale to je lepší hledat až po campech NHL,,,kde je pak více jasno...zatím 4.lajnu muže v pohodě hrát Stránský, Bambus nebo mladaci...není kam spěchat a brát hráče jen "do počtu"

Lukáš Radil...za me rozhovor v pohodě...vubec se nedivím, že chce bydlet doma...a pokud mu dali podobné podmínky v Kladně a MHK, tak volba asi byla jasná (vzhledem k věku, rodině)---ale u nás máme nad 34let - Červenku, Sobotku, Kousyho, Vondráčka a to si myslím, že je akorát, pátý hráč v utoku s věkem 34plus, už by byl opravdu nadbytečný...my nemužeme dělat charitu, o Červusovi se bavit nemusime, Sobotka je centr, Vondrc na černou práci ve 4 utoku (ale zaroven goly přidá)...takže se rozhodovalo asi mezi Kousym a Radilem....a podle mě Kousy je více univerzalní a muže hrát 3-4.utok celkem v pohodě na více postech...já bych volil uplně stejně,,,

... největší úspěch bude, pokud v sezóně nevymenime trenéra :-). .. ale budu rád, pokud se Pesanovi podaří vyprodukovat nové Kousaly, Zohorny, Radily, tak, že budou sezonu od sezóny stoupat formacemi nahoru. Tak jako se mu povedl Rychlovsky, Klapka atd...

... největší úspěch bude, pokud v sezóně nevymenime trenéra :-). .. ale budu rád, pokud se Pesanovi podaří vyprodukovat nové Kousaly, Zohorny, Radily, tak, že budou sezonu od sezóny stoupat formacemi nahoru. Tak jako se mu povedl Rychlovsky, Klapka atd...
Pokud nebudeme hrát o padáka, tak prý mají v plánu je podržet a dát jim čas…co si budeme povídat, stejně už není kde brát…ale takových prohlášení už bylo :)

Já úplně nevidím nic špatnýho na tom, že si kouč řekne svoje ke kádru, stylu hry, typologii hráčů. Se zodpovědností musí jít ruku v ruce i pravomoci. Tak by to mělo, samozřejmě v souladu se sportovním ředitelem, snad fungovat, ne? Nechat trenérovi v kádru hráče, pro kterýho nevidí místo, by zrovna ideální nebylo. Jen pnutí, naspokojenost...

Předpokládám, že mezi Sejkem, Pešánem, Mlejnkem a asi Ludvigem st. probíhala a probíhá nějaká komunikace (a někde vzadu i s pánem, kterej drží kasu). Co ano, co ne. Že se mimojiný probírala jednotlivá jména. Že u některých to bylo hned jasný, ale někde to bylo 50/50.

Třeba o Kousym se tu dost naznačovalo, že se rozloučí. Najednou pokračuje. Zlej Pešán asi teda jenom neodstavuje oblíbence fans, některý si nechá, když pro ně vidí využití...

P.S. Po sezoně 23/24 by se Radila nezbavoval ani Pešán. Ráďa skončil především proto, že se mu minulá sezona hodně nepovedla. A taky, čistě můj pohled, že je moc jednostrannej. Když dělá body, je to ok. Když ne, jeho přínos strmě klesá na nulu.

Já úplně nevidím nic špatnýho na tom, že si kouč řekne svoje ke kádru, stylu hry, typologii hráčů. Se zodpovědností musí jít ruku v ruce i pravomoci. Tak by to mělo, samozřejmě v souladu se sportovním ředitelem, snad fungovat, ne? Nechat trenérovi v kádru hráče, pro kterýho nevidí místo, by zrovna ideální nebylo. Jen pnutí, naspokojenost...

Předpokládám, že mezi Sejkem, Pešánem, Mlejnkem a asi Ludvigem st. probíhala a probíhá nějaká komunikace (a někde vzadu i s pánem, kterej drží kasu). Co ano, co ne. Že se mimojiný probírala jednotlivá jména. Že u některých to bylo hned jasný, ale někde to bylo 50/50.

Třeba o Kousym se tu dost naznačovalo, že se rozloučí. Najednou pokračuje. Zlej Pešán asi teda jenom neodstavuje oblíbence fans, některý si nechá, když pro ně vidí využití...
Kousy a Herča prý zůstali, protože je chtěl vyloženě Pešán.

Informovanější Propulse jistě potvrdí

vyměníme ho až po sezóně. Mistrovské. Jako Zbyňka. : )

Lukáš Radil...za me rozhovor v pohodě...vubec se nedivím, že chce bydlet doma...a pokud mu dali podobné podmínky v Kladně a MHK, tak volba asi byla jasná (vzhledem k věku, rodině)---ale u nás máme nad 34let - Červenku, Sobotku, Kousyho, Vondráčka a to si myslím, že je akorát, pátý hráč v utoku s věkem 34plus, už by byl opravdu nadbytečný...my nemužeme dělat charitu, o Červusovi se bavit nemusime, Sobotka je centr, Vondrc na černou práci ve 4 utoku (ale zaroven goly přidá)...takže se rozhodovalo asi mezi Kousym a Radilem....a podle mě Kousy je více univerzalní a muže hrát 3-4.utok celkem v pohodě na více postech...já bych volil uplně stejně,,,

Jen doplnim, ze Radil bydli v Praze.

To jsem samozřejmě nemyslel úplně vážně, ani zle, nechtěl jsem nikoho urazit. Jen naznačit, že pokud jde o diskusi na téma Tomáš Nosek, absolutně nevím, co se může stát.

Abych odpověděl ale přesně, na první dvě lajny ho taky nevidím. Když takovou dobu hraje bojovníka, tvůrce hry z něj už nikdy nebude. Například Sedlo je úplně jiný případ. V AHL měl hodně minut, v KHL taky. A nakonec když ho ve Philadelphii kvůli zraněním posunuli sestavou výše, dělal solidní body i tam.

Tomáše bych v našem dresu ještě hrozně rád viděl. Ovšem před případným podpisem očekávám velmi rozvážnou diskusi z obou stran, aby se právě předešlo různým pochybám a nedorozuměním. Pak by ta spolupráce mohla mít význam pro všechny.
Já si pamatuju v podcastu, kde byl Ryšavý, že se zmiňoval, že Nosek pokud by se vrátil, tak bude kvalitativně ještě před Sedlem směrem do útoku. Nevím, jestli to má tak dobře nekoukané.

Je to jednoduche. Odesel Houdini, slusne se rozloucil, odesel Matej, slusne se rozloucil. Odesel Radil, v prvnim rozhovoru pochcal Dynamo. Takze hodne stesti v mechu a jdi do prdele Ráďo. Taky nikomu nic nedlužíme…. Za to, cos odehrál, vejplatu si zkasnul.

Pokud byla pozice Radila nejistá, tak mu to mohli říct, že bude záležet i na pohledu nového trenéra a ne ho několikrát ujišťovat, že se s ním určitě počítá. A jestli mu nakonec řekli, že se nevejde do pěti pětek, když momentálně nemáme při zranění Kauta ani čtyři, tak to mně přijde jako dost nedůstojné jednání.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno