Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Trochu hloupý názor, ale respektuji ho. Víme co s týmem udělalo pár zraněných hráčů v loni a jak ta hra vypadala, že se na ni nedalo dívat. Letos jsme maximálně trochu zalepili odchody, ale že bychom posílili, to si nemyslím. Prakticky totožný tým z loňské sezóny, pokud se týmu budou vyhýbat zranění a naskocime do soutěže s dobrou hrou, tak to půjde. V loni to zas taková hitparáda nebyla a teď mluvím o základní části a hodně hráčů bylo za očekáváním
Ona to byla ale od kolegy Vakra ironie - to doufám bylo pochopeno

Lepení sestavy ? Kaut zpět do sestavy, Sobotka, Gazda, Mikliš, Ludvig, Košťálek... To je setsakra dobrý lepidlo !!! To lepidlo by chtěl v extralize každý, všemi deseti !!!

Večer mě Teda dost zaskočila zpráva. Piplo oznámení, již nachystaný do postele jsem se ještě mrknul a čtu. Roman Červenka skončil. Zalapal jsem po dechu, ale naštěstí jsem ještě stačil dočíst, 3 v anketě Zlatá hokejka 😂
Skončil, ale už zase v posteli se zádama.

Mám za to, že to tak trudné s Litvínovem nebude. Vlastník to oznámil rok dopředu, k nějaké dohodě dojde. Už tam Orlen nebude sypat 70 míčů ročně (btw. - movitý sponzor), ale "jen" 20, město zvedne podporu, objeví se nový partner, ale na semifinále budou muset zapomenout. Čeká je suterén ligy.

V ústeckém kraji na ně může začít šlapat dvojnásob větší Chomutov s pěknou halou, časem se může probudit Ústí. Jak je správně poznamenáno, z bývalé slávy nejde žít, víme o tom své. Na dně tabulky dojde k proměnám. A Jihlava do toho bude šlapat...
Litvínov má cca 22 tisíc lidí. To je "vesnice". Začnou utíkat hráči. Čeká je pád do pralesa a možná ještě níž...

Jim asi pomůže jen zázrak.

No, Jihlava bude mít pěkný nový stadion, je to blíž... Nikdy není nic navěky. Jen z bývalé slávy a z tradice se nedá žít věčně... Skončí Litvínov, bude někdo jiný. Každý se musí postarat. Nebo mít kliku. Jakou jsme měli třeba my

Trochu hloupý názor, ale respektuji ho. Víme co s týmem udělalo pár zraněných hráčů v loni a jak ta hra vypadala, že se na ni nedalo dívat. Letos jsme maximálně trochu zalepili odchody, ale že bychom posílili, to si nemyslím. Prakticky totožný tým z loňské sezóny, pokud se týmu budou vyhýbat zranění a naskocime do soutěže s dobrou hrou, tak to půjde. V loni to zas taková hitparáda nebyla a teď mluvím o základní části a hodně hráčů bylo za očekáváním
Názor tam ode mne žádný nebyl :-) pouze rýpnutí si do skupiny "kdo si nestěžuje není Čech"... aneb kdo už nemá formu na to, aby mohl skákat, tak remcá.

a teda ten požadovaný názor: Tým je v pohodě (top 4 i se zraněními) a do Vánoc bychom měli dát prostor mladým. Mě prostě baví sledovat mládež, jak se šance chytí anebo nechytí - navíc mi přijde, že správný mlaďoch do toho dá v září-listopadu víc, než veterán, který začiná pořádně makat až před koncem základní části (samozřejmě čest výjimkám - Sedlo, Červ, Mandy...). Zároveň se ukáže jaká je u koho forma, kdo se jak připravil na sezónu a co týmu chybí. Vedení by pak mělo řešit vhodné doplnění, pokud bude potřeba. Nevidím důvod mít přeplněnou soupisku v září.

Já na ty jména pořád koukám a nemůžu najít ty slabý místa... Fakt bych rád věděl kdo z těch jmen (co vypsal přehledně kolega Avalance - děkuji) je slabý článek. Díky moc - prosím fakta, bez emocí... :thumbup:
Já teda jedno slabé místo vidím. Ten tým je velmi silný, o tom není pochyb. Ale pokud vyhasne Kaut, nebo se mu zase něco stane, tak tam prostě není střelec a budeme mít problém dávat góly.. to je snad jediný, čeho se malinko obávám. Zároveň je mi jasný, že někoho takového sehnat není úplně jen tak. Nicméně už dlouho bych tu chtěl rozdílového cizince na takovém postu. Takový nějaký Tonda Camara s trochu zdravější hlavou.
Třeba to nakonec bude Herčík. Ale já mu prostě ZATÍM moc nevěřím.

Tohle je skvělý, není to nějakej vyšperkovanej PR kousek, ale je to takový lidský. V téhle podobě je mi to osobně mnohem bližší, něco jako když k nám šel Adam. To mě chytlo za srdce.....a ten kluk mi tu hrozně chybí.

Naposledy upraveno:
Názor tam ode mne žádný nebyl :-) pouze rýpnutí si do skupiny "kdo si nestěžuje není Čech"... aneb kdo už nemá formu na to, aby mohl skákat, tak remcá.

a teda ten požadovaný názor: Tým je v pohodě (top 4 i se zraněními) a do Vánoc bychom měli dát prostor mladým. Mě prostě baví sledovat mládež, jak se šance chytí anebo nechytí - navíc mi přijde, že správný mlaďoch do toho dá v září-listopadu víc, než veterán, který začiná pořádně makat až před koncem základní části (samozřejmě čest výjimkám - Sedlo, Červ, Mandy...). Zároveň se ukáže jaká je u koho forma, kdo se jak připravil na sezónu a co týmu chybí. Vedení by pak mělo řešit vhodné doplnění, pokud bude potřeba. Nevidím důvod mít přeplněnou soupisku v září.
Tým je v pohodě, to souhlas, ale ten tým musí od začátku šlapat a vyhrávat. Obávám se, že většina fanoušků i sponzorů chce přesně tohle. Top 4 je málo. Jistotu CHL ti dá jen TOP 2. PD je maximalista. Pro mládežníky je tu primárně Béčko. Já jsem optimista a na sezónu se těším 👍

Tohle je skvělý, není to nějakej vyšperkovanej PR kousek, ale je to takový lidský. V téhle podobné je mi to osobně mnohem bližší, něco jako když k nám šel Adam. To mě chytlo za srdce.....a ten kluk mi tu hrozně chybí.

Moc pěkný. Fotbal extra nesleduju, ale tohle je opravdu velmi povedené.. v Japonsku jsem byl dvakrát a byl jsem nadšený. Fotbalová Slavia to prostě dělá dobře.

Tým je v pohodě, to souhlas, ale ten tým musí od začátku šlapat a vyhrávat. Obávám se, že většina fanoušků i sponzorů chce přesně tohle. Top 4 je málo. Jistotu CHL ti dá jen TOP 2. PD je maximalista. Pro mládežníky je tu primárně Béčko. Já jsem optimista a na sezónu se těším 👍
Já myslel TOP 4 do Vánoc a to za situace, že se nám zase sejdou zranění a někteří nesplní očekávání. Jinak samozřejmě na konci základní části by měl být cíl první místo.

Naprosto střízlivě odhaduji, že by základní část mohla proběhnout metodou start - cíl. Spartě vůbec nevěřím a Kometa s Třincem berou základní část jako přípravu. A nikoho dalšího opravdu nevidím. Kradec snad.

Ona to byla ale od kolegy Vakra ironie - to doufám bylo pochopeno

Lepení sestavy ? Kaut zpět do sestavy, Sobotka, Gazda, Mikliš, Ludvig, Košťálek... To je setsakra dobrý lepidlo !!! To lepidlo by chtěl v extralize každý, všemi deseti !!!
Kaut uvidíme jak bude připraven a kdy a Sobotka, u něj se ví jedno, že taky s tím zdraví je hodně na hraně a taky pro zranění nejde daleko 😉

....ta poslední věta je docela všeříkající. Tady to zastupitelé myslím posrali přímo ukázkově 🤷
Například městu Litvínov odvádíme jen na dani z nemovitosti každoročně přes 100 milionů korun.

Naposledy upraveno:
Evropská města, která mají zájem o pořádání Světového poháru v roce 2028, se mají na vedení NHL hlásit do konce července.... V únoru 2028 asi ještě nová arena nebude dostavena, nebo jo?

Já teda jedno slabé místo vidím. Ten tým je velmi silný, o tom není pochyb. Ale pokud vyhasne Kaut, nebo se mu zase něco stane, tak tam prostě není střelec a budeme mít problém dávat góly.. to je snad jediný, čeho se malinko obávám. Zároveň je mi jasný, že někoho takového sehnat není úplně jen tak. Nicméně už dlouho bych tu chtěl rozdílového cizince na takovém postu. Takový nějaký Tonda Camara s trochu zdravější hlavou.
Třeba to nakonec bude Herčík. Ale já mu prostě ZATÍM moc nevěřím.
kolego, docela odvažný názor, na to, že máme v týmu TOP3 hráče ted z MS který mel víc bodů než např MacKinnon a Crosby + TOP 23 hráče...myslím, že ostatní týmy EHL by uplne nesouhlasili s tím, že u nas nemá kdo dávat goly :))

Evropská města, která mají zájem o pořádání Světového poháru v roce 2028, se mají na vedení NHL hlásit do konce července.... V únoru 2028 asi ještě nová arena nebude dostavena, nebo jo?
Když nebude ještě hotová střecha, uděláme to pod širým nebem 👍🤣

Tak srovnávat Sobotku s Radilem asi úplně nejde ne?
Proč by to nešlo? Akorát je to hráč na jinou pozici. Sobotka měl třeba lepši poslední sezónu, ale ty předchozí dvě když nebyl několikrát zraněný, měl určitě lepší mladší Radil.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno