Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Ráďa nešel na Kladno kvůli tomu, že na jeho postu hraje taky JJ68 a ani Plekoš mu nemohl zaručit vůbec nic. Já bych do toho rizika asi taky nešel. A asi Kmonďa nasypal víc peněz.

Koukal jsem před chvílí na prodeje permanentek. Lístky tradičně mizely uctivě. Ale nejsem si jist, že klub učinil dobře, když ty neobsazená "prestižní" místa vůbec nedal do prodeje. Takto se neprodalo cca 90 vstupenek, obvykle jsou to osamocená místa, tudíž pro pár, skupinku stejně k ničemu. Kdyby se permanentky prodávaly ještě měsíc, za mě se nic nestalo.
Vím o dvou lidech, co si permici nekoupili. Jeden seděl vedle blbouna a už ho nechtěl poslouchat. Ale chtěl na nějaké lepší místo. Nebylo nabídnuto.
Další neměl peníze. V červnové výplatě mají dostat prémie. Půjčovat si nechtěl. Místo na stání. Nestíhá všechny zápasy. Snad toho nebudu litovat v play off, říkal mi...

Koukal jsem před chvílí na prodeje permanentek. Lístky tradičně mizely uctivě. Ale nejsem si jist, že klub učinil dobře, když ty neobsazená "prestižní" místa vůbec nedal do prodeje. Takto se neprodalo cca 90 vstupenek, obvykle jsou to osamocená místa, tudíž pro pár, skupinku stejně k ničemu. Kdyby se permanentky prodávaly ještě měsíc, za mě se nic nestalo.
Vím o dvou lidech, co si permici nekoupili. Jeden seděl vedle blbouna a už ho nechtěl poslouchat. Ale chtěl na nějaké lepší místo. Nebylo nabídnuto.
Další neměl peníze. V červnové výplatě mají dostat prémie. Půjčovat si nechtěl. Místo na stání. Nestíhá všechny zápasy. Snad toho nebudu litovat v play off, říkal mi...
A neni to tak, ze měli ted končit rezervace a permice půjdou koupit dále?

Vůbec bych se tomu nedivil.

Já se tady zase ztotožňuji spíše s pohledem Vápna. A ten jeho odchod pořád těžce koušu, stejně jako Zohyho, nerozhodno, kde nakonec jeden či druhý skončí. Raději bych je tu viděl ještě nějaký ten rok hrát (neříkám, že až do "důchodu"), stejně, jako bych mnohem víc zapojoval naše mladé, ne si je nechal odlákávat konkurencí (zdravíme do MB), ale Opa prostě ten "kýbl" na konci sezóny asi chce stůj co stůj🤷‍
Jasně, můžeme tam zase po sedmém zápase sledovat v slzách děti svý i cizí a nejednoho dospělého.....ale hlavně se neotřít o borce, co už nemají výkonnost a je jim to tak nějak buřt. Děkuji, nechci. Letos bych si rád rodičovská moudra typu: "musíš umět přijmout i porážku", "sport ani život není vždy spravedlivej", "je to jen hokej", odpustil.

Nikdo pro extraligový hokej neudělal v posledních letech tolik, co Petr Dědek tím, že začal vodit kvalitu. Z tohoto pohledu není nikdo, kdo by si zasloužil pohár víc než Pardubice a jejich fanoušci. A byla by škoda, kdybychom si kvůli nějakému sentimentu sami snižovali šance.

Jasne, neprodlouzene permice stavajicich uzivatelu budou podstoupeny k volnemu prodeji
No, ono to letos je fakt avizované jinak, a sice ze noví zájemci o permice A, B a C mají smůlu, šlo jenom D a stání a dneškem je to fakt ukončeno. Čili noví zájemci až v nové hale …

Klub se k Ráďovi zachoval hnusně, měl mu umožnit tu dohrát smlouvu!
V klidu tu mohl hrát třetí lajnu se Sobotkou a Kousim.
Úplně na placku. Líbily se ti v minulý sezoně Ráďovy výkony a to, jak vypadal na ledě?

A pokud by v tom, jak hrál v minulý sezoně, pokračovat i letos, toleroval bys mu to bez kritiky? Pokud jo, tak potom respekt.

Bylo by krásný vyhrávat s dlouholetými oblíbenci. Ale ten titul s oblíbenci měl cinknout v roce 24 nebo 25. Necinknul. A nikdo nic nevyhrává z nostalgie. Bohužel...

Jasne, neprodlouzene permice stavajicich uzivatelu budou podstoupeny k volnemu prodeji
Ne letos je to jinak. Volný prodej A,B a C se nekonal a nebude konat vůbec. Do dnešních 20:00 šlo koupit jen D, Omezená a Stání případě si prodloužit stávající permici. Teď už šmitec

Na Boston byl asi starej, na Floridě dostane šestiletý kontrakt.. To by chtělo podepsat ještě šestiletý kontrakt s Pastrňákem, když Marchand chce nějakýho toho Čecha... Jen na Noska bych nespoléhal :))

Tak Šlégr, Reichel a další správně zareagovali, že nesmí nechat hokej v Litvínově umřít - ale ono semknutí nebude samo o sobě stačit... bude potřeba aby každý kdo může a chce hlavně sehnal někoho, kdo na rozpočet přispěje, to je ta těžší hlavní nutná fáze záchrany klubu... držím Litvínovu palce, lehké to nebude... Morální podpora je hezká a super, ale rozhodnou peníze (sehnané). Bez peněz to dnes nejde...

Naposledy upraveno:
Přeju Ráďovi, ať mu drží zdraví a může absolvovat plnohodnotnou letní přípravu. Myslím, že odehraje slušnou sezónu, pokud mu to nezhatí právě nějaký nečekaný zdravotní problém. Už jsem to zde psal, když se začalo spekulovat o jeho konci, že podle mně ho letos vyšachovala ta dvě zranění, po návratu po tom prvním velkém hrál zápas od zápasu lépe, myslím, že prostě tady měl absolvovat přípravu, začít hrát a měnit se mohlo případně v sezóně, ale dopadlo to , jak to dopadlo, tak snad mu to zdraví ke konci kariéry vydrží a ještě si nějaký ten rok na ledě užije. Hokejista je to výborný, škoda končit, když to sned ještě není zapotřebí. Ať si ho můžeme užívat.

Tak Šlégr, Reichel a další správně zareagovali, že nesmí nechat hokej v Litvínově umřít - ale ono semknutí nebude samo o sobě stačit... bude potřeba aby každý kdo může a chce hlavně sehnal někoho, kdo na rozpočet přispěje, to je ta těžší hlavní nutná fáze záchrany klubu... držím Litvínovu palce, lehké to nebude... Morální podpora je hezká a super, ale rozhodnou peníze (sehnané). Bez peněz to dnes nejde...
Já už o tom přemýšlím dva dny, beru to jako takovou soukromou intelektuální rozcvičku, když už zuří ta okurka. A není to zrovna jednoduchý a snadný projekt. Jeden by si řekl, že srdcaři, říkejme jim tak, prostě seženou chybějící peníze a bude. Jenže ono to tak není. Vzdáleně mi to připomíná vznik Budějek po ukradení licence do Kradce. Ale postupně per partes. Srdcaři budou musel založit (koupit) nějakou právnickou osobu a přesvědčit město i mládežnický spolek, aby s nimi do toho šli. Zároveň budou muset vyjednávat s Orlenem o odkupu akciového podílu ve společnosti provozující extraligu. A pokud je v tom od Orlenu nějaká nátlaková politická hra vůči městu, tak to bude dost drhnout a celé se to bude zdržovat. A při tom všem budou muset shánět oněch šedesát, ale možná i více milionů. Ročně, podotýkám. A to všechno by měli stihnout do konce roku nebo by se jim mohli rozutéct stávající hráči.

Já už o tom přemýšlím dva dny, beru to jako takovou soukromou intelektuální rozcvičku, když už zuří ta okurka. A není to zrovna jednoduchý a snadný projekt. Jeden by si řekl, že srdcaři, říkejme jim tak, prostě seženou chybějící peníze a bude. Jenže ono to tak není. Vzdáleně mi to připomíná vznik Budějek po ukradení licence do Kradce. Ale postupně per partes. Srdcaři budou musel založit (koupit) nějakou právnickou osobu a přesvědčit město i mládežnický spolek, aby s nimi do toho šli. Zároveň budou muset vyjednávat s Orlenem o odkupu akciového podílu ve společnosti provozující extraligu. A pokud je v tom od Orlenu nějaká nátlaková politická hra vůči městu, tak to bude dost drhnout a celé se to bude zdržovat. A při tom všem budou muset shánět oněch šedesát, ale možná i více milionů. Ročně, podotýkám. A to všechno by měli stihnout do konce roku nebo by se jim mohli rozutéct stávající hráči.
Máš pravdu a ty peníze sehnat je vážně strop do konce roku. Nebudou mít v Litvínově jednoduché spaní. Ale pořád tam určitá šance je z toho vybruslit.
To jinde už je hotovo a za dva roky stěhování cirkusu do Slavie. Když to Ráďa vydrží, tak si třeba ještě zahraje za Slavii.

Když to hodně přeženu, tak Ráďa momentálně pochcal každýho fanouška Pardubic. Házet hnůj za to na něj nebudu, ale je to zklamání. Tak snad mu to za ty prachy stojí.

Když to hodně přeženu, tak Ráďa momentálně pochcal každýho fanouška Pardubic. Házet hnůj za to na něj nebudu, ale je to zklamání. Tak snad mu to za ty prachy stojí.
Za mě bohužel logický vyústění jeho vyhazovu od nás. Jinde mu zřejmě nedokázali nabídnout takové peníze a pozici, navíc to má za bukem. A on pořád chce ukázat, že na to má. Upřímně, jestli někdo počítal, že v jeho věku už přijme třeba Bengo u nás, tak je blázen.

...že by se také něco z nás dělo?

Přílohy

• Screenshot_2025-07-01-11-06-06-552_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_2025-07-01-11-06-06-552_com.facebook.katana.webp
    61 KB · Zobrazení: 82
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno