Hokej

u nas tyden do extraligy nikdo pres reklamy neuvidi na lede puk, a po prvnim zapase to zase klasicky utichne
Uz to někde bylo vyfocené tuším, a divím se, ze to nenabralo grády, tedy pokud to nebyla nějaká stará fotka. Ale někde kolem tiskovky jsem to viděl.

dresy jako téma opadá, fotkou BYD uz ani ten led nebude co bylo, teď jedeme rozpočet 0,5 s hlavně každoroční kolorit přetlak v obraně, v útoku, jak vyhoví všem, kdo bude chtít hrát více a jak to všechny hráče sere ze nemají vytížení. Viděli jsme loni s obranou, letos se řeší útok, příští rok brána nebo realizak? V roce 2030 se budou řešit diváci jak se na ten 22,5 stadion vejdou a jestli všichni dobre uvidí.

Tož tak.

Tak zesranej Chlapík není ☝️ Teď to víte, ale jako kdyby jste to nevěděli 🤫😁

Pokud se jedná o ledovou plochu, tak v době tiskoviny to byl loňský led a současný ještě nikde prezentovaný nebyl.

Chlapík není zesraný, že svým výrokem tu posranost ukázal. Je jasné, že oni mohou jen překvapit a my opět musíme, ale i kdyby to letos nedopadlo, cíl byl splněn. Pokud vím, je to Sparta co se už několik dlouhých let snaží prakticky o nemožné. Jeho výrok je jen chabý pokus odklonit tlak ze Sparty na nás.

Samozřejmě, soupiska nás staví do role největšího favorita, ale přesto, když se to letos nepovede, smlouvy se trhat nebudou.

Tak zesranej Chlapík není ☝️ Teď to víte, ale jako kdyby jste to nevěděli 🤫😁
Navíc jste naposledy byli gól od toho, abyste Dynamo udolali a postoupili do finále.
„Pořád jsme byli gól od finále…...... Proboha co to furt melou s tím gólem?!

Tohle tady ještě nezaznělo. Myslím že u nás je volba - letos ještě se (staro)novým - sponzorem jasná 😁

Modrá Tesla (ať už s nápisem nebo kulatým logem) se jako jediná nedočkala žádného návratu, narozdíl od bílé a červené varinty. Takže by to chtělo napravit😏

Slaví se 90 let, tzn že by bylo asi lepší, když by kluby, který už před těmi 90 lety existovaly, svými retro dresy odkazovaly na dobu 30. let... Takže třeba my na dobu, kdy jsme byli LTC Pardubice a měli jsme na dresu podle mě krásný znak LTC.
Nebo Sparta by neměla odkazovat na 80. léta se znakem s komoušskou rudou hvězdou, nýbrž na 30. léta s velkým S...

To máš vlastně taky pravdu. To by bylo super

Slaví se 90 let, tzn že by bylo asi lepší, když by kluby, který už před těmi 90 lety existovaly, svými retro dresy odkazovaly na dobu 30. let... Takže třeba my na dobu, kdy jsme byli LTC Pardubice a měli jsme na dresu podle mě krásný znak LTC.
Nebo Sparta by neměla odkazovat na 80. léta se znakem s komoušskou rudou hvězdou, nýbrž na 30. léta s velkým S...

Jsem zvědav, jestli se Kometa hrdě přihlásí ke svému fízláckýmu odkazu a svému nejúspěšnějšímu období pod hlavičkou Rudá hvězda Brno 🤔😁

Pan Duda v podcastu.....Sparta by měla přetáhnou, přeplatit J. Ludviga....ten má někdy moudra🤔🤔🤔
Ale to se přece nedělá, někoho přeplácet! A jestli ano, tak to dělají jen Pardubice, které úplně zničili a zdeformovali trh s přestárlými kopyty a zahraničním odpadem.... Z Pardubic může hráč odejít jen do Třince, ale až po té, co dostane patřičně nízkou nabídku, aby mohl prokázat svůj charakter a odhodlání popasovat se v kabině s Martinem Růžičkou. ☝️

Tohle tady ještě nezaznělo. Myslím že u nás je volba - letos ještě se (staro)novým - sponzorem jasná 😁

Modrá Tesla (ať už s nápisem nebo kulatým logem) se jako jediná nedočkala žádného návratu, narozdíl od bílé a červené varinty. Takže by to chtělo napravit😏

Moje peněženka důrazně protestuje proti tomu,aby se tejden po Vánocích hrálo ve speciálních Tesla dresech! 👨‍⚖️🤣
1788863182167.gif

Pan Duda v podcastu.....Sparta by měla přetáhnou, přeplatit J. Ludviga....ten má někdy moudra🤔🤔🤔
Tak to musejí hlavně oslovila Ludviga staršího, jen se trochu bojím, že by je poslal do patřičných mezí. Myslím si, že oba jsou v organizaci spokojení a nemají snad důvod měnit.

Víte co je úsměvné? Že televizní experty povětšinou dělají bývalé hokejky, kteří ale i přesto, že to jsou takoví experti se většinou nikde jinde v hokejovém prostředí neprosadí :ROFLMAO: (výjimky samozřejmě jsou - třeba Pospec u nás, ale je jich malinko). Člověk by řek, že když tomu tolik rozumí, tak že nabídky na různé funkce v klubech budou přehazovat vidlemi :ROFLMAO::ROFLMAO:

Naposledy upraveno:
Klub by za mne měl rozhodně připravit pro Količe s Bambusem do budoucna nějaké speciální poděkování za služby, které svým působením v "B" odvádějí.

Jejich přítomnost a zkušenosti musí mít na mladé kluky jen pozitivní vliv, nemluvě o tom, že pořád tu soutěž zvládnou i herně.

Současně není automatické, aby takto protřelí borci natahovali kariéru v pralese. Pevně doufám, že třeba Poula bude dalším takovým borcem, který svoje zkušenosti bude takto předávat a pomůže mladým hráčům v rozvoji.

Zkrátka to chce nějaký "Řád za zásluhy" ;)

Naposledy upraveno:
Klub by za mne měl rozhodně připravit pro Količe s Bambusem do budoucna nějaké speciální poděkování za služby, které svým působením v "B" odvádějí.

Jejich přítomnost a zkušenosti musí mít na mladé kluky jen pozitivní vliv, nemluvě o tom, že pořád tu soutěž zvládnou i herně.

Současně není automatické, aby takto protřelí borci natahovali kariéru v pralese. Pevně doufám, že třeba Poula bude dalším takovým borcem, které svoje zkušenosti bude takto předávat a pomůže mladým hráčům v rozvoji.

Zkrátka to chce nějaký "Řád za zásluhy" ;)
Prostě mají kluci hokej rádi. A to je dobře. :thumbup:

Dneska jsem si na doporučení kolegy dal v cestou v autě BKT s názvem "Třinec má hnědý slipy". Pustil jsem si jen ten začátek, kterej se týkal Třince a doporučuju 👍 Koreis se tam slušně rozjel 😁

Naposledy upraveno:
To se to staví z eráru

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno