Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Guma jim pomůže, vždy se čistě úplnou náhodou objeví tam, kde je potřeba :LOL:

Tak podávalo se to tu.... Lidi chtějí vědět o koho je zájem, o kom se uvažuje... A hle, ono se to pak vrací jako bumerang. Dokud není smlouva, není nikdy nic jisté.

Útok nebyl dost dobrej a bude ještě slabší : To patří na Olomouc ? Útok stejně jako obrana a golmani prohráli v sedmém zápase finále, jestli se nepletu, byli tedy o fous druzí nejlepší... a že teď bude útok slabej ? Fakt jsi napsal slabej ?? Mrkni kdo odešel a naopak Kaut, Sobotka, Herčík... Nechápu... Možná od tebe sranda ? :unsure: :rolleyes:
Mně to nevadí, já se nechám rád překvapit, jak doplníme. Ale zase to nepřekrucuj. To už nebylo o tom, o koho je zájem, ale kdo by měl přijít. Tak to bylo podávané. Právě proto bych vše držel maximálně v režimu o koho je zájem, ať je jasný, že to vyjít nemusí. Těch letadel, který avizovaně odlétaly ze zámoří s posilou a vypařily se někde nad Atlantikem už taky pár bylo.

Ad 2) moc dobře víš, že to bylo napsané s ohledem na titulové ambice. Jasně, můžeme si tu lhát do kapsy, ale už základní část nebyla dobrá, pokles výkonnosti některých hráčů markantní. Nakonec nás v play-off tahal z průseru borec, co měl v té době podepsáno do Boleslavi a v základní části sotva dostal čuchnout. Jasně, chceš vidět vše zalité sluncem, to je tvůj dlouhodobý postoj a mně je šumák, ač mi to občas přijde otravný, ale nemám potřebu z tebe dělat pitomce a ocenil bych, kdyby ses držel toho stejného. Nebyla to sranda. Když se chci v něčem posouvat, musím se na to umět podívat kriticky a pojmenovat si, kde mě tlačí bota.

Naposledy upraveno:
My samy víme co znamená nejistota, město drželo zuby nehty klub v extralize a nakonec našla člověka co do klubu dává nejen velké peníze, ale i srdce. Bohužel takový člověk je neustále terčem posměšků, ale co by za takového majitele, co máme my, nyní dal Litvínov.

Takhle by to dopadlo i s Třincem, pokud by železárny řekly končíme, dál už žádné peníze posílat nebudeme. Ono se smát panu Dědkovi a ukazovat na něj prstem může opravdu jen hlupák.

Ke všemu, pokud se vše povede, tak ještě nám majitel postaví novou světovou halu, nepamatuji si z minulosti, že by některý majitel jakéhokoliv hokejového klubu přišel a řekl, postavím za své novou halu, aby se klub mohl rozvíjet a sílit.

Když je nějaká minišance na slušnou smlouvu v zámoří a čekáš, jestli to třeba vyjde, tak logicky nevykecáš do světa, že už jseš dohodnutej v Evropě. To by sis i tu poslední škvírku do NHL zavřel úplně...
Jasně, však je dobře, že má ambice se o to rvát a zkusit si tam ještě místo najít.

Mně šlo spíš o to, jestli máme plán "B", protože vepředu posílit potřebujeme a hráči, o které máme zájem, jsou víc ne než ano. Jestli si počkáme třeba do Vánoc, až se trh trochu zatřese, a uděláme si již tradiční nadílku, tak je to taky řešení.

ono dneska hraje "utok" a "obranu" celá pětka...a pro novou sezonu máme nové utočné obránce (Gazda, Koště,Tourigni), kteří nám tu hru dopředu zrychlí a snad i vylepší produktivitou, to nám vloni podle mě chybělo...a na naši hru my i ostatní koukame nejen z hlediska vysledků...ale i atraktivity hokeje...a ta by mela být v zakladní části určitě lepší jak "vloni"...plus bez LM (které je bohužel velká škoda) a Spengleru nebudeme mít tolik zapasů a bude více sil na atraktivní hokej...
Co je esence hokeje a klíč k vítězství ukázala hlavně Florida.

Když budeš důraznej a nepříjemnej, ten hokej bude mít grády, budou se Ti otevírat prostory, odrážet se k Tobě puky, budou se kupit šance a celý vyznění bude atraktivní. Nemyslím, že je to o pár ofenzivních becích navíc, to Tě pak může nehezky kousnout do zadku v play-off. Ale Gazdu beru všemi deseti, Koště a Tourigny jsou dle mě navíc. My potřebujeme borce, co umí rozdat, jako prase drbání, a ještě to budou hokejisti, kteří nemají klacek jen na opírání.

Nějak nechápu ty nářky nad skladbou kádru a u některých jistou netrpělivost a nezdrženlivost v úsudku. Třeba o Regendovi se vědělo od začátku, že bude čekat na nabídku ze zámoří. Byl by sám proti sobě, kdyby to neudělal a zahodil tím vše, co si tam snažil vybudovat. Kdyby nám to s ním nevyšlo, tak se svět nezboří. A jemu popřeju hodně úspěchů. Takových hráčů čekajících na otevření volného trhu a nějakou nabídku je víc. I když asi ne tuzemských. Pak je ještě jedna sorta hráčů, jak v Evropě tak za mořem, kteří podepisují smlouvy až na podzim. A jedná se o dost kvalitní hráče na úrovni NLA. Já bych byl v klidu a rozhodně klub nehejtoval. Ale každý to máme jinak.

Ad 2) moc dobře víš, že to bylo napsané s ohledem na titulové ambice. Jasně, můžeme si tu lhát do kapsy, ale už základní část nebyla dobrá, pokles výkonnosti některých hráčů markantní. Nakonec nás v play-off tahal z průseru borec, co měl v té době podepsáno do Boleslavi a v základní části sotva dostal čuchnout. Jasně, chceš vidět vše zalité sluncem, to je tvůj dlouhodobý postoj a mně je šumák, ač mi to občas přijde otravný, ale nemám potřebu z tebe dělat pitomce a ocenil bych, kdyby ses držel toho stejného. Nebyla to sranda. Když se chci v něčem posouvat, musím se na to umět podívat kriticky a pojmenovat si, kde mě tlačí bota.
Pokles výkonosti některých hráčů : a přesně na to příšla reakce a tito hráči musí uvolnit logicky místo jiným.. A nebudu měnit svůj pohled, že ten kádr je teď super když to tak je... Vzadu defenzivní Dvořka, Mikliš, Ludvig a ofenzivní kreativní máme 4 beky. Vepředu odešli ti s pokleslou výkonností a místo nich Sob, uzdravený Kautík, Herča, mladí kluci a případně Regenda... Kde vidíš slabý kádr ? Já teda ať koukám jak koukám, vidím skvěle poskládaný tým ! A optimismus si tedy nechám :thumbup: :thumbup: :dance:

Pokles výkonosti některých hráčů : a přesně na to příšla reakce a tito hráči musí uvolnit logicky místo jiným.. A nebudu měnit svůj pohled, že ten kádr je teď super když to tak je... Vzadu defenzivní Dvořka, Mikliš, Ludvig a ofenzivní kreativní máme 4 beky. Vepředu odešli ti s pokleslou výkonností a místo nich Sob, uzdravený Kautík, Herča, mladí kluci a případně Regenda... Kde vidíš slabý kádr ? Já teda ať koukám jak koukám, vidím skvěle poskládaný tým ! A optimismus si tedy nechám :thumbup: :thumbup: :dance:
A v záloze Dan Rákos a Honza Stránský.

Já zatím víceméně s příchody odchody jsem ok. Sice mě po pravdě trochu mrzel Muska, budu ho sledovat, protože věřím, že v Třinci to bude jiná liga a překvapí nás, ale ta náhrada je solidní hlavně ten Ludvig. Ještě možná ten Lichtag, ale to nikdo netušil jak to rozjede v playoff. Místo po Paulovi by pro něho bylo. Král v něm trefil jackpot a doufám, že ho ještě zlepší a dá mu větší důležitost v týmu než by měl tady. Jednou se vrátí a bude třeba ještě o level výš.
Trochu jsem čekal odchod Zbořila, za mě to byl zatím přešlap, ale třeba se ještě ukáže...

Ani slovo proti nim... Ale radši bych, aby v případě potřeby v áčku dostali šanci Formánek, Fiala a další mladí z béčka...
To rozhodně ano. Ale v případě rozsáhle marodky, která se nás v poslední sezóně neustále držela jsou to stále dost dobří hráči na záskok.

Ludvig tu ještě není, Sob nahrazuje někoho s pokleslou výkonností :) , Kaut ještě uzdravený není, Regenda zatím jen party mod na SVK a čeká. To já jen tak pro info.

Ludvig tu ještě není, Sob nahrazuje někoho s pokleslou výkonností :) , Kaut ještě uzdravený není, Regenda zatím jen party mod na SVK a čeká. To já jen tak pro info.
To je na co jsem narážel, skloňuje se zde sestava, která ani zdaleka není jistá a některé hráče nemáme a u některých bude trvat, než se dostanou do tempa. Odešli hráči s nižší výkonností, ale že by došlo k extra posílení, to si nemyslím. Ale třeba bude stačit ten tým tak jak je, jen nesmějí přijít zranění

Tož řekneme si po deseti extraligových kolech jestli máme slabý kádr... já tvrdím že velmi kvalitní.. Sázka uzavřena 😀👍🏻

Tož řekneme si po deseti extraligových kolech jestli máme slabý kádr... já tvrdím že velmi kvalitní.. Sázka uzavřena 😀👍🏻
tým
Will (Vomáčka)
Čerešnák-Ludvig (kdyby nebyl, tak Dvořák)
Mikliš-Gazda
Dvořák (když nebude Ludvig tak Zbořil nebo Koštalek)- Hájek
Koštalek - Zbořil
Tourigni (Hrádek)

Mándat-Sedlak-Červenka
Kaut (Herčík)-Kondelik-Kelemen
Smejkal-Sobotka-Kousal
Stránský(nebo nekdo z mladých)-Poulíček-Vondráček

tento kádr mě opravdu i ted nepřijde slabší jak vloni (hlavně beci mě přijdou lepší)...a s posilami do utoku (nebo brankář, Filip Pešán, bude určitě zpočátku verit Wildovi) bych se nijak neukvapil...do konce ledna klidně mužeme dávat prednost mladym...a čekat jak se vyvine situace v NHL, AHL nebo jinde a posílit na post co nám bude haprovat...

tým
Will (Vomáčka)
Čerešnák-Ludvig (kdyby nebyl, tak Dvořák)
Mikliš-Gazda
Dvořák (když nebude Ludvig tak Zbořil nebo Koštalek)- Hájek
Koštalek - Zbořil
Tourigni (Hrádek)

Mándat-Sedlak-Červenka
Kaut (Herčík)-Kondelik-Kelemen
Smejkal-Sobotka-Kousal
Stránský(nebo nekdo z mladých)-Poulíček-Vondráček

tento kádr mě opravdu i ted nepřijde slabší jak vloni (hlavně beci mě přijdou lepší)...a s posilami do utoku (nebo brankář, Filip Pešán, bude určitě zpočátku verit Wildovi) bych se nijak neukvapil...do konce ledna klidně mužeme dávat prednost mladym...a čekat jak se vyvine situace v NHL, AHL nebo jinde a posílit na post co nám bude haprovat...
Já na ty jména pořád koukám a nemůžu najít ty slabý místa... Fakt bych rád věděl kdo z těch jmen (co vypsal přehledně kolega Avalance - děkuji) je slabý článek. Díky moc - prosím fakta, bez emocí... :thumbup:

Já na ty jména pořád koukám a nemůžu najít ty slabý místa... Fakt bych rád věděl kdo z těch jmen (co vypsal přehledně kolega Avalance - děkuji) je slabý článek. Díky moc - prosím fakta, bez emocí... :thumbup:
Zbořil?
Spíš šlo o tom, že útoku něco letos chybělo? Čistě podle jmen to vypadá samozřejmě dobře. Ale chyběla tomu útočnější obrana, nebo prostě jiné složení?

Naposledy upraveno:
nevěděl jsem, že jména vyhrávají zápasy. Asi novinka. Dokonce v září,když o nic nejde. naivita.

Zbořil?
Spíš šlo o tom, že útoku něco letos chybělo? Čistě podle jmen to vypadá samozřejmě dobře. Ale chyběla tomu útočnější obrana, nebo prostě jiné složení?
kolego, já si myslím, to co jsi napsal...utoku chybela hlavně podpora obránců v utočné činnosti a po zranění Kaulyho, velmi chyběl hráč do presilovky - pravák na levý kruh (až to pak trochu zalepil Jones), ja si myslím, že nyní by tuto pozici mohl hrát Daniel Gazda...takže si myslím, že naše 1PP bude (bez zraněného Kaulyho) - Sedlák-Červus-Mandát (Sobotka) Gazda (levý kruh)-Čerešnák a druhou bych videl Sobotka (Mandát)-Kondelík-Smejkal-Herčík + Koštalek

Litvínov má cca 22 tisíc lidí. To je "vesnice". Začnou utíkat hráči. Čeká je pád do pralesa a možná ještě níž...

Jim asi pomůže jen zázrak.

No, Jihlava bude mít pěkný nový stadion, je to blíž... Nikdy není nic navěky. Jen z bývalé slávy a z tradice se nedá žít věčně... Skončí Litvínov, bude někdo jiný. Každý se musí postarat. Nebo mít kliku. Jakou jsme měli třeba my.

Já se obávám, že pokud po deseti kolech nebudeme první o 31 bodů, tak to bude vnímáno, že ten tým slabý je.
Trochu hloupý názor, ale respektuji ho. Víme co s týmem udělalo pár zraněných hráčů v loni a jak ta hra vypadala, že se na ni nedalo dívat. Letos jsme maximálně trochu zalepili odchody, ale že bychom posílili, to si nemyslím. Prakticky totožný tým z loňské sezóny, pokud se týmu budou vyhýbat zranění a naskocime do soutěže s dobrou hrou, tak to půjde. V loni to zas taková hitparáda nebyla a teď mluvím o základní části a hodně hráčů bylo za očekáváním

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno