Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Tipnul tady vubec nekdo vcerejsi vysledek?

Vcera smolny utkani, vubec z nej nemam spatny pocit. Skoda tech sanci, klidne jsme mohli v Trinci hodne prekvapit, ale tohle je rozdil mezi Vlasakem a Bednarem a nasimi borci. My se na branku desne nadreme, netrefime prazdnou atd. Desne nam odskakovali puky, takze led asi nic moc - proto i tak tezko hodnotit vic.

Kristan je super a myslim i obrana slape - jen mam pocit, ze obcas nestiha Kocka a v utocnem pasmu to nasi beci dense rvou pres prehusteny prostor pred brankou misto aby si to tam u modry hodili dvakrat mezi sebou.

Zohy se rozehrava, Cecek by taky mohl hrat lip, Sejcek super, ale chybi mu kridlo. Po Nahecovi toho chtit mnoho nemuzeme, vcera mel urcite aspon jednu sanci promenit, ale to na strane Trince jini borci taky. Spacek super, Kolic taky, Starda holt ...neni to ono, ale dre. Prekvapil me mile Scotka a Korim. Moucka hral taky postupne bezvadne, ale trosku na sebe, ta lajna si kombinovat moc nebude.

Pokud se jen trosku zlepsi produktivita, tak to bude dobry! Pokud ne, tak prohrajeme pulku zapasu o branku (protoze jinak hrajem super) a bude to jak 95/96 ...

Na Slovensku je v kinech (pry velmi povedeny) dokument o Demitrovi.

http://www.youtube.com/watch?v=vZ4HE3tLzxk

HoH řekl:
Neměl :-) Tam šlo o reklamu Tatra mléko, která nám trochu haprovala. Je potřeba to vyladit.

A co ty dresy? Ty smouhy pod cislama ve stejne barve, to je fakt ulet. Mozna to vypadalo dobre na pocitaci a v realu ze dvou metru, ale z dalky je to prisernost

Do tří nás neměly poslat, třinec hrál 5 na 4 klasickou, byla mela mrcinko byl pasivní a dostal od třineckého pěstí přímo před rozhodčím vyloučil oba dva proč ? Když hrubost prokázal jen třinecký hráč, proč 5 na 3 když to mělo být 4 na 3 rozhodčí zvýhodnil proti pravidlům třinec, to fakt nasere v tak vyrovnaném utkání.

Do tří nás neměly poslat, třinec hrál 5 na 4 klasickou, byla mela mrcinko byl pasivní a dostal od třineckého pěstí přímo před rozhodčím vyloučil oba dva proč ? Když hrubost prokázal jen třinecký hráč, proč 5 na 3 když to mělo být 4 na 3 rozhodčí zvýhodnil proti pravidlům třinec, to fakt nasere v tak vyrovnaném utkání.

jimmypop řekl:
A co ty dresy? Ty smouhy pod cislama ve stejne barve, to je fakt ulet. Mozna to vypadalo dobre na pocitaci a v realu ze dvou metru, ale z dalky je to prisernost
Jasně ta čísla by měla být jinou barvou. Teda, pokud na těch "šmouhách" trvají :-)
Jinak mě spíš štve, že jmenovky jsou zase pod číslem. Nechtěl loni Řezníček, aby jmenovky byly u všech týmů nad číslem? Já to pochopil tak, že loni ještě přihmouřil oko u týmů, které už měly reklamy na dresech domluvené a že letos to budou mít správně už všichni.

k dresům...zezadu děs ty čísla měli být jinou barvou a jména nad číslem...úlet trošku

SENS řekl:

to si koukal asi na špatný zápas poslední třetinu nás solidně mleli a byla otázka času kdy to tam padne a na rozhodčí se vymlouvat fakt nebudu :hit:

Dresy jsou...no,prostě nepovedený,ačkoliv zase taková tragédie to není. Jak už víme,mohl dopadnout o dost hůř...

Tak jsem si dneska na zimáku u pana Bárka udělal radost :) nevím čím to je, ale ten chlap je čím dál příjemnější :nanana:

Korbel za tři kilča, ale ten pocit při pití pivka z něj je k nezaplacení ... a samolepka 39 káčé :)

Dresy jsou to poslední co by nás mělo sr*t.

Grimley řekl:
Tak jsem si dneska na zimáku u pana Bárka udělal radost :) nevím čím to je, ale ten chlap je čím dál příjemnější :nanana:

Korbel za tři kilča, ale ten pocit při pití pivka z něj je k nezaplacení ... a samolepka 39 káčé :)

Pěknej. A na eshopu zase hovno

Ahojky, dneska se už musí vyhrát jinak se budeme propadat.
Tip :
1:3 PARDUBICE.

....Bolka si bude chtít protáhnout euforii, proto MBL-PCE 3:2 pp (nebudem hrát špatně, ale popraví nás to samé co v Třinci) :bang:

/ Svoje tipy můžete vložit také do tipovačky na hlavním webu a účastnit se tak soutěže o pardubický dres :beer: )

Dal jsem 2:3, mozna az v prodlouzeni...souboj souperu ve stejnem, předkolistickem, levelu - rozhodne lepší golman.

Ja dal 4:2 pro domaci. Bojim se ze Bolka bude rozjeta a doma bude domaci peklo. Doufam, ze nas hvezdny utok me po 1. tretine vyvede z omylu

dnes musí vyhrát naši, jinak budu nasranej třinec nejspíš vyhraje, srá.čové, a vítkovice vedou nad varama. PARDUBICEEEE, olééééééééé.

No tak po opakovackach ze Sparty bych se tentokrat Asterixe zastal, Hlinka mu tam nechal jednoznacne koleno. Nechapu, co tam videl Antos jineho

Ono se letos nejde dívat na live přenos bez registrace? Ještě loni jsem se na to v pohodě díval.

Jak je to s tim tipsport tv,chce to po mě registraci.Když zadám udaje co mi přišly emailem tak mě to ani nepřihlasí...loni to šlo bez registrace

http://www.tvtipsport.cz/elh/?matchId=-631289753

Tohle vám nejede?

Jinak už mohlo být hůř nebýt Kristana..

A opět :lix:
Střely 16:8 :roll:

Tipsport nic moc přenos. Neustále se to kouše, takže člověk pak musí sledovat obrázky. No Boleslav měla dost šancí a Kristan znovu drží nad vodou naše mužstvo.

Naši nehrajou špatně, taky sme je dost motaly a šancí bylo víc, sledujete správný utkání ?

Teď koukám, Colby Genoway hraje za Rigu KHL? Takový borec by se nám teď hodil, možná by to náš útok probralo..

Ikdyž je pravda, že proti třinci hrály s větším nasazením, musíme vyhrát za tři body, už i vítkovice vyhrály a to je co říct, olééééééé.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno