Holly833
Hokejová legenda
- 11,429
- 11,419
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To myslíš vážně? Sklenění jsou oba, Ráďa už se ale stará o svůj byznys a hokej bere spíš jako zábavu. Sob naopak už hodně let touží něco vyhrát. Navíc silné buly, výborný v přesilovce i oslabení.No to nejde, pro Dynamo trochu provar myslím![]()
Krásný příklad toho, že když se nad tím trochu přemýšlí, tak to jdeOdlehčíme..
![]()
Pardubice představily nové logo. V nové hale touží přivítat slavný tým ze zámoří
Před sezonou, ve které budou slavit 70. výročí od svého vzniku, představil pardubický basketbalový klub slavnostně nové logo, jímž chce symbolicky zahájit novou a úspěšnou éru. Veřejnost ho mohla poprvé spatřit v OC Palác Pardubice, kde jeho křtu přihlíželo několik desítek fanoušků a desítky...pardubicky.denik.cz
Kůň tam je, vzali v potaz protesty hokejových fans. Ale podobnost jinak čistě náhodná. PD asi brzy založí společnost od "B"..
Edit: Ale jinak za mne krásné logo, hlavně to zapracování koně. V USA by se takové neztratilo..
Jaktože, ne. Někdo to tam dobře popsal. Mumpli Chezu na dani z nemovitostí o 100mega. Dostali nejvyšší koef. Za mě to je jasná reakce. Asi tam ty vztahy taky nebudou úplně košer.Silně pochybuji, že město jako Litvínov by našlo dost peněz na Extraligu
Ten jsem si chtěl kdysi koupit, ale to jsem byl mladý a bez penězJinak když vidím teď v NHL, jak se k historii vrací třeba Boston, St. Louis, loni Anaheim a LA... doufám že to napadne někoho na Floridě. Současná identita je v lize asi to nejhorší co vzniklo...tohle je prostě krása:
Tak ono i dnes to není levná záležitostTen jsem si chtěl kdysi koupit, ale to jsem byl mladý a bez peněz![]()
To, že něco chybělo v útoku, může být dáno i podporou od obrany. Jinak začátek sezóny , tam byl o level jinde Čero , pak po tom zranění se už k tomu začátku nevrátil.Zbořil?
Spíš šlo o tom, že útoku něco letos chybělo? Čistě podle jmen to vypadá samozřejmě dobře. Ale chyběla tomu útočnější obrana, nebo prostě jiné složení?
Abyste se nedivili. Nemyslím si, ze udělá takové body či viditelný přínos, aby to byl jackpot. Ještě musí hodně ukázat, aby to byl stabilní ELH pejerJeště možná ten Lichtag, ale to nikdo netušil jak to rozjede v playoff. Místo po Paulovi by pro něho bylo. Král v něm trefil jackpot
Svět je zase v pořádku, do MHK se bude chodit pro poslední smlouvu nebo v případě, že se u nás neprosadíš.Ráďa na vejminek do Mechu? Vysloužilí pardubický plejeři tam historicky chodili.
Cheza? Těžký. Město velikosti Chrudimi. V Ústeckým kraji hokeji pšenka moc nekvete.
Dva v prvním kole jsou velmi dobré. Jen chudák Mrtka s Buffalem. Ale to je spíš můj osobní problém Sabres. I když asi nejsem jediný. I někteří hráči odtam mizí okamžitě, co se jim naskytne nějaká příležitost. Naposledy tento týden JJ Peterka.![]()
Draft NHL: Svůj klub zná 11 Čechů. Mrtka s Nestrašilem byli vybráni v prvním kole
Jedničkou letošního draftu zámořské NHL se stal kanadský obránce Matthew Schaefer. Sedmnáctiletého hokejistu si podle očekávání vybrali New York Islanders. Nejvýše postaveným českým hráčem je na devátém místě Radim Mrtka. Osmnáctiletý bek byl volbou zástupců Buffalo Sabres. V prvním kole se...isport.blesk.cz
Nechceš srovnávat naše hráče s Mck a Crosbym na základě ms, že ne?kolego, docela odvažný názor, na to, že máme v týmu TOP3 hráče ted z MS který mel víc bodů než např MacKinnon a Crosby + TOP 23 hráče...myslím, že ostatní týmy EHL by uplne nesouhlasili s tím, že u nas nemá kdo dávat goly)
No jo, ale oni ji prokazatelně měliNechceš srovnávat naše hráče s Mck a Crosbym na základě ms, že ne?
Já bych zrovna řekl, že jsme s tím v posledních dvou finále v klíčových momentech měli dost problém. A vždycky jsme si to omluvili, že gólmani soupeře měli životní fazonu.
No ono Sobotka hrál ve Spartě s nejlepšími hráči. To tady hrát nebude. Muze klidně dopadnout jako loni Zohorna..To myslíš vážně? Sklenění jsou oba, Ráďa už se ale stará o svůj byznys a hokej bere spíš jako zábavu. Sob naopak už hodně let touží něco vyhrát. Navíc silné buly, výborný v přesilovce i oslabení.
Ráďu mám rád, může klidně dát ještě kolem dvaceti gólů, ovšem k tomu potřebuje skvělého nahrávače, možná kdyby tam byl Lalancette..
Lépe bych to nenapsal. Ráďa si tam prodlouží kariéru a ještě je pumpne. No a na ten pohled vidět ho v tom hnusném dresu člověk časem zapomene..Svět je zase v pořádku, do MHK se bude chodit pro poslední smlouvu nebo v případě, že se u nás neprosadíš.
Ráďovi to samozřejmě přeji a celkem mne překvapuje, že už kariéru neukončil nadobro.
Jen ať Kmoníčkovi pěkně pustí žilou![]()
Vypadá to, že Buffalo pro Mrtku asi takyRadil je pro mě velký zklamání.
Já spíš nechápu ten krok Mechova. Do jejich pojetí hokeje Radila?No na mne to působí spíše tak, že Radila nikdo nechtěl a on chtěl ještě hrát, jinak si to skoro nedovedu vysvětlit, proč sousedi.
Za me to je v poradku … tady nemel místo , tak hledá tym kde neni tak plno kvalitních hráčů …. kde by byl v 1-2 lajnách a HK to splňuje .Radil je pro mě velký zklamání.
Přesně. Radil prostě jde pracovat ke konkurenci poté, co o něj dosavadní zaměstnavatel přestal mít zájem. Nic víc, nic míň.Za mě Radil uplně jinej případ než kokot Koukal.Ráda byl odejit,tak si prostě našel práci jinde.Koukal se zachoval jako zmrd.