Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Mně to nevadí, já se nechám rád překvapit, jak doplníme. Ale zase to nepřekrucuj. To už nebylo o tom, o koho je zájem, ale kdo by měl přijít. Tak to bylo podávané. Právě proto bych vše držel maximálně v režimu o koho je zájem, ať je jasný, že to vyjít nemusí. Těch letadel, který avizovaně odlétaly ze zámoří s posilou a vypařily se někde nad Atlantikem už taky pár bylo.Tak podávalo se to tu.... Lidi chtějí vědět o koho je zájem, o kom se uvažuje... A hle, ono se to pak vrací jako bumerang. Dokud není smlouva, není nikdy nic jisté.
Útok nebyl dost dobrej a bude ještě slabší : To patří na Olomouc ? Útok stejně jako obrana a golmani prohráli v sedmém zápase finále, jestli se nepletu, byli tedy o fous druzí nejlepší... a že teď bude útok slabej ? Fakt jsi napsal slabej ?? Mrkni kdo odešel a naopak Kaut, Sobotka, Herčík... Nechápu... Možná od tebe sranda ?![]()
![]()
Jasně, však je dobře, že má ambice se o to rvát a zkusit si tam ještě místo najít.Když je nějaká minišance na slušnou smlouvu v zámoří a čekáš, jestli to třeba vyjde, tak logicky nevykecáš do světa, že už jseš dohodnutej v Evropě. To by sis i tu poslední škvírku do NHL zavřel úplně...
Co je esence hokeje a klíč k vítězství ukázala hlavně Florida.ono dneska hraje "utok" a "obranu" celá pětka...a pro novou sezonu máme nové utočné obránce (Gazda, Koště,Tourigni), kteří nám tu hru dopředu zrychlí a snad i vylepší produktivitou, to nám vloni podle mě chybělo...a na naši hru my i ostatní koukame nejen z hlediska vysledků...ale i atraktivity hokeje...a ta by mela být v zakladní části určitě lepší jak "vloni"...plus bez LM (které je bohužel velká škoda) a Spengleru nebudeme mít tolik zapasů a bude více sil na atraktivní hokej...
Pokles výkonosti některých hráčů : a přesně na to příšla reakce a tito hráči musí uvolnit logicky místo jiným.. A nebudu měnit svůj pohled, že ten kádr je teď super když to tak je... Vzadu defenzivní Dvořka, Mikliš, Ludvig a ofenzivní kreativní máme 4 beky. Vepředu odešli ti s pokleslou výkonností a místo nich Sob, uzdravený Kautík, Herča, mladí kluci a případně Regenda... Kde vidíš slabý kádr ? Já teda ať koukám jak koukám, vidím skvěle poskládaný tým ! A optimismus si tedy nechámAd 2) moc dobře víš, že to bylo napsané s ohledem na titulové ambice. Jasně, můžeme si tu lhát do kapsy, ale už základní část nebyla dobrá, pokles výkonnosti některých hráčů markantní. Nakonec nás v play-off tahal z průseru borec, co měl v té době podepsáno do Boleslavi a v základní části sotva dostal čuchnout. Jasně, chceš vidět vše zalité sluncem, to je tvůj dlouhodobý postoj a mně je šumák, ač mi to občas přijde otravný, ale nemám potřebu z tebe dělat pitomce a ocenil bych, kdyby ses držel toho stejného. Nebyla to sranda. Když se chci v něčem posouvat, musím se na to umět podívat kriticky a pojmenovat si, kde mě tlačí bota.

A v záloze Dan Rákos a Honza Stránský.Pokles výkonosti některých hráčů : a přesně na to příšla reakce a tito hráči musí uvolnit logicky místo jiným.. A nebudu měnit svůj pohled, že ten kádr je teď super když to tak je... Vzadu defenzivní Dvořka, Mikliš, Ludvig a ofenzivní kreativní máme 4 beky. Vepředu odešli ti s pokleslou výkonností a místo nich Sob, uzdravený Kautík, Herča, mladí kluci a případně Regenda... Kde vidíš slabý kádr ? Já teda ať koukám jak koukám, vidím skvěle poskládaný tým ! A optimismus si tedy nechám![]()
![]()
![]()
Ani slovo proti nim... Ale radši bych, aby v případě potřeby v áčku dostali šanci Formánek, Fiala a další mladí z béčka...A v záloze Dan Rákos a Honza Stránský.
To rozhodně ano. Ale v případě rozsáhle marodky, která se nás v poslední sezóně neustále držela jsou to stále dost dobří hráči na záskok.Ani slovo proti nim... Ale radši bych, aby v případě potřeby v áčku dostali šanci Formánek, Fiala a další mladí z béčka...
Ludvig tu ještě není, Sob nahrazuje někoho s pokleslou výkonnostíPokles výkonosti některých hráčů : a přesně na to příšla reakce a tito hráči musí uvolnit logicky místo jiným.. A nebudu měnit svůj pohled, že ten kádr je teď super když to tak je... Vzadu defenzivní Dvořka, Mikliš, Ludvig a ofenzivní kreativní máme 4 beky. Vepředu odešli ti s pokleslou výkonností a místo nich Sob, uzdravený Kautík, Herča, mladí kluci a případně Regenda... Kde vidíš slabý kádr ? Já teda ať koukám jak koukám, vidím skvěle poskládaný tým ! A optimismus si tedy nechám![]()
![]()
![]()
To je na co jsem narážel, skloňuje se zde sestava, která ani zdaleka není jistá a některé hráče nemáme a u některých bude trvat, než se dostanou do tempa. Odešli hráči s nižší výkonností, ale že by došlo k extra posílení, to si nemyslím. Ale třeba bude stačit ten tým tak jak je, jen nesmějí přijít zraněníLudvig tu ještě není, Sob nahrazuje někoho s pokleslou výkonností, Kaut ještě uzdravený není, Regenda zatím jen party mod na SVK a čeká. To já jen tak pro info.
Já se obávám, že pokud po deseti kolech nebudeme první o 31 bodů, tak to bude vnímáno, že ten tým slabý je.Tož řekneme si po deseti extraligových kolech jestli máme slabý kádr... já tvrdím že velmi kvalitní.. Sázka uzavřena![]()
I tak budeme předvádět hokej pod možnosti týmu, s málem mladých hráčů atd... Nemáme nadějiJá se obávám, že pokud po deseti kolech nebudeme první o 31 bodů, tak to bude vnímáno, že ten tým slabý je.
týmTož řekneme si po deseti extraligových kolech jestli máme slabý kádr... já tvrdím že velmi kvalitní.. Sázka uzavřena![]()
Já na ty jména pořád koukám a nemůžu najít ty slabý místa... Fakt bych rád věděl kdo z těch jmen (co vypsal přehledně kolega Avalance - děkuji) je slabý článek. Díky moc - prosím fakta, bez emocí...tým
Will (Vomáčka)
Čerešnák-Ludvig (kdyby nebyl, tak Dvořák)
Mikliš-Gazda
Dvořák (když nebude Ludvig tak Zbořil nebo Koštalek)- Hájek
Koštalek - Zbořil
Tourigni (Hrádek)
Mándat-Sedlak-Červenka
Kaut (Herčík)-Kondelik-Kelemen
Smejkal-Sobotka-Kousal
Stránský(nebo nekdo z mladých)-Poulíček-Vondráček
tento kádr mě opravdu i ted nepřijde slabší jak vloni (hlavně beci mě přijdou lepší)...a s posilami do utoku (nebo brankář, Filip Pešán, bude určitě zpočátku verit Wildovi) bych se nijak neukvapil...do konce ledna klidně mužeme dávat prednost mladym...a čekat jak se vyvine situace v NHL, AHL nebo jinde a posílit na post co nám bude haprovat...
Zbořil?Já na ty jména pořád koukám a nemůžu najít ty slabý místa... Fakt bych rád věděl kdo z těch jmen (co vypsal přehledně kolega Avalance - děkuji) je slabý článek. Díky moc - prosím fakta, bez emocí...![]()
a konkretně je tedy problém kde ?nevěděl jsem, že jména vyhrávají zápasy. Asi novinka. Dokonce v září,když o nic nejde. naivita.
No tak konkretně u obránců je extra velká konkurence.... Nikdo nemá nic jisté..Zbořil?
Spíš šlo o tom, že útoku něco letos chybělo? Čistě podle jmen to vypadá samozřejmě dobře. Ale chyběla tomu útočnější obrana, nebo prostě jiné složení?
kolego, já si myslím, to co jsi napsal...utoku chybela hlavně podpora obránců v utočné činnosti a po zranění Kaulyho, velmi chyběl hráč do presilovky - pravák na levý kruh (až to pak trochu zalepil Jones), ja si myslím, že nyní by tuto pozici mohl hrát Daniel Gazda...takže si myslím, že naše 1PP bude (bez zraněného Kaulyho) - Sedlák-Červus-Mandát (Sobotka) Gazda (levý kruh)-Čerešnák a druhou bych videl Sobotka (Mandát)-Kondelík-Smejkal-Herčík + KoštalekZbořil?
Spíš šlo o tom, že útoku něco letos chybělo? Čistě podle jmen to vypadá samozřejmě dobře. Ale chyběla tomu útočnější obrana, nebo prostě jiné složení?
ale ono vzadu s Ludvigem, Miklišem,Dvořákem by to taky nemuselo hořet...a myslím, že i před brankou to bude soupeře dost "bolet"Příští sezónu budeme spíše útočit. Kdo moc brání nevěří svému gólmanovi.
Trochu hloupý názor, ale respektuji ho. Víme co s týmem udělalo pár zraněných hráčů v loni a jak ta hra vypadala, že se na ni nedalo dívat. Letos jsme maximálně trochu zalepili odchody, ale že bychom posílili, to si nemyslím. Prakticky totožný tým z loňské sezóny, pokud se týmu budou vyhýbat zranění a naskocime do soutěže s dobrou hrou, tak to půjde. V loni to zas taková hitparáda nebyla a teď mluvím o základní části a hodně hráčů bylo za očekávánímJá se obávám, že pokud po deseti kolech nebudeme první o 31 bodů, tak to bude vnímáno, že ten tým slabý je.