Stars řekl:Neví někdo, jak vážné je zranění O. Rohlika?
Je to docela smolar, odvezli ho do nemocnice , ale zranění nevim. Áčko hrálo skoro celý zápas na 8 útočníků
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
fansDKnL řekl:Je to docela smolar, odvezli ho do nemocnice , ale zranění nevim. Áčko hrálo skoro celý zápas na 8 útočníků
FOGLIK řekl:Spíše nevím co měl tento zápas přinést. Čekal jsem alespoň polovinu hráčů jiných. Skoro mě to přišlo jako zápas poperte se o 5 míst v útoku....
Orosená_desítka řekl:No ten zápas byl přesně o tom, co píšeš kolego v posledních svých pěti slovech = konkurence, bojujte, nikdo nemá své místo jisté.
Ano, v současném Dynamu je veliká konkurence a to je před Dolomiten Cupem, ligou mistrů, Spenglerem a extraligou to nejlepší co nás mohlo potkat. Včera i kluci z Béčka neskutečně bojovali, chtěli se trenérům ukázat !!! A atmosféra včera v Chrudimi skvělá - fandění, pohoda, prostě Dynamo rodina, Hockeytown... I my fans se poctivě připravujem na novou sezonu !!!
FOGLIK řekl:Máš pravdu, kdybych si nejdříve přečetl ohlas Varadi k zápasu, tak to tam uvádí![]()

Will se nám zranit nesmí, zrovna na tomhle klíčovém postu spoléháme jen na jednoho hráče. U Kloudyho jsem optimismus ztratil bohužel už dávno a vážně bych nerad, aby celá sezona padla jen proto, že se Wilda zraní v průběhu playoff a nemáme dostatečně kvalitní dvojku.fansDKnL řekl:Tak vyhozené rameno a Will rozriznuty prst. Will možná ani nepojede na Dolomiten cup
av69 řekl:Will se nám zranit nesmí, zrovna na tomhle klíčovém postu spoléháme jen na jednoho hráče. U Kloudyho jsem optimismus ztratil bohužel už dávno a vážně bych nerad, aby celá sezona padla jen proto, že se Wilda zraní v průběhu playoff a nemáme dostatečně kvalitní dvojku.
Pick řekl:..... překvapil mě včera VV jak to prakticky celý odkoučoval se stoickým klidem a rukama v kapse. Čekal jsem poněkud dynamičtější projev na lávce..... :think:
Orosená_desítka řekl:Jen počkejte až bude vypjatý důležitý zápas... Takový Vencův klid před bouří.![]()
A co jste včera říkali na nového golmana Béčka ? Za mne super výkon.. Moc se mi líbil chlapec...
Muf řekl:Popravdě Kloudy tam měl včera asi 3 super zákroky, ale za mne se z toho extraligového průměru velmi těžko posune někam výše.
Že by začal svými výkony deptat útok soupeře :think: .... asi ne.
Pro ZČ je ideální dvojkou, asi i pohodový kluk, ale za mne se toho svého výkonnostního stropu již dotknul.
Zodpovědní to vědí samozřejmě také, a nepřekvapí mne, pokud budeme hledat s koncem sezóny posilu na tento post. Stejně držet dva TOP brankáře po celou sezónu se asi dost dobře nedá, viz. nám známá situace s Frodem.
Muf řekl:Popravdě Kloudy tam měl včera asi 3 super zákroky, ale za mne se z toho extraligového průměru velmi těžko posune někam výše.
Že by začal svými výkony deptat útok soupeře :think: .... asi ne.
Pro ZČ je ideální dvojkou, asi i pohodový kluk, ale za mne se toho svého výkonnostního stropu již dotknul.
Zodpovědní to vědí samozřejmě také, a nepřekvapí mne, pokud budeme hledat s koncem sezóny posilu na tento post. Stejně držet dva TOP brankáře po celou sezónu se asi dost dobře nedá, viz. nám známá situace s Frodem.
fansDKnL řekl:Tak vyhozené rameno a Will rozriznuty prst. Will možná ani nepojede na Dolomiten cup
Pick řekl:.... u většiny na seznamu chápu, že bojujou o triko. U takovýho Říčky a Pauloviče bych si dokonce tipnul, že ho nevybojujou. Ale Vondráček?? Netuším samo jak to chce VV hrát, ale nemám pocit, že tenhle defenzivní pes je ve stejný kvalitě aktuálně nahraditelnej....teda z vlastních zdrojů....
https://twitter.com/dubi_4/status/1689755582230609920?t=HOWHVQECVWURfQ9oZyNoRA&s=19
Pec92 řekl:https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/435079/kusy-o-navratu-do-ceska-nejsem-hrac-do-ctvrte-lajny-dynamo-nebylo-tema.html
Stars řekl:https://www.hokej.cz/sedlak-otevrene-zraneni-vasen-pracovitost-chci-strhnout-tym/5075432
Stars řekl:https://www.hokej.cz/sedlak-otevrene-zraneni-vasen-pracovitost-chci-strhnout-tym/5075432
Pick řekl:Přesně tak, Sedlo je trefenej jackpotJen doufám, že zebry hned od počátku nepřipustěj nějaký nahánění Sedla s evidentním záměrem ho odeslat do špitálu
![]()