Holly833
Hokejová legenda
- 11,356
- 11,312
Dnes tam Plzni spadlo úplně vše a nebo brankář neměl svůj dej. Každopádně zatím spanilá jízda Plzně v LM
Při skóre 4:10 s střelách na kasu 14:47 pak procentuální úspěšnost střelby říká něco jiného: 29:21 %!
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Dnes tam Plzni spadlo úplně vše a nebo brankář neměl svůj dej. Každopádně zatím spanilá jízda Plzně v LM
No, budou... nechápu, že to schválil nejen klub, ale třeba i vedení ligy.To mají na spaní, ne? V tom nebudou hrát, že ne?
Ty pičo, tak to je extrémní hnus
To je po vyprání?To mají na spaní, ne? V tom nebudou hrát, že ne?
Průměr 25,1 roku. Kdyz by nebyl Kolic a Bambus, bylo by to cca 23,6 roku.Vím, že je to teprve 3. kolo, ale za "B" dneska 13 hráčů do 22 let, Chabada 23 a 7 hráčů 29+. Za mě klobouček, jestli takhle budou pokračovat.
Podívám se na to..... tak prý nemám bezpečnou vazbu a potřebuju propojitTakže nejdřív musím použít Převaděč spojitosti a pak potvrdit?
A kdo je správce Tipovačky?
Samé otázky
Náhled přílohy 8957
Zkus to nyní prosím, mělo by to jít...... tak prý nemám bezpečnou vazbu a potřebuju propojitTakže nejdřív musím použít Převaděč spojitosti a pak potvrdit?
A kdo je správce Tipovačky?
Samé otázky
Náhled přílohy 8957
Oni už to většinou ví a z té makovice naše mladé vysypou. A že jich sakra není málo. Jen třeba takový Chabada nebo Formánek už by měli někde jinde na extraligu. Pavlata se taky blíží..Průměr 25,1 roku. Kdyz by nebyl Kolic a Bambus, bylo by to cca 23,6 roku.
Ja jen az zase nějaky podcaster bude kritizovat Béčko.
Hlavně jich ti pitomci jeli nakonec 42! Když už v páté sérii konečně první dal, dal ho i soupeř. A pak 16 sérií trápení
A Will zas nic,kdy už ho konečně vyměníme za gólmana,co umí skórovat?Uplně mi uniklo, že dal včera v zápase Ligy Mistrů Lars Johansson(Brankař Frölundy) proti Stormaharu gól![]()
jako za Kováře? : )A Will zas nic,kdy už ho konečně vyměníme za gólmana,co umí skórovat?![]()
Mě se líbila ta 4 ty mladý kluci fakt paráda kolik toho nalitajiLajna Kusý - Rákos - Formánek vypadá velice dobře![]()
za tipovačkuK tipovačce https://tipovacka.hcpcefans.cz jedna drobnost:
Hlavně jich ti pitomci jeli nakonec 42! Když už v páté sérii konečně první dal, dal ho i soupeř. A pak 16 sérií trápení![]()
Kterej ale "de iure" neměl platit, protože těsně před gólem sudí neodpískali ofsajd Storhamaru... Ale na tom nic nemění, že to trefil pěkně a je dobře, že sudí ten ofsajd pustili...Uplně mi uniklo, že dal včera v zápase Ligy Mistrů Lars Johansson(Brankař Frölundy) proti Stormaharu gól![]()
No to bylo piknatni si vzit vyzvu na svuj vlastni ofsajd.. nevim jestli se to uz stalo , ale urcite validni krokKterej ale "de iure" neměl platit, protože těsně před gólem sudí neodpískali ofsajd Storhamaru... Ale na tom nic nemění, že to trefil pěkně a je dobře, že sudí ten ofsajd pustili...
Spíš dostane přes prsty od zbytku že si to dovolil říct nahlasUž hlodá červíček....u jednoho z majitelů
Stojí za ním BYD, takže se cítí být silnýmSpíš dostane přes prsty od zbytku že si to dovolil říct nahlas
Jako já bych rozuměl tomu, kdyby v APK měli obavy, že vzhledem ke štědrosti nabídky PD respektive Relmost nakonec ty slíbený miliardy úplně nemusí doručit. To může být legitimní obava. Na druhou stranu, nebude složité si smluvně ošetřit, že pokud by plnění nějak začalo kulhat, smlouva končí a APK bude soutěžit novou nabídku. To co APK předvádí teď, je fraška.Už hlodá červíček....u jednoho z majitelů