Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
S tímhle přístupem bude mít Ota vážně veselý život....zapšklý a otrávený až do smrti. No je to jeho volba, ale kdyby občas použil to co má v hlavě...nebo spíš nemá🤔
Ota je s prominutím kokot cokoliv klub navrhne on vždy zvedne ruku pro nesouhlas i kdyby Dědek přišel a řekl dám ze svého jen tak městu na infrastrukturu 100mil tak on je idiot a zvedne že nesouhlasí a při tom sám má hodně másla na hlavě a bude rád když odejde od soudu předpokládám že s podmínkou v podstatě pro něj by byl malý zázrak žádný trest

Hotovo, schváleno velmi výraznou většinou.
Náhled přílohy 4141
Akcionář a zastupitel Salfický D. hlasoval ve věci "Akcionářské záležitosti HC DYNAMO Pardubice, a.s." ? Není to podivné? Je-li tedy stále akcionář. Nebo už je jen zastupitel?

Ale jinak máme schválenou dohodu, tak můžeme začít představovat posily, ne? :)

Ota vždycky proti jen z principu...
Sedlák proti, prototože je mešuge...
Bečka proti, protože je to polokomouš
Slezáka neznám, ani nevím za jakou partu na radnici sedí.

Četl jsem na seznamu rozhovor vápna s Divochem... A ač Divoch teď vystupuje jako kovanej buzmen, já mu úspěch docela přeju. Jeho názory mně jsou sympatický... Takže tuhle sezonu už konečně buzmens překročej semifinálovej stín a po finále s náma jim to stříbně cinkne...

Dvacet let, tohle mne baví. Například u sousedů ty dohody s Mountfieldem pytlíkují skoro sezónu ze sezóny, nám věští, že PD hokej během pár let omrzí a Pardubice z hokejové mapy zmizí, a ejhle..
20 let, slovy dvacet let..:clap::pivko::dance:
Na druhou stranu víme, že pro šéfa je jakákoliv smlouva vypověditelná...

Že je Ota Janecký proti dotacím do mládežnického hokeje je pro mě více než zarážející. Ba co víc, když jako bývalý hokejista ví nebo si dovede představit kolik co stojí. Detaily nové dohody jsem nestudoval, ale několik věcí, ač neřečených, z ní mimoděk vyplývá. Rozhodně neskončí Enteria arena a nestane se z ní developerský projekt, ale nadále bude sloužit mládeži jako základní ledová plocha, dost možná i áčku pro tréninky. Což je pro mě pozitivní zpráva.

Dvacet let, tohle mne baví. Například u sousedů ty dohody s Mountfieldem pytlíkují skoro sezónu ze sezóny, nám věští, že PD hokej během pár let omrzí a Pardubice z hokejové mapy zmizí, a ejhle..
20 let, slovy dvacet let..:clap::pivko::dance:

Ha! Tím jsi se právě nechal „opít rohlíkem“, protože „Okres na severu“ vždy ví lépe, co je a bude.
Bohužel, zlý kapitalista opět zvítězil nad pravdou a láskou.

IMG_2645.webp

Tvl jouda Sedlák kritizuje připravovanou stavbu nový základky v bývalých kasárnách... Že prej se na školu měly přestavět stávající budovy, ve kterých dřív vojáci učebny měli... A vrcholem dodal že stavbu podpoří, když ale škola půjde lehce předělat na domov důchodců...

Myslím, že dneska vyhráli obě strany, doufám, že po dnešní schválení té smlouvy bude už klid na práci....jo byznys je byznys, a někdy je třeba kompromisů, jsem rád, že tu je PD a ne ten druhej Pitter, co teď nezvládá ani Parbubický fotbal...

Otu Janeckýho si pamatuju jako vlastně fajn usměvavýho chlápka. Ať si hlasuje, jak se mu zlíbí. Ale je to smutný. Od skutečný legendy hcpce.

Filipa Sedláka nemá smysl komentovat. Jen doufat, že jednou nenastane doba, aby město řídil. Občas se na obecní úrovni takoví blázni k lizu dostanou a pak tu spoušť jiní dávají deset let dohromady.

Jinak je vyloženě fajn, že to prošlo velkou většinou.

A hlavní hvězdou vyhlášení Zlaté hokejky pod vedením BPA bude... Michal David... Ty vole, příště můžo pozvat kapelu Sloky... "ne, bomby ne, pane Reagane"
No tak přezpívá céčka na to že zabírá puky hele všechno má řešení ta prasnice ví co dělá 🤣🤣

Tvl jouda Sedlák kritizuje připravovanou stavbu nový základky v bývalých kasárnách... Že prej se na školu měly přestavět stávající budovy, ve kterých dřív vojáci učebny měli... A vrcholem dodal že stavbu podpoří, když ale škola půjde lehce předělat na domov důchodců...
mel by se ten expert jit do toho kasina podivat dovnitr, vsechny ty budovy jsou ve stavu ze skoro ani nebudou potreba demolicni stroje, spadne to samo

Tomáš Urban normálně trénuje s týmem. Přitom není vůbec na soupisce. Dokonce je druhý nejrychlejší na krátkou vzdálenost po Janu Mandátovi povídá Mocek. Nevíte někdo tedy - to jako bude hrát za nás nebo prales v Chrudimi? Myslím že smlouvu tu má ještě na rok.

Tomáš Urban normálně trénuje s týmem. Přitom není vůbec na soupisce. Dokonce je druhý nejrychlejší na krátkou vzdálenost po Janu Mandátovi povídá Mocek. Nevíte někdo tedy - to jako bude hrát za nás nebo prales v Chrudimi? Myslím že smlouvu tu má ještě na rok.
Smlouvu má ještě na dva roky, do 2027. Podle mě, když o něj nebude zájem v nějaký jiným extraligovým klubu, tak bude hrát za béčko...

Ja se Janeckýmu nedivím, že zanevřel na klub. Taky mě serou prohry a neskutečně, ale nikdy bych nešel takhle trenérovi nadávat. A udělat choreo s nápisem, že je krysa - to byl taky "kvalitní" nápad.

Bylo tu nedávno dost hudby. Tak něco málo přidám, spíše pro otrlé.. Tenhle song ukazuje, jak ve třech lidech postavit obecenstvo na nohy, skvělé individuální výkony hudebníků, ale zpočátku jedou každý svoje. Až když se v polovině písně spojí, ta hudba má za mne grády. A přesně takhle by se kluci měli "vyladit" na play-off. Pak už bych se o sedmý zápas nebál.🙂

Edit: Mám hrozně rád tuhle klubovou scénu. Ti kluci možná mění občas obsazení, ale jejich hudba je úchvatná. Kdyby náhodou koncertovali v ČR, jel bych na ně možná i do Třince.. 🙂

Naposledy upraveno:
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno