Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Ota je s prominutím kokot cokoliv klub navrhne on vždy zvedne ruku pro nesouhlas i kdyby Dědek přišel a řekl dám ze svého jen tak městu na infrastrukturu 100mil tak on je idiot a zvedne že nesouhlasí a při tom sám má hodně másla na hlavě a bude rád když odejde od soudu předpokládám že s podmínkou v podstatě pro něj by byl malý zázrak žádný trestS tímhle přístupem bude mít Ota vážně veselý život....zapšklý a otrávený až do smrti. No je to jeho volba, ale kdyby občas použil to co má v hlavě...nebo spíš nemá![]()
Akcionář a zastupitel Salfický D. hlasoval ve věci "Akcionářské záležitosti HC DYNAMO Pardubice, a.s." ? Není to podivné? Je-li tedy stále akcionář. Nebo už je jen zastupitel?Hotovo, schváleno velmi výraznou většinou.
Náhled přílohy 4141

On byl vždycky jednodušší....pane zastupiteli, běžte se vystolicovat.Ota tvl.... neuvěřitelný
Na druhou stranu víme, že pro šéfa je jakákoliv smlouva vypověditelná...Dvacet let, tohle mne baví. Například u sousedů ty dohody s Mountfieldem pytlíkují skoro sezónu ze sezóny, nám věští, že PD hokej během pár let omrzí a Pardubice z hokejové mapy zmizí, a ejhle..
20 let, slovy dvacet let..![]()
Dvacet let, tohle mne baví. Například u sousedů ty dohody s Mountfieldem pytlíkují skoro sezónu ze sezóny, nám věští, že PD hokej během pár let omrzí a Pardubice z hokejové mapy zmizí, a ejhle..

A ty miliardy, ty miliardy...Dvacet let, tohle mne baví. Například u sousedů ty dohody s Mountfieldem pytlíkují skoro sezónu ze sezóny, nám věští, že PD hokej během pár let omrzí a Pardubice z hokejové mapy zmizí, a ejhle..
Ale tak zde by se zrovna nebylo co divit. Potřebuje páky, aby tu arénu skutečně mohl stavět.Na druhou stranu víme, že pro šéfa je jakákoliv smlouva vypověditelná...
No tak přezpívá céčka na to že zabírá puky hele všechno má řešení ta prasnice ví co děláA hlavní hvězdou vyhlášení Zlaté hokejky pod vedením BPA bude... Michal David... Ty vole, příště můžo pozvat kapelu Sloky... "ne, bomby ne, pane Reagane"
Janina Obermajerová s Gumou budou pařit na Děti ráje...A hlavní hvězdou vyhlášení Zlaté hokejky pod vedením BPA bude... Michal David... Ty vole, příště můžo pozvat kapelu Sloky... "ne, bomby ne, pane Reagane"
mel by se ten expert jit do toho kasina podivat dovnitr, vsechny ty budovy jsou ve stavu ze skoro ani nebudou potreba demolicni stroje, spadne to samoTvl jouda Sedlák kritizuje připravovanou stavbu nový základky v bývalých kasárnách... Že prej se na školu měly přestavět stávající budovy, ve kterých dřív vojáci učebny měli... A vrcholem dodal že stavbu podpoří, když ale škola půjde lehce předělat na domov důchodců...
Smlouvu má ještě na dva roky, do 2027. Podle mě, když o něj nebude zájem v nějaký jiným extraligovým klubu, tak bude hrát za béčko...Tomáš Urban normálně trénuje s týmem. Přitom není vůbec na soupisce. Dokonce je druhý nejrychlejší na krátkou vzdálenost po Janu Mandátovi povídá Mocek. Nevíte někdo tedy - to jako bude hrát za nás nebo prales v Chrudimi? Myslím že smlouvu tu má ještě na rok.
Aha. DíkSmlouvu má ještě na dva roky, do 2027. Podle mě, když o něj nebude zájem v nějaký jiným extraligovým klubu, tak bude hrát za béčko...