Terkel
Nahrávač
- 302
- 680
Abychom ještě nekoukali, až Sob nebo Kousy budou brázdit druhý útokKlub se k Ráďovi zachoval hnusně, měl mu umožnit tu dohrát smlouvu!
V klidu tu mohl hrát třetí lajnu se Sobotkou a Kousim.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Abychom ještě nekoukali, až Sob nebo Kousy budou brázdit druhý útokKlub se k Ráďovi zachoval hnusně, měl mu umožnit tu dohrát smlouvu!
A neni to tak, ze měli ted končit rezervace a permice půjdou koupit dále?Koukal jsem před chvílí na prodeje permanentek. Lístky tradičně mizely uctivě. Ale nejsem si jist, že klub učinil dobře, když ty neobsazená "prestižní" místa vůbec nedal do prodeje. Takto se neprodalo cca 90 vstupenek, obvykle jsou to osamocená místa, tudíž pro pár, skupinku stejně k ničemu. Kdyby se permanentky prodávaly ještě měsíc, za mě se nic nestalo.
Vím o dvou lidech, co si permici nekoupili. Jeden seděl vedle blbouna a už ho nechtěl poslouchat. Ale chtěl na nějaké lepší místo. Nebylo nabídnuto.
Další neměl peníze. V červnové výplatě mají dostat prémie. Půjčovat si nechtěl. Místo na stání. Nestíhá všechny zápasy. Snad toho nebudu litovat v play off, říkal mi...
Z vyjádření klubu se skutečně jedná o poslední možnost pořízení permic.A neni to tak, ze měli ted končit rezervace a permice půjdou koupit dále?
Jasně, můžeme tam zase po sedmém zápase sledovat v slzách děti svý i cizí a nejednoho dospělého.....ale hlavně se neotřít o borce, co už nemají výkonnost a je jim to tak nějak buřt. Děkuji, nechci. Letos bych si rád rodičovská moudra typu: "musíš umět přijmout i porážku", "sport ani život není vždy spravedlivej", "je to jen hokej", odpustil.Vůbec bych se tomu nedivil.
Já se tady zase ztotožňuji spíše s pohledem Vápna. A ten jeho odchod pořád těžce koušu, stejně jako Zohyho, nerozhodno, kde nakonec jeden či druhý skončí. Raději bych je tu viděl ještě nějaký ten rok hrát (neříkám, že až do "důchodu"), stejně, jako bych mnohem víc zapojoval naše mladé, ne si je nechal odlákávat konkurencí (zdravíme do MB), ale Opa prostě ten "kýbl" na konci sezóny asi chce stůj co stůj
Ne! Paulovič patří do třetí!Zohorna - Radil - Paulovič první lajna a titul je jasnej... lidičky neblázněte a buďte rádi že máme ambice a super tým... za zásluhy prostě místo v týmu fakt ne ....
Jasne, neprodlouzene permice stavajicich uzivatelu budou podstoupeny k volnemu prodejiA neni to tak, ze měli ted končit rezervace a permice půjdou koupit dále?
To rozhodně. Ale myslím, že ten ji sežene...Kdyby Lauko nesehnal smlouvu za mořem.....tak minimálně bych se optal.![]()
No, ono to letos je fakt avizované jinak, a sice ze noví zájemci o permice A, B a C mají smůlu, šlo jenom D a stání a dneškem je to fakt ukončeno. Čili noví zájemci až v nové hale …Jasne, neprodlouzene permice stavajicich uzivatelu budou podstoupeny k volnemu prodeji
Úplně na placku. Líbily se ti v minulý sezoně Ráďovy výkony a to, jak vypadal na ledě?Klub se k Ráďovi zachoval hnusně, měl mu umožnit tu dohrát smlouvu!
Ne letos je to jinak. Volný prodej A,B a C se nekonal a nebude konat vůbec. Do dnešních 20:00 šlo koupit jen D, Omezená a Stání případě si prodloužit stávající permici. Teď už šmitecJasne, neprodlouzene permice stavajicich uzivatelu budou podstoupeny k volnemu prodeji
Já už o tom přemýšlím dva dny, beru to jako takovou soukromou intelektuální rozcvičku, když už zuří ta okurka. A není to zrovna jednoduchý a snadný projekt. Jeden by si řekl, že srdcaři, říkejme jim tak, prostě seženou chybějící peníze a bude. Jenže ono to tak není. Vzdáleně mi to připomíná vznik Budějek po ukradení licence do Kradce. Ale postupně per partes. Srdcaři budou musel založit (koupit) nějakou právnickou osobu a přesvědčit město i mládežnický spolek, aby s nimi do toho šli. Zároveň budou muset vyjednávat s Orlenem o odkupu akciového podílu ve společnosti provozující extraligu. A pokud je v tom od Orlenu nějaká nátlaková politická hra vůči městu, tak to bude dost drhnout a celé se to bude zdržovat. A při tom všem budou muset shánět oněch šedesát, ale možná i více milionů. Ročně, podotýkám. A to všechno by měli stihnout do konce roku nebo by se jim mohli rozutéct stávající hráči.Tak Šlégr, Reichel a další správně zareagovali, že nesmí nechat hokej v Litvínově umřít - ale ono semknutí nebude samo o sobě stačit... bude potřeba aby každý kdo může a chce hlavně sehnal někoho, kdo na rozpočet přispěje, to je ta těžší hlavní nutná fáze záchrany klubu... držím Litvínovu palce, lehké to nebude... Morální podpora je hezká a super, ale rozhodnou peníze (sehnané). Bez peněz to dnes nejde...
Máš pravdu a ty peníze sehnat je vážně strop do konce roku. Nebudou mít v Litvínově jednoduché spaní. Ale pořád tam určitá šance je z toho vybruslit.Já už o tom přemýšlím dva dny, beru to jako takovou soukromou intelektuální rozcvičku, když už zuří ta okurka. A není to zrovna jednoduchý a snadný projekt. Jeden by si řekl, že srdcaři, říkejme jim tak, prostě seženou chybějící peníze a bude. Jenže ono to tak není. Vzdáleně mi to připomíná vznik Budějek po ukradení licence do Kradce. Ale postupně per partes. Srdcaři budou musel založit (koupit) nějakou právnickou osobu a přesvědčit město i mládežnický spolek, aby s nimi do toho šli. Zároveň budou muset vyjednávat s Orlenem o odkupu akciového podílu ve společnosti provozující extraligu. A pokud je v tom od Orlenu nějaká nátlaková politická hra vůči městu, tak to bude dost drhnout a celé se to bude zdržovat. A při tom všem budou muset shánět oněch šedesát, ale možná i více milionů. Ročně, podotýkám. A to všechno by měli stihnout do konce roku nebo by se jim mohli rozutéct stávající hráči.
Mechovák Vápno už začíná masturbovat
Za mě bohužel logický vyústění jeho vyhazovu od nás. Jinde mu zřejmě nedokázali nabídnout takové peníze a pozici, navíc to má za bukem. A on pořád chce ukázat, že na to má. Upřímně, jestli někdo počítal, že v jeho věku už přijme třeba Bengo u nás, tak je blázen.Když to hodně přeženu, tak Ráďa momentálně pochcal každýho fanouška Pardubic. Házet hnůj za to na něj nebudu, ale je to zklamání. Tak snad mu to za ty prachy stojí.
Když ho u nás vykopli tak bych to jako pochcání nebral.Když to hodně přeženu, tak Ráďa momentálně pochcal každýho fanouška Pardubic. Házet hnůj za to na něj nebudu, ale je to zklamání. Tak snad mu to za ty prachy stojí.
To je fotka Rádi, jak chodí doma oblečený..........že by se také něco z nás dělo?