Hokej

Ja mam pocit ze to ze dostal smlouvu bylo ukvapené rozhodnutí, nevědělo se o Noskovi. On bude mít asi nějakou cenu, a počítalo se s ním ze bude hrát třeba 50:50 A/B. Jenže pak se ti objeví třeba Válek. A krizový scénář kdyby bylo hodně out ti v klidu zastane Bambus, Hauser, Pekař, Stránský. A jestli Zlín zaplatil?

Jinak z řeči těla kdo koukáte na videa na premium oblíbenec v kolektivu nebude, oproti třeba Subymu a Miga.

Mne jeho pokračování nedávalo smysl už předtím a dle mne bylo ovlivněné gólem v posledním zapase
Třeba přebrali část jeho smlouvy. No může se nám tam obouchat a po vánocích být zpět, uvidíme jak nám marodka vydrží a jak na tom bude Kaut a Lauko. Lepší je z čeho vybírat než abychom to lepili úplně z B-čka..

Kluci : Tak vedení ví nejlíp co je pro organizaci dobré a co ne.
Když se podepisoval Hunter nebyl kádr ještě komplet jak je dnes - to jen k tomu proč ho podepisovali.
A protože se dá očekávat (doufám) přetlak v útoku když se nám uzdraví postupně kluci, tak se to řeší... Teď ho Zlín chtěl, za 2 měsíce třeba ne - nevím..
Ale na jeho místo v pohodě mladí kluci - jen ať tam někdo teď v ZČ lítá, okysličí...

kolego Valien : Co máme za oficiální problém se Zlínem - myslím jako naše organizace ?

Kluci : Tak vedení ví nejlíp co je pro organizaci dobré a co ne.
Když se podepisoval Hunter nebyl kádr ještě komplet jak je dnes - to jen k tomu proč ho podepisovali.
A protože se dá očekávat (doufám) přetlak v útoku když se nám uzdraví postupně kluci, tak se to řeší... Teď ho Zlín chtěl, za 2 měsíce třeba ne - nevím..
Ale na jeho místo v pohodě mladí kluci - jen ať tam někdo teď v ZČ lítá, okysličí...

kolego Valien : Co máme za oficiální problém se Zlínem - myslím jako naše organizace ?
Co za "oficiální" problém má nebo nemá naše organizace nevím, ale pro mě (a v mém okolí nejsem sám) představuje hokejový Zlín a jeho fans dlouhodobě nejméně sympatický klub v rámci nynější první ligy. Důvody, proč nám tenhle krok s Hunterem nedává smysl, už byly mnohokrát uvedeny výše...

Pro články jsou nutné alespoň dva schválené příspěvky. A to jsem to chtěl ještě zvednout.

Co za "oficiální" problém má nebo nemá naše organizace nevím, ale pro mě (a v mém okolí nejsem sám) představuje hokejový Zlín a jeho fans dlouhodobě nejméně sympatický klub v rámci nynější první ligy. Důvody, proč nám tenhle krok s Hunterem nedává smysl, už byly mnohokrát uvedeny výše...
ale obchody mezi managery a kluby se nedělají na základě sympatií fanoušků, tak to ve sportovním prostředí nechodí 👍🏻

a proč to smysl dává organizaci jsem ti v předchozím příspěvku vysvětlil 😎

Tak v B Huntera pry nechtel Kral. Budou se nam vracet marodi a aspon sance pro Valka a Macka.
B výborně odstartovalo, brát tam zkušeného borce je momentálně zbytečné. Samozřejmě může být marodka a za měsíc to budeme vidět jinak. Dnes čekám v sestavě Formánka místo Huntera, nebo tam bude někdo z marodů? Či Macek?

Kdyz vidíme jak funguje, tedy spíš nefunguje APK, může se ještě někdo divit, že chce náš majitel zmenu
Tak v B Huntera pry nechtel Kral. Budou se nam vracet marodi a aspon sance pro Valka a Macka.
asi pochopitelné, chce ohrávat naše mladé, od toho B tým je, který je doplněn zkušenými borci co tam nastupují pravidelně. A´T je to jak chce, aspoň bude mít maximální herní vytížení a když bude třeba, můžeme si ho stáhnout.

Myslíš, že jeden z nejlepších defenzivních útočníků NHL by v ELH neuměl i bránit. No tak.
V NHL by si nedovolil se nevracet a když je ve vlastní třetině tak nenapadat hráče na puku, nezabrzdit a nevyklepnout střílejícího soupeře. Tady prostě nebrání což je vidět na - bodech. Ta lajna je blbě složená, nemůže hrát s Tomáškem. V 5 zápasech LM a s Hradcem dali jen 1 gól při hře 5 na 5, zato jen proti Hradci dostali 3. Prostě se nevrací, nehrají pro tým ale na sebe. O obráncích nemá cenu diskutovat. Chybí tu 2 defenzivní obránci. Každý vidí, že někteří naši na to nemaji

Mafie APK a jejich poskoci v pruhovaném hned od prvního kola si zase vše dělají po svém a nikdo s nimi nepohne. Lidi co se strašně tváří profesionálně a přitom svou práci dělají hůře jak amatéři. Hlavně se držet svých koryt, to je jediný jejich cíl.

K vysvětlení nedochází a zpomalovací fauly se dal vesele přehlížejí, hnus.
Kdybych makal , jak zebry pískají tak jsem dávno na ulici a nikdo by mi nedal jedinou zakázku na střechu nebo podlahy...

A ty řeči, že Hunter nezapadl úplně do party v kabině - jsou to jen řeči,
nebo na tom něco je, a s tím jeho výletem do Zlína to tak trochu souvisí?
Tak Malcolm a Mig jsou sice zámořáci, ale oba extroverti ..... Takže to mají v týmu kde jsou jako cizinci lehčí...

Moje zkušenost z výletu do Finska :
Bavič číslo 1 Gazdič, srandičky a úsměvy - to samé Kondel, Smejky, .... pak třeba veselá parta Dvořka, Mikliš, Malcolm..... Trošku jiní Wilda a Sedlo - klidní, pohodoví, naprostí profíci a také věčně usměvaví, prostě ten tým je charakterově naprosto super, nikdo si na nic nehraje, žádní Lakatošové, Camarové atd... Nosíno, Matěj Stránský, David Tomášek - za mne taková rada starších, kluci do nepohody, s velkými zkušenostmi... Ono když ty kluky celý 3 dny vidíš i mimo led tak to krásně odpozoruješ...

Jinak to už tady někdo psal : chybí defenzivní obránci Hajčus a Ludva... Prostě je to minus dva oproti loňsku... (momentálně jen Ondra Mikliš a Dvořka)
Freestyle obránci (jak jim říkám) nám zůstali všichni čtyři (sorry Čero že jsem tě k těm třem taky zařadil).. Je to teď nevyvážené 2:4.
Ale nehroutím se z toho : Ludva se vrátí až bude moct a Hajčus podle situace časem - buď on nebo náhrada, si myslím.
Musíme prostě teď vyhrávat 6:4... :nanana: :nanana:

B výborně odstartovalo, brát tam zkušeného borce je momentálně zbytečné. Samozřejmě může být marodka a za měsíc to budeme vidět jinak. Dnes čekám v sestavě Formánka místo Huntera, nebo tam bude někdo z marodů? Či Macek?
Já bych vyzkoušel Hausera

Teď jsem to vůbec nepochopil.... Jakou spojitost Ludvy s Tokiem jsi našel ??? :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ta věta: "vrátí se, až bude moct" mě oživila vzpomínku na japonský seriál Goro, bílý pes, který u nás šel zkraje osmdesátek. Tu holčičku tam taky furt všichni utvrzovali v tom, že " až bude moct, tak se k ní vrátí" Teda ten Goro, ne Ludva 🤷😁 Víš co, neřeš to... 🙈😁

Ta věta: "vrátí se, až bude moct" mě oživila vzpomínku na japonský seriál Goro, bílý pes, který u nás šel zkraje osmdesátek. Tu holčičku tam taky furt všichni utvrzovali v tom, že " až bude moct, tak se k ní vrátí" Teda ten Goro, ne Ludva 🤷😁 Víš co, neřeš to... 🙈😁
Ne v pohodě, já to znám Goro bílý pes... naše dětství... Ta znělka se dostala pod kůži.
Takže máme pro Ludvu novou další přezdívku... :ROFLMAO: 🐕‍🦺

Krok za krokem střídám, sama se večer vracím tmou.

Vím, že on na mne nečeká, přesto jistě někde skotačí.

Goro, milý můj vzpomíná. Cítím srst tvou hebkou, pohled,

co tolik naznačí, chce se mi říct Ti - zaštěkej,

místo toho jenom vzpomínám, vzpomínky mi dál nestačí.

Vím, že někde je psí ráj, kraj kde se pejsci maj,

buřtíky tu plují nad hlavou. Z jitrniček jsi na větvi,

hudba tím krajem zní, vždy je tam teplo jak v létě,

vím, že někde je psí ráj, kraj kde se pejsci maj,

od radosti ocásky vrtí.

To jak vzpomíná, tak jako já, jen na tebe, že jsi pejsek můj,

Goro, Adié my určitě se najdeme.

🎥 Fimovanie seriálu prebiehalo v mestách Kawasaki, Hakodate, Aomori, Tokio - v prefektúre Towada a v oblasti Shibetsuv

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno