Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/pardubice-vaclav-varada-priprava.A230811_741679_hokej_ivt

fansDKnL řekl:
Je to docela smolar, odvezli ho do nemocnice , ale zranění nevim. Áčko hrálo skoro celý zápas na 8 útočníků

Spíše nevím co měl tento zápas přinést. Čekal jsem alespoň polovinu hráčů jiných. Skoro mě to přišlo jako zápas poperte se o 5 míst v útoku....

FOGLIK řekl:
Spíše nevím co měl tento zápas přinést. Čekal jsem alespoň polovinu hráčů jiných. Skoro mě to přišlo jako zápas poperte se o 5 míst v útoku....

No ten zápas byl přesně o tom, co píšeš kolego v posledních svých pěti slovech = konkurence, bojujte, nikdo nemá své místo jisté.
Ano, v současném Dynamu je veliká konkurence a to je před Dolomiten Cupem, ligou mistrů, Spenglerem a extraligou to nejlepší co nás mohlo potkat. Včera i kluci z Béčka neskutečně bojovali, chtěli se trenérům ukázat !!! A atmosféra včera v Chrudimi skvělá - fandění, pohoda, prostě Dynamo rodina, Hockeytown... I my fans se poctivě připravujem na novou sezonu !!!

Orosená_desítka řekl:
No ten zápas byl přesně o tom, co píšeš kolego v posledních svých pěti slovech = konkurence, bojujte, nikdo nemá své místo jisté.
Ano, v současném Dynamu je veliká konkurence a to je před Dolomiten Cupem, ligou mistrů, Spenglerem a extraligou to nejlepší co nás mohlo potkat. Včera i kluci z Béčka neskutečně bojovali, chtěli se trenérům ukázat !!! A atmosféra včera v Chrudimi skvělá - fandění, pohoda, prostě Dynamo rodina, Hockeytown... I my fans se poctivě připravujem na novou sezonu !!!

Máš pravdu, kdybych si nejdříve přečetl ohlas Varadi k zápasu, tak to tam uvádí :)

FOGLIK řekl:
Máš pravdu, kdybych si nejdříve přečetl ohlas Varadi k zápasu, tak to tam uvádí :)

Však v pohodě... On Venca bude vyvíjet veliký tlak na boj o "Áčko" (A tým) !!! A kluci to moc dobře vědí.
Jinak ještě novinka - v nové sezoně si bude moct domácí tým vybrat zda bude hrát zápas v tmavé nebo světlé variantě dresů. :dance:

fansDKnL řekl:
Tak vyhozené rameno a Will rozriznuty prst. Will možná ani nepojede na Dolomiten cup
Will se nám zranit nesmí, zrovna na tomhle klíčovém postu spoléháme jen na jednoho hráče. U Kloudyho jsem optimismus ztratil bohužel už dávno a vážně bych nerad, aby celá sezona padla jen proto, že se Wilda zraní v průběhu playoff a nemáme dostatečně kvalitní dvojku.

av69 řekl:
Will se nám zranit nesmí, zrovna na tomhle klíčovém postu spoléháme jen na jednoho hráče. U Kloudyho jsem optimismus ztratil bohužel už dávno a vážně bych nerad, aby celá sezona padla jen proto, že se Wilda zraní v průběhu playoff a nemáme dostatečně kvalitní dvojku.

Lepší, že si to Willda vybral teď před sezonou než v sezoně. Willda bude cajk ! :whistle:

..... překvapil mě včera VV jak to prakticky celý odkoučoval se stoickým klidem a rukama v kapse. Čekal jsem poněkud dynamičtější projev na lávce..... :think:

Pick řekl:
..... překvapil mě včera VV jak to prakticky celý odkoučoval se stoickým klidem a rukama v kapse. Čekal jsem poněkud dynamičtější projev na lávce..... :think:

Jen počkejte až bude vypjatý důležitý zápas... Takový Vencův klid před bouří. :dance:
A co jste včera říkali na nového golmana Béčka ? Za mne super výkon.. Moc se mi líbil chlapec...

Orosená_desítka řekl:
Jen počkejte až bude vypjatý důležitý zápas... Takový Vencův klid před bouří. :dance:
A co jste včera říkali na nového golmana Béčka ? Za mne super výkon.. Moc se mi líbil chlapec...

Chytal velice dobře

Popravdě Kloudy tam měl včera asi 3 super zákroky, ale za mne se z toho extraligového průměru velmi těžko posune někam výše.
Že by začal svými výkony deptat útok soupeře :think: .... asi ne.

Pro ZČ je ideální dvojkou, asi i pohodový kluk, ale za mne se toho svého výkonnostního stropu již dotknul.

Zodpovědní to vědí samozřejmě také, a nepřekvapí mne, pokud budeme hledat s koncem sezóny posilu na tento post. Stejně držet dva TOP brankáře po celou sezónu se asi dost dobře nedá, viz. nám známá situace s Frodem.

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/435079/kusy-o-navratu-do-ceska-nejsem-hrac-do-ctvrte-lajny-dynamo-nebylo-tema.html

Muf řekl:
Popravdě Kloudy tam měl včera asi 3 super zákroky, ale za mne se z toho extraligového průměru velmi těžko posune někam výše.

Pro ZČ je ideální dvojkou, asi i pohodový kluk, ale za mne se toho svého výkonnostního stropu již dotknul.

Zodpovědní to vědí samozřejmě také, a nepřekvapí mne, pokud budeme hledat s koncem sezóny posilu na tento post. Stejně držet dva TOP brankáře po celou sezónu se asi dost dobře nedá, viz. nám známá situace s Frodem.

Jak píšeš, věřme tomu, že rozhodnutí s Kloudym udělali ti, kteří jsou kompetentní a věcí co a jak a má to nějakej smysl.

Já jako odborník na gólmany - samouk ;-) mám na naši dvojku je ale úplně opačnej názor. Za poslední dva roky mně ničím nepřesvědčil. Mimo toho, že je odchovanec nenacházím nic, proč bych mu tady měl dát šanci. A už vůbec nechápu proč si klub myslí, že pro úspěch bude stačit jeden dobrej gólman. Pokud nainvestuju ohromný peníze do týmu, kterej mám naprosto špičkovej, tak je neposadím za průměrnýho nebo podprůměrnýho pilota. Já bych Froda nepouštěl, ale to jsem tady už psal, nebo bych dotáhnul druhýho kvalitního gólmana. Klidně za nějakýho našeho hráče. Navíc si myslím, že jistá konkurence je potřeba i v bráně.

Budu se hrozně rád Kloudymu omlouvat...., ale osobně se domnívám, že tohle klub bude muset řešit....

Muf řekl:

Souhlas, myslím si to stejně, pokud se nestane nějaký zázrak, budeme v lednu hledat posilu na tento post

No jo... Tak to pojďme zkusit tipnout... Po ZČ.

1. až 4. Dynamo, Sparta, Kometa, Třinec

5. až 6. Liberec, Vítkovice

7. až 9. Boleslav, Litvínov, HK

10. až 14. Plzeň, Olomouc, Motor, Vary, Kladno

1. Pardubice
2. Sparta
3. Třinec
4. Vítkovice
5. Liberec
6. Kometa
7. Budějovice
8. Vary
9. Boleslav
10. Plzeň
11. Litvínov
12. Olomouc
13. Hradec
14. Kladno

U třináctého počítám s odečtem minimálně 20 bodů.

.... u většiny na seznamu chápu, že bojujou o triko. U takovýho Říčky a Pauloviče bych si dokonce tipnul, že ho nevybojujou. Ale Vondráček?? Netuším samo jak to chce VV hrát, ale nemám pocit, že tenhle defenzivní pes je ve stejný kvalitě aktuálně nahraditelnej....teda z vlastních zdrojů....🤔🤔
https://twitter.com/dubi_4/status/1689755582230609920?t=HOWHVQECVWURfQ9oZyNoRA&s=19

Pick řekl:
.... u většiny na seznamu chápu, že bojujou o triko. U takovýho Říčky a Pauloviče bych si dokonce tipnul, že ho nevybojujou. Ale Vondráček?? Netuším samo jak to chce VV hrát, ale nemám pocit, že tenhle defenzivní pes je ve stejný kvalitě aktuálně nahraditelnej....teda z vlastních zdrojů....🤔🤔
https://twitter.com/dubi_4/status/1689755582230609920?t=HOWHVQECVWURfQ9oZyNoRA&s=19

Tak je to jednoduché - "odpočívala" první a druhá útočná lajna, hrála třetí a čtvrtá - plus ti co mají největší šanci do Áčka nakouknout....
Z rozhraní B x A se většinou nechodí do prvních útoků, o to víc v mužstvu které má takovou konkurenci (i Denis Kusý je s tím smířen...)

Pec92 řekl:
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/435079/kusy-o-navratu-do-ceska-nejsem-hrac-do-ctvrte-lajny-dynamo-nebylo-tema.html

Tak Kusý tady v bidných letech zase tak málo prostoru nedostal, ale moc toho nepředvedl a už jsem to tady psal, že druhá finská liga moc měřítko není.

A jsem mile prekvapen, ze Paulo v tom rozhovoru po zapase mluvi k veci. On byl vzdycky takovy nemluva ktery rikal strasna klise a neodpovidal moc na otazky, tedka pekne a ma to hlavu a patu :thumbup:

To bude koncert :D

https://www.hokej.cz/utajeny-klenot-tenhle-nakup-se-muze-plzni-vrchovate-vyplatit/5075424

https://www.hokej.cz/herni-rad-telh-zastupci-klubu-odsouhlasili-nekolik-zmen/5075419?fbclid=IwAR0QDt_2j6WWx9XVOdJa1ftO7ApPg9DXeF411Tb7eX6x4MOYVPYaBLOpyI8

Já si myslím že naši kluci zvolí červenou 😀

https://www.hokej.cz/sedlak-otevrene-zraneni-vasen-pracovitost-chci-strhnout-tym/5075432

Stars řekl:
https://www.hokej.cz/sedlak-otevrene-zraneni-vasen-pracovitost-chci-strhnout-tym/5075432

Neuveritelne zjeveni je tenhle hrac. Vyhra v loterii

Přesně tak, Sedlo je trefenej jackpot :clap: Jen doufám, že zebry hned od počátku nepřipustěj nějaký nahánění Sedla s evidentním záměrem ho odeslat do špitálu :nene:

Pick řekl:
Přesně tak, Sedlo je trefenej jackpot :clap: Jen doufám, že zebry hned od počátku nepřipustěj nějaký nahánění Sedla s evidentním záměrem ho odeslat do špitálu :nene:

i proto jsem rád za Varaďu

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno