Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
#špekkulujme

Kája Hurikán? No nevím... Možná by tam zapadal, když Nečas ne a Rantannena to tam sr..lo, že tam nechtěl hrát... A když ve Vegas prostě nesplnil, co se od něj čekalo- měl být ten chybějící článek do play off, ale obě play off to nebylo ono...

Snad se zvednete a do dvou sezón budete zpátky. Krásný stadion a ambiciózní tým, tohle přesně extraliga chce. Tipuji, že pravidla postupu se během dvou let upraví.. Béda je taky už správný šíbr.

Já mám předky z Třebíče, často jsem tam trávil pár dní léta, koupaliště Na Polance.. Nádherné náměstí, inu taky krásné město. Ale hokej na Vysočině byla vždy Jihlava.
I když Třebíč vychovala plno úžasných hráčů, např. Eliáš, Mikeš..

Zkuste to sportovní cestou, Olmik slábne. Pak se uvidí..
Pravidla postupu se rozhodně neupraví. A proč by taky měla? Nikdo z extraligy sestoupit nechce. A navíc, kde by extraliga sehnala takového exota, jako je Ujčík, do čela DK?
Pokud bude chtít Jihlava postoupit, tak bude muset sáhnout do kádru a najít hráče s extraligovou výkonností. A jelikož asi moc neuspějí u českých hráčů, i kdyby se je snažili přeplatit, tomu opravdu nevěřím, jelikož by museli být na úrovni minimálně druhého extraligového útoku, tak budou muset investovat do cizinců. Byť jich v zápase bude moci nastoupit jen šest, to jak v Maxa lize, tak i v baráži (tam se to možná změní), tak v klubu jich bude potřeba obehrát mnohem víc. To by byla cesta. Jinak jen administrativně. Třeba tu licenci prodá Olomouc i podruhé. Nikdo jiný mě nenapadá. U ostatních jsou finanční problémy spíše přání otcem myšlenky.

Pravidla postupu se rozhodně neupraví. A proč by taky měla? Nikdo z extraligy sestoupit nechce. A navíc, kde by extraliga sehnala takového exota, jako je Ujčík, do čela DK?
Pokud bude chtít Jihlava postoupit, tak bude muset sáhnout do kádru a najít hráče s extraligovou výkonností. A jelikož asi moc neuspějí u českých hráčů, i kdyby se je snažili přeplatit, tomu opravdu nevěřím, jelikož by museli být na úrovni minimálně druhého extraligového útoku, tak budou muset investovat do cizinců. Byť jich v zápase bude moci nastoupit jen šest, to jak v Maxa lize, tak i v baráži (tam se to možná změní), tak v klubu jich bude potřeba obehrát mnohem víc. To by byla cesta. Jinak jen administrativně. Třeba tu licenci prodá Olomouc i podruhé. Nikdo jiný mě nenapadá. U ostatních jsou finanční problémy spíše přání otcem myšlenky.
Také mne napadlo, že si počkají na finančně kulhající tým. Pak začnou jednat. Sportovně je postup téměř nemožný...

Tak bodejť by Sparta neměla nejlepší absolutní čísla v návštěvnosti, když hraje v aréně pro 17 tisíc, ve městě o 1.3 milionech obyvatel. To znamená že její průměrná návštěvnost je <1% obyvatel města Prahy (u nás to je >10%).

Nechodilo by v Iglau víc lidí než na Mesomorph?:unsure:

Asi všude by chodilo víc lidí než na Mesomorph..teda kromě Boleslavi a Kladna 🤣 ale na Kladno chodech lidi myslím aspoň venku, protože se už tak oět let choděj naposledy podívat na Jágra 🤣

Jihlavu s novým stadionem bych v extralize viděl radši než Olomouc nebo Boleslav....Olomouc stotisícový město, Boleslav bohatý město díky škodovce a nejsou schopný tam postavit důstojnej stadion....
No, já byl v Boleslavi letos poprvné v životě, když tam hráli naši kluci. A říkal jsem si, že by se mi takový pěkný , útulný stadionek líbil v Chrudimi. :) Ale hrát v tom extraligu je opravdu trochu zvláštní. Ale když oni ti Rumuni ze škodovky asi moc o hokej nestojí....?

Pro Vaněčka to byla víceméně obrovská klika.😁
Viz. Kautík, Zadina, vlastně i Ráďa, Radim Šimek a asi by se našel někdo další....
Jenže tebou jmenovani se nechytli pořádně ani tam. Což je naprosto odlišná situace od Vaněčka a Vladaře

Panové mimo hokej, kdo by chtěl zítra na AC DC do Letňan tak, mám navíc dva lístky kdo by chtěl.

Jenže tebou jmenovani se nechytli pořádně ani tam. Což je naprosto odlišná situace od Vaněčka a Vladaře
To rozhodně....Vladaře porovnávat nemůžeme protože tam nikdy nechytal a Vaněček tam toho teda moc nepředvedl....
18 zápasů 87.92% a průměr 4.01
Takže ani Vaněček se tam nechytl....

To rozhodně....Vladaře porovnávat nemůžeme protože tam nikdy nechytal a Vaněček tam toho teda moc nepředvedl....
18 zápasů 87.92% a průměr 4.01
Takže ani Vaněček se tam nechytl....
S tím San Jose - nejlepší tam byl Blackwood - 0,911 a 3,00. Jenže ten byl vyměněn do AVS. Následován jejich vycházející hvězdou Askarovem - 0,896 a 3,10 Vaněček měl 0,882 a 3,89.Takže Vladař může dělat klidně mentora jako v Calgary Wolfovi. Proto ho taky chtějí, že mu tahle role jde. Otázkou je, kolik jsou ochotni mu dát peněz, doposud měl 2,2 mio USD.
A k těm ostatním. Šimek by další smlouvu i přes ta svá zranění dostal, dokonce jednocestnou, ale s tím, že by dál byl kapitánem na farmě a mentorem pro mladší obránce. Což on odmítl a vrátil se domů. U Rádi to mělo sestupnou tendenci. V první sezóně odehrál 36 zápasů, ve druhé jenom 14. No a u Kautíka se Zadinou bylo jasné, že to na NHL není a šli.

A jak se tu někteří ptali trenéra brankařů Petra Jaroše, to je ten, co byl v Jihlavě. Tak dělá speciálního brankařského skauta pro Evropu Rudým křídlům. To on pro ně ulovil Postavu. Odhaluje dneska Ryšavka ve svém novém článku.

Přestup do SJ je podle mě poslední krok před návratem do Evropy.
Věřím, že Dan dodrží slovo a jednou se vrátí....věřím, viz tady je důkaz, že to řekl:

Věřím, že Dan dodrží slovo a jednou se vrátí....věřím, viz tady je důkaz, že to řekl:

K tomu jsem tak něják směřoval ten jeho návrat do Evropy😁

By mě zajímalo, jestli nebude Mandyho lanařit Jihlava, několikrát řekl, že by si tam taky jednou zahrál.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno