Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Libor Hájek mozna NHL.
Myslím že tím tak trochu pbcházejí platový strop... Protož teď už jsou nad platovým stropem, nemohli mu dát mu dát 8,5 milionuna tři roky, tak mu dali 5.25 na pět let Za tři roky skončí a oni ho pak ještě dva roky budou platit..vim o tom prd, ale ta smlouva pro Marchanda je hodně nestandardni vzhledem k delce, castce a jeho věku. Nebo?
skvělá volba. Tam dostane šanci...Blumel - Boston
Hlavně ať mu to tam padásk
skvělá volba. Tam dostane šanci...
Četla jsem, že jsou spekulace, že by měl být Zacha vytrejdovan...Lauko jde na trh, Zacha má podepsáno ro roku 2027. Dovolím si postnout následují odkaz. Tam se dá najít vše ohledně NHL
Za mě může Ráďovo angažmá dopadnout v Kradci jakkolivěk. Může zažít super sezónu, průměrnou, že by to byl úplně propadák si nemyslím. Myslím si, že loni s tou trenérskou rošádou to byl asi pro spoustu hráčů asi masakr. Předloni patřil mezi tři nejlepší. Uvidí se jak to vezme a jak bude mít chuť ještě něco ukázat.Vím, že pocity co se týče Radila budou smíšený, ale nechme Radila Radilem, tady něco odehrál, kredit si zaslouží. Dynamo přestalo mít zájem a on o Dynamo. Navíc jak někdo psal udrzovat ho někde ve v třetí čtvrtý lajně je nesmysl. Je volným hráčem, ať si dělá co chce. Je sice pravda, že bych ho radši viděl na Kladně než v Mechově, ale plivat na něho nebudu. Úplně jiný příklad než Koukal, už ho neřešme a jedeme dál. Mě zajímají kluci co tu budou a co přijdou kteří se chtějí rvát za nás...
Doufejme.Chce to odlehčení … tak co budeme mít příští sezonu hezčí dresy ?![]()
Řekl bych, že kvůli sponzorům ani náhodou. A kdyby náhodou, zabije to klub...uvidíme. Ale nic od toho nečekám.Chce to odlehčení … tak co budeme mít příští sezonu hezčí dresy ?![]()
Řekl bych, že kvůli sponzorům ani náhodou. A kdyby náhodou, zabije to klub...uvidíme. Ale nic od toho nečekám.
Dan Vladař se stává novou posilou Philadelphia Flyers
a pekna smlouvaDan Vladař se stává novou posilou Philadelphia Flyers
NEVHAZUJTE LETÁKY!To byl pořád Žralok, Žralok a on nakonec Leták!
to by si někteří NO LOGO i připlatili helePošlu jim „můj“ návrh.![]()
Když jsem chodil cca 12 -1 5 let zpět na jih, tak jsem ho tam vídal. Smutné...