Pick
Kapitán na ledě
- 7,643
- 7,855
.....tak nepochybně je to klasicky vytržený z kontextu, ale stejně. Na každým šprochu, pravdy trochu... Doufám, že máme případně vyskautovany i morální parametry pána Regendy...
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Našel jsem si celou tu epizodu na YT, a lepší to není, teda co se týče jeho a jestli by šel hrát do Ruska......tak nepochybně je to klasicky vytržený z kontextu, ale stejně. Na každým šprochu, pravdy trochu... Doufám, že máme případně vyskautovany i morální parametry pána Regendy...
A bránu opravdu zrychlovat nebudeme?Je to tak jak píšeš - a klub to i hlásil že se postupně obmění, zrychlí...
Pokud bude Pasta jeste v Bostonu...Myslel jsem si, že to bude za víc. Ale i tak OK, příští rok to bude jeho sezóna. A mohl by si to tam Pasta pohlídat, aby s ním nevytírali podlahu ve čtvrté lajně.
Plynule se přesouváme zpět od Zbořila v Willovi. Že vás to ještě baví. #lovná zvěř No1 některých účastníků tohoto fóra. A když už jsme u toho, Zajímalo by mě, jakého brankaře - jmenovitě - by tu někteří vytrvale nehejtovali kýblem sraček?A bránu opravdu zrychlovat nebudeme?
To byla jen otázka. Do klubu nevidím. Hráče v poli tu točíme(i když kolikrát zbrkle a úplně zbytečně), ale tady je setrvalá situace, která už tři sezóny nefunguje. To nebyl vůbec nějaký hejtPlynule se přesouváme zpět od Zbořila v Willovi. Že vás to ještě baví. #lovná zvěř No1 některých účastníků tohoto fóra. A když už jsme u toho, Zajímalo by mě, jakého brankaře - jmenovitě - by tu někteří vytrvale nehejtovali kýblem sraček?
Ono to stačí napsat jednou, ale vzhledem k vytváření psychózy je to třeba jako s Ráďou třikrát zopakovat. Jemu je to jedno, hráči to tak neberou, jen jsme s tou zcela krutopřísnou kádrovou politikou ostatním k obveselení, v Kradci pak rovnou k smíchu až popukání.
Tady je nejdůležitější, že je to jednocestný kontrakt.Myslel jsem si, že to bude za víc. Ale i tak OK, příští rok to bude jeho sezóna. A mohl by si to tam Pasta pohlídat, aby s ním nevytírali podlahu ve čtvrté lajně.
To by spolu mohli třeba hrát... Pokud to budou stavět kolem něj. Pokud Pastrňáka nepošlou na Floridu.Myslel jsem si, že to bude za víc. Ale i tak OK, příští rok to bude jeho sezóna. A mohl by si to tam Pasta pohlídat, aby s ním nevytírali podlahu ve čtvrté lajně.
Tak ten může podepsat za stejné peníze třeba i Hájek. A pak ho nechají viset na tribuně jako zdravého náhradníka.Tady je nejdůležitější, že je to jednocestný kontrakt.
To stejný padalo, když šel Zadina k Sharks. Vzhledem k tomu, jak to tam vedou, tak udělat si jméno v týmu, který bude leštit dno nebude úplně jednoduchý a může ho to pohřbít. Popravdě jsem doufal v nějaký klub, který má už proces přestavby za sebou a začíná pokukovat po play-off.sk
skvělá volba. Tam dostane šanci...
To byla jen otázka. Do klubu nevidím. Hráče v poli tu točíme(i když kolikrát zbrkle a úplně zbytečně), ale tady je setrvalá situace, která už tři sezóny nefunguje. To nebyl vůbec nějaký hejt![]()
Když jsem chodil cca 12 -1 5 let zpět na jih, tak jsem ho tam vídal. Smutné...
Vítek Vaněček jde na rok za Vejmelkou do Utahu
Gól do vlastní brány by byl, pokud by krom Hájka a Zbořila (SHL) dostal z NHL laso ještě Ludvig. To by bylo mrzení za odchody Musila a Houdka...Pokud tedy odejdou ještě Zbořil a Hájek no? To budeme mít vskutku našlapanou obranu. Hlavně že se zbavilo Houďase![]()
Za mě, pokud by se Hájek vrátil do NHL, tak velmi rychle bude hrát jinak a přivykne si na jinou rychlost. Tady všichni kdo se vrátí podvědomě uberou.Gól do vlastní brány by byl, pokud by krom Hájka a Zbořila (SHL) dostal z NHL laso ještě Ludvig. To by bylo mrzení za odchody Musila a Houdka...
Ale nemá cenu se tím jako fanoušci rozčilovat, od toho je sportovní úsek, třeba Hájčus u nás zůstane, přijde Ludvig a beků bude přehršle.
Upřímně, Libor Hájek není taková raketa, aby měl hrát v první šestce beků v týmu NHL. Ale třeba mu křivdím.
Je spolehlivy a dokaze se prozpusobit. Viz MS - dokazal se perfektne prizpusobit a nedelal chyby.Za mě, pokud by se Hájek vrátil do NHL, tak velmi rychle bude hrát jinak a přivykne si na jinou rychlost. Tady všichni kdo se vrátí podvědomě uberou.
Vary ho pry lovi.Kdyby tedy nastaly všechny odchody a Hájkovi bych návrat do NHL přál, tak se vždycky někdo nový najde. Třeba Samuel Kňažko nedostal od Columbusu kvalifikační nabídku. Sice je tím pádem UFA a chce primárně zůstat v Americe, ale známe naše přesvědčovací schopnosti že.
![]()
Samuel Knazko - Stats, Contract, Salary & More
Eliteprospects.com hockey player profile of Samuel Knazko, 2002-08-07 Trencin, SVK Slovakia. Most recently in the Czechia with HC Vitkovice. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
Za černý humor se tu nikdo nepranýřuje...Já bych v případě, že na avizované odchody dojde, hrál Hrádka.
A teď mne sežerte![]()