Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Smil Flaška z Pce řekl:Smoleňák už bruslí za Kolín
WalkingDude řekl:Zda se ze letni drill pod Varadou kluky moc nebavil
JirkaPCE řekl:Tak tenhle první zápas opravdu žádné měřítko není. Navíc ta dnešní sestava áčka je na míle vzdálená tomu, jak bude vypadat.
JirkaPCE řekl:Tak tenhle první zápas opravdu žádné měřítko není. Navíc ta dnešní sestava áčka je na míle vzdálená tomu, jak bude vypadat.
digitalmouse řekl:Zatím cajk
Screenshot_2023-08-10-19-44-53-429_eu.livesport.FlashScore_com-edit.jpg

Sweník řekl:Sejček prý s poznámkovým bločkem na zápase MHK. Jestli fakt chtějí gólmana, to by pro Kloudyho nebyla dobrá zpráva.
Kula řekl:Ok někteří neuznaj Koukala co dokázal a nebylo to ho nejen u nás málo...
Fortuna - Betano snažám se pochopit, ale nejde mě to skoro mě to připomíná změna názcu kdy nebyl sponzor za Dynamo buď klub nedostal licenci na sázkovky nebo se na nás Fortuna vykašlala a je Betano samo za míň peněz?...
Kula řekl:Ok někteří neuznaj Koukala co dokázal a nebylo to ho nejen u nás málo...
Fortuna - Betano snažím se pochopit, ale nejde mě to skoro to připomíná změnu názvu kdy nebyl sponzor za Dynamo, Buď klub nedostal licenci na sázkovky nebo se na nás Fortuna vykašlala a je Betano samo za míň peněz?...
JirkaPCE řekl:Diskuze nebyla o tom, co Koukal dokázal nebo nedokázal, ale jestli by tady měl mít vyvěšený dres.
Jakub82 řekl:Nedostala se výjimka na Fortunu, jinak by tady byla dál.
Klub pravděpodobně dostane od BPA pokrácenený plnění, aby dostal výjimku a přesto se mu to vyplatí. Takže ta smlouva asi nebude malá. Letos Betano podepsalo smlouvy s námi a fotbalovou Spartou. Loni s Viktorkou Plzeň a hokejovým Brnem. To nejsou smlouvy s trpaslíky.Kula řekl:a na Betano jo?
tomaso25 řekl:Klub pravděpodobně dostane od BPA pokrácenený plnění, aby dostal výjimku a přesto se mu to vyplatí. Takže ta smlouva asi nebude malá. Letos Betano podepsalo smlouvy s námi a fotbalovou Spartou. Loni s Viktorkou Plzeň a hokejovým Brnem. To nejsou smlouvy s trpaslíky.