Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
.... nemůžu si pomoct, ale to Béčko by to logo mělo mít nějak odlišený 🤔
https://twitter.com/telhcz/status/1689628961804828672?t=geY-M4cjFZf7uwpyKxyyjA&s=19

...a tak nás vidí "svět" :shifty:
https://twitter.com/championshockey/status/1689638060332560386?t=1S79xrmDAH2pPPshzDMTRw&s=19

Ahoj, dnes jen na tipaci hokej? Neví někdo o něčem jiným?

....jako VV avizoval, že to bude namíchaný....ale tohle je fakt mazec 😱😁
https://twitter.com/HCPCE/status/1689667928646651904?t=gSWkeSbniizQw_wdfDAk_A&s=19

Vocas
Díky, nemůžu to tam najít, takže mám stejně smůlu.

Zda se ze letni drill pod Varadou kluky moc nebavil

WalkingDude řekl:
Zda se ze letni drill pod Varadou kluky moc nebavil

Tak tenhle první zápas opravdu žádné měřítko není. Navíc ta dnešní sestava áčka je na míle vzdálená tomu, jak bude vypadat.

JirkaPCE řekl:
Tak tenhle první zápas opravdu žádné měřítko není. Navíc ta dnešní sestava áčka je na míle vzdálená tomu, jak bude vypadat.

Pro B je tam motivace jasná, navíc je prakticky kompletní.

B tým ale sympatický výkon.

JirkaPCE řekl:

To byl humor samozrejme. Ja jsem rad ze aspon odladime chyby a sedneme si na zadek. Zadny strom neroste do nebe. Ani ten orezanej

.... Csaplar je s námi už v přípravě? :D

... jinak zápas mi je jedno, jak to dopadne... Sestava je do optimalu daleko, spíše hrají hráče kromě tak 5-6 ze základu , s kterymi někteří béčkaři mohou výhledově hrát o fleka v acku..

Sejček prý s poznámkovým bločkem na zápase MHK. Jestli fakt chtějí gólmana, to by pro Kloudyho nebyla dobrá zpráva.

Sweník řekl:
Sejček prý s poznámkovým bločkem na zápase MHK. Jestli fakt chtějí gólmana, to by pro Kloudyho nebyla dobrá zpráva.

Já bych mu moc přál, aby využil talent, ale mně přijde na ledě jak žáček. On na to prostě nemá hlavu a to je v této době ve sportu základ.

https://pardubicky.denik.cz/hokej_region/lukas-sedlak-pardubice-dynamo-vaclav-varada-hokej-tipsport-extraliga.html

Ok někteří neuznaj Koukala co dokázal a nebylo to ho nejen u nás málo...
Fortuna - Betano snažím se pochopit, ale nejde mě to skoro to připomíná změnu názvu kdy nebyl sponzor za Dynamo, Buď klub nedostal licenci na sázkovky nebo se na nás Fortuna vykašlala a je Betano samo za míň peněz?...

Kula řekl:
Fortuna - Betano snažám se pochopit, ale nejde mě to skoro mě to připomíná změna názcu kdy nebyl sponzor za Dynamo buď klub nedostal licenci na sázkovky nebo se na nás Fortuna vykašlala a je Betano samo za míň peněz?...

Nedostala se výjimka na Fortunu, jinak by tady byla dál.

Kula řekl:
Fortuna - Betano snažím se pochopit, ale nejde mě to skoro to připomíná změnu názvu kdy nebyl sponzor za Dynamo, Buď klub nedostal licenci na sázkovky nebo se na nás Fortuna vykašlala a je Betano samo za míň peněz?...

Diskuze nebyla o tom, co Koukal dokázal nebo nedokázal, ale jestli by tady měl mít vyvěšený dres.

Jinak Koukaluv dres asi stezejni neni. Rolasuv uz mel viset davno. Doufam ze to maji v planu

Kula řekl:
a na Betano jo?
Klub pravděpodobně dostane od BPA pokrácenený plnění, aby dostal výjimku a přesto se mu to vyplatí. Takže ta smlouva asi nebude malá. Letos Betano podepsalo smlouvy s námi a fotbalovou Spartou. Loni s Viktorkou Plzeň a hokejovým Brnem. To nejsou smlouvy s trpaslíky.

tomaso25 řekl:
Klub pravděpodobně dostane od BPA pokrácenený plnění, aby dostal výjimku a přesto se mu to vyplatí. Takže ta smlouva asi nebude malá. Letos Betano podepsalo smlouvy s námi a fotbalovou Spartou. Loni s Viktorkou Plzeň a hokejovým Brnem. To nejsou smlouvy s trpaslíky.

Přesně tak. Dnes to vysvětloval i budějovický mluvka na jejich fóru. Oni to mají dost podobné s Budvarem.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno