Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Vím, že pocity co se týče Radila budou smíšený, ale nechme Radila Radilem, tady něco odehrál, kredit si zaslouží. Dynamo přestalo mít zájem a on o Dynamo. Navíc jak někdo psal udrzovat ho někde ve v třetí čtvrtý lajně je nesmysl. Je volným hráčem, ať si dělá co chce. Je sice pravda, že bych ho radši viděl na Kladně než v Mechově, ale plivat na něho nebudu. Úplně jiný příklad než Koukal, už ho neřešme a jedeme dál. Mě zajímají kluci co tu budou a co přijdou kteří se chtějí rvát za nás...

Pokud Hájčus dostane laso tak ho určitě využije a ještě to zkusí.🙂
Nakonec se budem modlit aby zůstal Zbořka😁

vim o tom prd, ale ta smlouva pro Marchanda je hodně nestandardni vzhledem k delce, castce a jeho věku. Nebo?
Myslím že tím tak trochu pbcházejí platový strop... Protož teď už jsou nad platovým stropem, nemohli mu dát mu dát 8,5 milionuna tři roky, tak mu dali 5.25 na pět let Za tři roky skončí a oni ho pak ještě dva roky budou platit..

Vím, že pocity co se týče Radila budou smíšený, ale nechme Radila Radilem, tady něco odehrál, kredit si zaslouží. Dynamo přestalo mít zájem a on o Dynamo. Navíc jak někdo psal udrzovat ho někde ve v třetí čtvrtý lajně je nesmysl. Je volným hráčem, ať si dělá co chce. Je sice pravda, že bych ho radši viděl na Kladně než v Mechově, ale plivat na něho nebudu. Úplně jiný příklad než Koukal, už ho neřešme a jedeme dál. Mě zajímají kluci co tu budou a co přijdou kteří se chtějí rvát za nás...
Za mě může Ráďovo angažmá dopadnout v Kradci jakkolivěk. Může zažít super sezónu, průměrnou, že by to byl úplně propadák si nemyslím. Myslím si, že loni s tou trenérskou rošádou to byl asi pro spoustu hráčů asi masakr. Předloni patřil mezi tři nejlepší. Uvidí se jak to vezme a jak bude mít chuť ještě něco ukázat.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno