Valien
Zkušený bek
- 552
- 592
To jako fakt?Nebylo ale od toho daleko a byl u nás …
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To jako fakt?Nebylo ale od toho daleko a byl u nás …
Jako, chápu že peníze jsou potřeba, ale...
To bude tím,že Vary nikoho nezájímaj.To Dědek za to mužeNemůžu se zbavit pocitu že udělat to my, tak nás grilují měsíc v kuse. U Varů se to podle mě přejde relativně v tichosti
Byl by někdo ochotný to tu nasdílet?![]()
Miliardová nabídka smetena. Pardubický boss Dědek obvinil šéfy ze střetu zájmů
Petr Dědek ostře reaguje na kritiku šéfů APK. Převedení práv zdarma podle něj poškodilo svaz a funkcionáři by měli rezignovat.isport.blesk.cz
Není potřeba, je to celé normálně otevřené.Byl by někdo ochotný to tu nasdílet?![]()
Už to vidím, pardon, je to přístupné po registraci a přihlášení tamNení potřeba, je to celé normálně otevřené.
Jj zatím to tak vypadáTvl, co to má u naší strany zatím být? To jeli na výlet?
obri logo na dresu a sponzor v nazvu, a to udajne jen za 20 milionu korun
Nesouhlas. Prostě nám to tam zatím zkrátka nepadá, nic víc, nic míň.Liga mistrů opět pojata tak, že si ven jedeme hlavně za památkami. Ve Finsku jsme poloviční a ani to ne a ta produktivita je fakt tragická. Koupíme TOP střelce, který u nás přestane dávat góly. Dnes jsem čekal tedy daleko větší nasazení, ale asi ta LM nebude taková priorita jak se řeklo na tiskovce.
To je ta produktivita, na gól se strašně nadřeme a bohužel ani TOP střelec vůbec nepomáhá a tak nějak zapadl do té střelecké impotenceNesouhlas. Prostě nám to tam zatím zkrátka nepadá, nic víc, nic míň.
Doufal jsem, že Stránský v tomto pomůže, bohužel v posledních zápasech není schopen nic trefitKaždoroční kolorit, nic více, nic méně, produktivita vzhledem k poměru střel/sanci/potenciálu hráčů
Ono zatím jaksi není moc z čeho. Střely z úhlu nebo zblokované..Nesouhlas. Prostě nám to tam zatím zkrátka nepadá, nic víc, nic míň.
A KooKoo mělo něco extra?Ono zatím jaksi není moc z čeho. Střely z úhlu nebo zblokované..![]()
no dvě obrovské šance a jednu proměnili, druhou se štěstím chytil WilldaA KooKoo mělo něco extra?