Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
.....tak nepochybně je to klasicky vytržený z kontextu, ale stejně. Na každým šprochu, pravdy trochu... Doufám, že máme případně vyskautovany i morální parametry pána Regendy...
Našel jsem si celou tu epizodu na YT, a lepší to není, teda co se týče jeho a jestli by šel hrát do Ruska.

A bránu opravdu zrychlovat nebudeme?
Plynule se přesouváme zpět od Zbořila v Willovi. Že vás to ještě baví. #lovná zvěř No1 některých účastníků tohoto fóra. A když už jsme u toho, Zajímalo by mě, jakého brankaře - jmenovitě - by tu někteří vytrvale nehejtovali kýblem sraček?
Ono to stačí napsat jednou, ale vzhledem k vytváření psychózy je to třeba jako s Ráďou třikrát zopakovat. Jemu je to jedno, hráči to tak neberou, jen jsme s tou zcela krutopřísnou kádrovou politikou ostatním k obveselení, v Kradci pak rovnou k smíchu až popukání.

Plynule se přesouváme zpět od Zbořila v Willovi. Že vás to ještě baví. #lovná zvěř No1 některých účastníků tohoto fóra. A když už jsme u toho, Zajímalo by mě, jakého brankaře - jmenovitě - by tu někteří vytrvale nehejtovali kýblem sraček?
Ono to stačí napsat jednou, ale vzhledem k vytváření psychózy je to třeba jako s Ráďou třikrát zopakovat. Jemu je to jedno, hráči to tak neberou, jen jsme s tou zcela krutopřísnou kádrovou politikou ostatním k obveselení, v Kradci pak rovnou k smíchu až popukání.
To byla jen otázka. Do klubu nevidím. Hráče v poli tu točíme(i když kolikrát zbrkle a úplně zbytečně), ale tady je setrvalá situace, která už tři sezóny nefunguje. To nebyl vůbec nějaký hejt 🙄

Myslel jsem si, že to bude za víc. Ale i tak OK, příští rok to bude jeho sezóna. A mohl by si to tam Pasta pohlídat, aby s ním nevytírali podlahu ve čtvrté lajně.
Tady je nejdůležitější, že je to jednocestný kontrakt.

Myslel jsem si, že to bude za víc. Ale i tak OK, příští rok to bude jeho sezóna. A mohl by si to tam Pasta pohlídat, aby s ním nevytírali podlahu ve čtvrté lajně.
To by spolu mohli třeba hrát... Pokud to budou stavět kolem něj. Pokud Pastrňáka nepošlou na Floridu.

sk

skvělá volba. Tam dostane šanci...
To stejný padalo, když šel Zadina k Sharks. Vzhledem k tomu, jak to tam vedou, tak udělat si jméno v týmu, který bude leštit dno nebude úplně jednoduchý a může ho to pohřbít. Popravdě jsem doufal v nějaký klub, který má už proces přestavby za sebou a začíná pokukovat po play-off.

Naposledy upraveno:
To byla jen otázka. Do klubu nevidím. Hráče v poli tu točíme(i když kolikrát zbrkle a úplně zbytečně), ale tady je setrvalá situace, která už tři sezóny nefunguje. To nebyl vůbec nějaký hejt 🙄

Jo. Jo a proto jsme byli 2 x ve finále za sebou.... bylo to brankářem. Je teda pravda, ze v 7 zapasech ma 0+0, kdyby alespon vstrelil gól... a že jich dáváme...

Pokud tedy odejdou ještě Zbořil a Hájek no? To budeme mít vskutku našlapanou obranu. Hlavně že se zbavilo Houďase🤔

Pokud tedy odejdou ještě Zbořil a Hájek no? To budeme mít vskutku našlapanou obranu. Hlavně že se zbavilo Houďase🤔
Gól do vlastní brány by byl, pokud by krom Hájka a Zbořila (SHL) dostal z NHL laso ještě Ludvig. To by bylo mrzení za odchody Musila a Houdka...

Ale nemá cenu se tím jako fanoušci rozčilovat, od toho je sportovní úsek, třeba Hájčus u nás zůstane, přijde Ludvig a beků bude přehršle.
Upřímně, Libor Hájek není taková raketa, aby měl hrát v první šestce beků v týmu NHL. Ale třeba mu křivdím.

Gól do vlastní brány by byl, pokud by krom Hájka a Zbořila (SHL) dostal z NHL laso ještě Ludvig. To by bylo mrzení za odchody Musila a Houdka...

Ale nemá cenu se tím jako fanoušci rozčilovat, od toho je sportovní úsek, třeba Hájčus u nás zůstane, přijde Ludvig a beků bude přehršle.
Upřímně, Libor Hájek není taková raketa, aby měl hrát v první šestce beků v týmu NHL. Ale třeba mu křivdím.
Za mě, pokud by se Hájek vrátil do NHL, tak velmi rychle bude hrát jinak a přivykne si na jinou rychlost. Tady všichni kdo se vrátí podvědomě uberou.

Kdyby tedy nastaly všechny odchody a Hájkovi bych návrat do NHL přál, tak se vždycky někdo nový najde. Třeba Samuel Kňažko nedostal od Columbusu kvalifikační nabídku. Sice je tím pádem UFA a chce primárně zůstat v Americe, ale známe naše přesvědčovací schopnosti že.

Kdyby tedy nastaly všechny odchody a Hájkovi bych návrat do NHL přál, tak se vždycky někdo nový najde. Třeba Samuel Kňažko nedostal od Columbusu kvalifikační nabídku. Sice je tím pádem UFA a chce primárně zůstat v Americe, ale známe naše přesvědčovací schopnosti že.
Vary ho pry lovi.

Já bych v případě, že na avizované odchody dojde, hrál Hrádka.

A teď mne sežerte :ROFLMAO:

Nechápu tuhle dokola se opakující situaci, kdy těch brankářů tam tolik nemáme, ale s železnou pravidelností si "lezou do zelí".

Nechci nikoho urazit, jen z toho mám pocit, že si borci spíš věří, že přechytají jiného Čecha, než Rusáka nebo Kanaďana...ale jak říkám, to, jak to na mě působí, může být na míle daleko od skutečnosti. Jen mě to vždycky mrzí, když se takhle sejdou.....

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno