Hokej

Koukám na FB Dynama na druhý gól Kondela, Mig dává střílenou přihrávku na Nosála, Kondel doráží. Čekal bych oficiální asistence Nosek, Tourigny.

Ale mi tam máme Kelemena.

To je to vylepšování statistik, pane Loukoto? Neptám se pro kamaráda, ale pro sebe 😄
Ještě je jednou týdně kontrola na stránkách APK.

Oni teda smažou i Koštěho nahrávku. Tam si to Stránský prohodil s Červenkou, jestli si dobře pamatuju.

Přátelé, v dresu Coloráda jsem viděl dalšíhu Hughese, to je další z té jejich rodiny, nebo je to jen shoda jmen? :D

vyprodá ae dnes staveniště?
první lajna Zohorna lejno Pospíšil, stylové
ALe Zohorna H.

T. Zohorna odešel za vyšší vytížením ve čtvrté lajně Brna. Ale jo, je to o pár let později.

Vidíte, nevěděl jsem, že Nedomlel skončil jako sedmý obránce Brna :D

Ale TOP obránce ščotka tam je stále, super!

Okénko do mládeže je tu. Dneska hrály jenom naše nejmladší kategorie. Shodně se Spartou. A deváťáci před poslední terckou prohrávali 0:6 a už jen korigovali.

ELMD: PCE – SPA 3 :4 po s. n., naše góly: 25. Korotkyi (Hruška, Novák), 45. Korotkyi (Mach, Mucha), 57. Krukouski (Stránský, Zaal). Naše sestavaS. Štancl (J. Šimon) — M. Stránský, J. Dušek, A. Pavliš, T. Mucha, D. Novák, H. Hruška — O. Klusoň, D. Chmelař, A. Zaal, D. Mach, M. Krukouski, M. Píša, B. Souček, D. Kolínek, D. Žižka, O. Korotkyi.

9EL: PCE – SPA 4 :7, naše góly: 42. Benda (Korchňák), 46. Heller (Bříza), 58. Korchňák, 59. Heller (Bříza, Pešina). Naše sestava: P. Jindra (J. Pražan) — M. Zámečník, D. Šťásek, J. Motyčka, T. Kupka, L. Pešek, J. Korchňák, M. Pešina — V. Kylar, J. Heller, V. Staněk, M. Nenadál, L. Kňava, L. Bříza, Š. Paleček, D. Benda, M. Pelikán, Z. Soukal.

Kapitán Pasta

1790521743236.webp

Opět úplně, ale úplně zbytečná ztráta a zase jsme darovali gól soupeři. Ta naše laxnost je fakt strašná, njn Kotleta není Chemik a pokud budeme dělat hloupé chyby, budeme dostávat.

Nosek 2x za sebou ztratil ve středním pásmu a je z toho gól. Jestli takhle bude pokračovat, tak se bude propadat sestavou.

Brno se nyní díky nám uklidní a bude hrát daleko více aktivně. Jen nevím, kdyby takto hrál Nosek v NHL, zda by vůbec hrál. U něj jsem čekal daleko větší jistotu, ale zatím je to bída

Co mě letos sere je to jak rozdáváme goly soupeři, který se na to nemusí vůbec nadrit, takové dárečky za nic

V rondu je led 28x60 metrů. Že by ty dva metry navíc na šířku dělaly Noskovi takový problém?

Nemá on spíš nějaký nedořešený zdravotní problém?

Tam je nějaký tajemství zdá se...
On si chtěl zahrát v zemi svých předků a podle videa "Nauč se česky, Maďare" si myslel,že Pardubice jsou v Maďarsku..když zjistil omyl,bylo už pozdě 🤷 a teď si našel na mapě,že u Zlína je Uherský Brod 🤣

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno