Hokej

Jako, chápu že peníze jsou potřeba, ale...

mel jsem za to, ze jejich majitel je financne silny a nemel by problem pustit chlup, a ze to nebudou muset lepit takhle

ja samozrejme chapu, ze v tom jejich regionu se shani sponzori asi hodne tezko, ale tohle je jinej level teda

Jako, chápu že peníze jsou potřeba, ale...

Nemůžu se zbavit pocitu že udělat to my, tak nás grilují měsíc v kuse. U Varů se to podle mě přejde relativně v tichosti

Liga mistrů opět pojata tak, že si ven jedeme hlavně za památkami. Ve Finsku jsme poloviční a ani to ne a ta produktivita je fakt tragická. Koupíme TOP střelce, který u nás přestane dávat góly. Dnes jsem čekal tedy daleko větší nasazení, ale asi ta LM nebude taková priorita jak se řeklo na tiskovce.

Docela mě děsí jak bez Červuse nejsme schopni nic vymyslet v přesilovce, žádná gólová šance a házíme to po sobě jako horký brambor.

Liga mistrů opět pojata tak, že si ven jedeme hlavně za památkami. Ve Finsku jsme poloviční a ani to ne a ta produktivita je fakt tragická. Koupíme TOP střelce, který u nás přestane dávat góly. Dnes jsem čekal tedy daleko větší nasazení, ale asi ta LM nebude taková priorita jak se řeklo na tiskovce.
Nesouhlas. Prostě nám to tam zatím zkrátka nepadá, nic víc, nic míň.

Nesouhlas. Prostě nám to tam zatím zkrátka nepadá, nic víc, nic míň.
To je ta produktivita, na gól se strašně nadřeme a bohužel ani TOP střelec vůbec nepomáhá a tak nějak zapadl do té střelecké impotence

Skellefteå ta je neskutečně našlápnutá, ta si tu LM evidentně užívá, zatím bez prohry a celkem i bez problémů

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno