Fotbal

Byl bych v klidu, ono to nějak dopadne, Pražák to nekoupil, aby hned spadl. Kdyby chtěl pralesni klub, mohl počkat po sezóně a kupovat levnějc....

...ta kopaná u nás je občas docela svérázná zábava 🤔🙈

Proč přivádějí golmana.CHybí nám kvalitní stopeři a brankoví utočníci.Zajímá mě proč sem berou Řezníčka kdyš už tady mají pochodujícího Vacka.Kdyby se Řezníček v chrudimi nepohádal tak tady není.Pusobí to na mě že není zájem udržet ligu.
Tak Reznicek za me super kauf do kabiny. Potrebujes tam takhle zkusenyho borce, navic domaciho, kterej si kabinu plnejch mladaku srovna (prirovnal bych to lehce k Rolasovi v zaveru kariery). Navic v Chrudimi patril loni k nejlepsim, ma porad co nabidnout i na hristi.
Golman tezko rict, Sery chyta skvele, jedina slabina je hra nohama, tema nakopamq ztracime hodne micu. Taky me to prijde zbytecny, ale toho novyho neznam, nesoudim.
Pokud by dopredu prisel nakonec Vecheta a Teah bude to super posileni a v zime budou mit na posilovani vic casu. Ono tezko neco honit tejden pred koncem prestupaku, ti nikdo uz nikoho nepusti.
A v zime budou muset posilit stred, obzvlast, kdyz by Teah byl byl jen do konce kalendarniho roku a Sancl by se mel v zime stehovat do Ostravy....

Tak Reznicek za me super kauf do kabiny. Potrebujes tam takhle zkusenyho borce, navic domaciho, kterej si kabinu plnejch mladaku srovna (prirovnal bych to lehce k Rolasovi v zaveru kariery). Navic v Chrudimi patril loni k nejlepsim, ma porad co nabidnout i na hristi.
Golman tezko rict, Sery chyta skvele, jedina slabina je hra nohama, tema nakopamq ztracime hodne micu. Taky me to prijde zbytecny, ale toho novyho neznam, nesoudim.
Pokud by dopredu prisel nakonec Vecheta a Teah bude to super posileni a v zime budou mit na posilovani vic casu. Ono tezko neco honit tejden pred koncem prestupaku, ti nikdo uz nikoho nepusti.
A v zime budou muset posilit stred, obzvlast, kdyz by Teah byl byl jen do konce kalendarniho roku a Sancl by se mel v zime stehovat do Ostravy....
No nevím jestli je Řezníček takový kauf, nikdy prví ligu pořádně nehrál, tohle jako posilu vážně neberu..

je potřeba aby jako posily přišli , prvoligový hráči, pokuď tedy ligu chtějí udržet, zatím mě to tak nepřipadá.....

Tak dnes je uzávěrka přestupů, a kde nic tu nic. Chybí nám dirigent hry, rozdavač přesných a chytrých přihrávek.

Tak je potvrzen příchod Vechety z Karviné, konečně jedna snad posila....

Příchodem Botose, Vechety , Teaha a Smékala si myslím že ofenziva se posílila opravdu dobře, tak uvidíme. :)

Teď už Střihavka bude muset. Jestli doteď nad ním drželi ochranou ruku díky slabýmu kádru, teď už tuhle kartu mít nebude. Kadrem myslím, že bychom mohli klidně být kolem 10, když to sedne možná i ve spodku prostřední skupiny.
V kvalitě trenéra jsme ale na baráž. Snad mě vyvede z omylu, ale buď hned nějaký body nebo odchod. Pražák do toho dal teď slušný peníze na posily, tak myslím, že moc trpělivosti mít nebude..

Jsem velmi zvědavý na zítřejší sestavu a výkon, byť samozřejmě nečekám okamžitě zázraky. Ale odehrát zápas aspoň důstojně..

Sestavu jsem čekal jinou, ale třeba ji livesport nemá dobře.
Jinak v základu jen jedna posila Vecheta.

No fakt to v tom Jablonci na výhru spíš nevypadá, zatím 3:0

Střihavka není trenér,kecat umí dobře,ale vyhrát možná dva zápasy za dobu co je tady je unikátní……Hlavně,že když přišel hned pochcal Saňáka,charakter jeden.Když jsem viděl dnešní sestavu tak jsem zíral,kopnou do prdele a to hned!!!!!

Jj souhlas to nejde a statistika úspěšnosti hovoří za vše. Z 34 zápasů za nás uhrál jen 6 výher a to počítám i Chrudim v baráži.
On by ten Jablonec neporazil i kdyby měl kádr Arsenalu. Posílení přišlo solidní, ale na klíčovým trenérskym postu jsme neudělali nic. Snad už dneska to dopadne a odchod. Už teď máme 6 měsíců zpoždění s jeho vyhazovem...

Koho chce doma porážet, když neporazíme ani Slovácko? Nemám nic proti Střihavkovi, ale změna trenéra asi bude nutná...

Nejde mě do hlavy politika vedení klubu. Šancla od Slavie nekoupili a on od Ledna odchází do BANÍKU ale neustále hraje v základu. Vím že to je dobrý hráč ale bez budoucnosti u nás.

Čekal jsem, že Střihavku ukončí v pondělí. Pokud dneska neporazí FM, tak tam opravdu nemá co dělat.

Ten už tam nemá co dělat od zápasu z baráže s Chrudimí. Už teď má půl roku zpoždění. Bohužel Střihavka nemá žádnou sebereflexi a sám to nepoloží, budou ho ve finále muset vykopat, jen nám zbytečně poztrácí další body...
V tomhle nechápu Pražáka dal do toho slušný peníze a nechá tam typka na hraně Čfl...

Je vtipný nebo spíš smutný, že jednoznačně nejlepší posila je zatím Řezníček..

Tak Střihavka konečně venku, už bylo načase.

Já za těch 35min pod Krejčím než byla ta červená jsem viděl tuhle sezónu víc fotbalu z naší strany než za těch 9 zápasů pod Střihavkou...
Po ty červený už to bylo těžký, ale byly tam i slušný věci z naší strany. Já bych Krejčímu dal i čas ten fotbal byl zajímavý a koukatelny.
Škoda, že nebyl na ty dva předchozí klíčový zápasy, věřím, že by bylo možná i 6b. Střihavka to tady pěkně podojil a dostal nás do problémů, ale na druhou stranu on byl bez sebereflexe a sám by neodešel, ten kopanec měl přijít mnohem dřív...

Já za těch 35min pod Krejčím než byla ta červená jsem viděl tuhle sezónu víc fotbalu z naší strany než za těch 9 zápasů pod Střihavkou...
Po ty červený už to bylo těžký, ale byly tam i slušný věci z naší strany. Já bych Krejčímu dal i čas ten fotbal byl zajímavý a koukatelny.
Škoda, že nebyl na ty dva předchozí klíčový zápasy, věřím, že by bylo možná i 6b. Střihavka to tady pěkně podojil a dostal nás do problémů, ale na druhou stranu on byl bez sebereflexe a sám by neodešel, ten kopanec měl přijít mnohem dřív...
Přesně, pan Krejčí je takový správný trenérský samorost, ale s mladými hráči vychází vždy fantasticky, umí z nich dostat maximum.

Dnes jsem doufal ve velký skok tabulkou, ještě nevyšel, snad přijde brzy.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno