Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tak Reznicek za me super kauf do kabiny. Potrebujes tam takhle zkusenyho borce, navic domaciho, kterej si kabinu plnejch mladaku srovna (prirovnal bych to lehce k Rolasovi v zaveru kariery). Navic v Chrudimi patril loni k nejlepsim, ma porad co nabidnout i na hristi.Proč přivádějí golmana.CHybí nám kvalitní stopeři a brankoví utočníci.Zajímá mě proč sem berou Řezníčka kdyš už tady mají pochodujícího Vacka.Kdyby se Řezníček v chrudimi nepohádal tak tady není.Pusobí to na mě že není zájem udržet ligu.
No nevím jestli je Řezníček takový kauf, nikdy prví ligu pořádně nehrál, tohle jako posilu vážně neberu..Tak Reznicek za me super kauf do kabiny. Potrebujes tam takhle zkusenyho borce, navic domaciho, kterej si kabinu plnejch mladaku srovna (prirovnal bych to lehce k Rolasovi v zaveru kariery). Navic v Chrudimi patril loni k nejlepsim, ma porad co nabidnout i na hristi.
Golman tezko rict, Sery chyta skvele, jedina slabina je hra nohama, tema nakopamq ztracime hodne micu. Taky me to prijde zbytecny, ale toho novyho neznam, nesoudim.
Pokud by dopredu prisel nakonec Vecheta a Teah bude to super posileni a v zime budou mit na posilovani vic casu. Ono tezko neco honit tejden pred koncem prestupaku, ti nikdo uz nikoho nepusti.
A v zime budou muset posilit stred, obzvlast, kdyz by Teah byl byl jen do konce kalendarniho roku a Sancl by se mel v zime stehovat do Ostravy....
Tak dnes je uzávěrka přestupů, a kde nic tu nic. Chybí nám dirigent hry, rozdavač přesných a chytrých přihrávek.
Přesně, pan Krejčí je takový správný trenérský samorost, ale s mladými hráči vychází vždy fantasticky, umí z nich dostat maximum.Já za těch 35min pod Krejčím než byla ta červená jsem viděl tuhle sezónu víc fotbalu z naší strany než za těch 9 zápasů pod Střihavkou...
Po ty červený už to bylo těžký, ale byly tam i slušný věci z naší strany. Já bych Krejčímu dal i čas ten fotbal byl zajímavý a koukatelny.
Škoda, že nebyl na ty dva předchozí klíčový zápasy, věřím, že by bylo možná i 6b. Střihavka to tady pěkně podojil a dostal nás do problémů, ale na druhou stranu on byl bez sebereflexe a sám by neodešel, ten kopanec měl přijít mnohem dřív...