Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
ono dneska hraje "utok" a "obranu" celá pětka...a pro novou sezonu máme nové utočné obránce (Gazda, Koště,Tourigni), kteří nám tu hru dopředu zrychlí a snad i vylepší produktivitou, to nám vloni podle mě chybělo...a na naši hru my i ostatní koukame nejen z hlediska vysledků...ale i atraktivity hokeje...a ta by mela být v zakladní části určitě lepší jak "vloni"...plus bez LM (které je bohužel velká škoda) a Spengleru nebudeme mít tolik zapasů a bude více sil na atraktivní hokej...
No přidávám k tvému příspěvku svůj podpis.. Ano, my potřebujem nejen sbírat body, ale hlavně hrát hezký hokej (samozřejmě odměněný body).. Prostě my jako ambiciozní špičkový klub bychom neměli lákat diváky na hokej v říjnu že povedeme 2:0, zavřeme to, dostaneme na 2:2 a pak zase zaberem v posledních třech minutách.. Měli bychom hrát aktivní hokej, pohledný. Pardubičtí fans si to zaslouží...

Je někde potvrzený, že ten Nosek se za rok určitě vrátí aby tady mohl syn začít základku? V tom rozhovoru spíš působí stylem, že v NHL bude hrát dokud mu neupadnou nohy...

Snad to s Litvajzem dopadne dobře...

Cheza do ligy patří, historicky hrají fajn útočný hokej a věřím, že se najde nějaký nový majitel.
Třeba takový Zlín mi v lize vůbec nechybí.
Cheza dobrá...velká tradice, ale je to tam menší a chudší region....Dukla Jihlava už větří určitě...

O Litvínov bych se nebál. Je to tradiční klub a podle mě to tam město nenechá padnout. Buďto se najde nějakej novej majitel, nebo to od polâků koupí město... Taky mají spoustu odchovanců, kteří v zámoří, i díky výchově v litvínovským klubu, vydělali velký peníze. Takže i ti by mohli pustit chlup... Úplnej konec extraligy v Litvnínově je podle mě až ta nejzazší a zároveň nejméně pravděpodobná varianta...

O Litvínov bych se nebál. Je to tradiční klub a podle mě to tam město nenechá padnout. Buďto se najde nějakej novej majitel, nebo to od polâků koupí město... Taky mají spoustu odchovanců, kteří v zámoří, i díky výchově v litvínovským klubu, vydělali velký peníze. Takže i ti by mohli pustit chlup... Úplnej konec extraligy v Litvnínově je podle mě až ta nejzazší a zároveň nejméně pravděpodobná varianta...
Také věřím...

Silně pochybuji, že město jako Litvínov by našlo dost peněz na Extraligu

Silně pochybuji, že město jako Litvínov by našlo dost peněz na Extraligu
Muselo by najít. Hokej je to jediný, co tam mají. Když se řekne Litvínov, každýmu hned v hlavě naskočí chemička a hokej. A pochybuju, že tam radní dají od hokeje ruce pryč. Nikdo z nich by nechtěl být, i když nepřímo, podepsanej pod koncem extraligy ve městě...

Muselo by najít. Hokej je to jediný, co tam mají. Když se řekne Litvínov, každýmu hned v hlavě naskočí chemička a hokej. A pochybuju, že tam radní dají od hokeje ruce pryč. Nikdo z nich by nechtěl být, i když nepřímo, podepsanej pod koncem extraligy ve městě...
Nicméně snad všichni se na dnešním zastupitelstvu vyjádřili, že město na provoz nemá, plus jeden občan konstatoval, že Litvínov se rozpadá a byla by nehoráznost o tom jen uvažovat. Takže jim zřejmě můžeme maximálně fandit, ať se jim podaří přinutit hlavního akcionáře prodat podíl někomu vhodnému. Ale zítra mají ještě nějaké další jednání

Hlavně jsem to teda pochopil tak, že Orlen potažmo Unipetrol to nechce prodat, ale skutečně ukončit činnost

Tak ukončit činnost akciovky, která provozuje hokej, znamená její likvidaci. Likvidace se dělá tak, že se prodaji veškerá aktiva, poplati pasiva a když něco zbude, odnese si to akcionář, tzv. likvidační zůstatek. Takže licence určitě bude na prodej, pokud patří akciovce.

Tak ukončit činnost akciovky, která provozuje hokej, znamená její likvidaci. Likvidace se dělá tak, že se prodaji veškerá aktiva, poplati pasiva a když něco zbude, odnese si to akcionář, tzv. likvidační zůstatek. Takže licence určitě bude na prodej, pokud patří akciovce.
Licence patří tomu spolku, co dělá v Litvínově mládež.

Poláci no, obchodníci jim to musí dávat smysl, kdo s nimi přišel do obchodního styku, tak ví....pokud to není vyloženě Polské, tak to zlikvidují, klidně přes noc....tam se muselo něco stát, že to chtějí zlikvidovat, a ne prodat, i když co by prodávali, když extraligovou licenci vlastní spolek.....a odchovanci? Že by do toho cpali své peníze, ono dávat ze svého, není tak jednoduché 🤔🤔🤔

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno