Hokej

Sice nepředpokládám, že by pan Horák přišel s něčím ultra objevným, nicméně pokud by někdo s Prémium byl tak laskav.....🤗

Sice nepředpokládám, že by pan Horák přišel s něčím ultra objevným, nicméně pokud by někdo s Prémium byl tak laskav.....🤗
Vloženo v článcích

Dík za vložení 👍 Horák nepřekvapil ani nezklamal. Dobrej článek. Jenom furt nechápu, ty neustále se všude opakující řečnické otázky na starty "nadějných juniorů v Áčku" 🙈 Pro všechny nadějný včetně juniorů je tu přeci Béčko, navíc aktuálně žádnej totálně ustřelenej mega talent stejně v juncích ani nemáme 🤷 Co je na tom k nepochopení, že v současném Áčku Dynama stabilně hrajou a budou hrát jen ti nejlepší z nejlepších? Vždyť takhle je to v Top klubech všude. Kolik nadějných dorostenců nastupuje v základu třeba ve fotbalový Slávii? Asi určitě žádný a pochybuju, že se tomu někdo diví...... 🤷

Dík za vložení 👍 Horák nepřekvapil ani nezklamal. Dobrej článek. Jenom furt nechápu, ty neustále se všude opakující řečnické otázky na starty "nadějných juniorů v Áčku" 🙈 Pro všechny nadějný včetně juniorů je tu přeci Béčko, navíc aktuálně žádnej totálně ustřelenej mega talent stejně v juncích ani nemáme 🤷 Co je na tom k nepochopení, že v současném Áčku Dynama stabilně hrajou a budou hrát jen ti nejlepší z nejlepších? Vždyť takhle je to v Top klubech všude. Kolik nadějných dorostenců nastupuje v základu třeba ve fotbalový Slávii? Asi určitě žádný a pochybuju, že se tomu někdo diví...... 🤷
to je takový folklor novinářů, pořád stejné...😎

Kdo a co rozděluje společnost, ať si každý doplní podle svého uvážení. Já Vám tady k tomu pánové napíšu jednu věc.
Pokud se chce kdokoli ohánět demokracií, tak si musí uvědomit, že to znamená respekt k názoru druhých a také to, že musím umět přijmout názor i toho, s kým nesouhlasím. Pokud někdo vydává za demokracii to, že když má někdo jiný názor než on sám, tak je potřeba se na něj okamžitě vrhnout, nadávat mu, dehonestovat, nálepkovat a stavět se do role toho lepšího, který má pochopitelně vždycky pravdu. Tak pěkně děkuju.

Dvanáct ze čtrnácti je opravdu hodně. Uvidíme, co ještě vyleze a vypluje na povrch.
jsem zvedav jak pak bude tech 12 "hrdinnych týmu" (hlavne Litvinov, Bolka, Mechov...) žebrat u města dotaci z eráru....byt na radnici, bych je pak hned z jednaní vykopnul, když odmitli 40mega rocne navíc pro klub za marketingova prava...

jsem zvedav jak pak bude tech 12 "hrdinnych týmu" (hlavne Litvinov, Bolka, Mechov...) žebrat u města dotaci z eráru....byt na radnici, bych je pak hned z jednaní vykopnul, když odmitli 40mega rocne navíc pro klub za marketingova prava...
Jsem fakt zvědav, jak sami zobchodujou ty jejich " balíčky práv". Tipuju, že to nakonec žádnej bůhvíjakej sukces nebude, a někteří si pak budou potajmu drbat hlavu, že to posrali.... Uvidíme.
Taky by mě čistě hypoteticky zajímalo, jestli by stejná nabídka byla takto razantně odmítnuta i v případě, že PD by byl člověk zcela mimo hokej....🤔

"Pro pokračování ve dříve zvolené strategii hlasovalo dvanáct ze čtrnácti zástupců klubů. Jeden se zdržel a jeden podpořil nabídku Relmostu. Podle webu odkryto.cz se jednalo o Pardubice a zdržely se Vítkovice."

Teď už to vypadá, že budeme v extralize bojovat doslova "Proti všem".

"Pro pokračování ve dříve zvolené strategii hlasovalo dvanáct ze čtrnácti zástupců klubů. Jeden se zdržel a jeden podpořil nabídku Relmostu. Podle webu odkryto.cz se jednalo o Pardubice a zdržely se Vítkovice."

Teď už to vypadá, že budeme v extralize bojovat doslova "Proti všem".
tak jak se to vezme, trochu neskromně řečeno my teď nejsme ti co bojujeme za své ekonomické přežití. Tam jsou jiní adepti. Jinak hokejově se pro nás nic nemění, každý bude chtít nás porazit jako nejsilnější tým, ale to pro nás už též není nic nového 👍🏻😎

Pokud Onlajny.com nekecají, tak hrajeme na tři pětky ... Evidentně si kluci potřebují máknout :D
Možná to trochu odkrývá, kdo zítra nastoupí za A. Tipl bych, že Macek, Formánek, Kaplan, Stránský Jan, Pekař, Kusý. Na beku Švec a Vápeník.

Sedět bude Červenka, Sedlák, Stránský, Tomášek, Nosek, možná Mandát, Sobotka + Kaut s Laukem. Nebo jsem jako tradičně úplně mimo:)

Možná to trochu odkrývá, kdo zítra nastoupí za A. Tipl bych, že Macek, Formánek, Kaplan, Stránský Jan, Pekař, Kusý. Na beku Švec a Vápeník.

Sedět bude Červenka, Sedlák, Stránský, Tomášek, Nosek, možná Mandát, Sobotka + Kaut s Laukem. Nebo jsem jako tradičně úplně mimo:)
řekl bych, ze se svým odhadem sestavy asi nejsi daleko od pravdy, budou hrát hlavně mladí a největší esa a reprezentanti budou podle mě sedět.
A jak tak koukám na bego, tak nasazení tam je, a je vidět, že se bojuje o fleky. I když to má z obou stran kvalitu letního zápasu. Ale líbí se mi to, za což ovšem může zejména můj hokejový absťák. Pro mě osobně se v srpnu okurka už nepříjemně táhla.

tak jak se to vezme, trochu neskromně řečeno my teď nejsme ti co bojujeme za své ekonomické přežití. Tam jsou jiní adepti. Jinak hokejově se pro nás nic nemění, každý bude chtít nás porazit jako nejsilnější tým, ale to pro nás už též není nic nového 👍🏻😎
Jak už tu někdo naznačil včera, také to celé mohlo být předem domluvené "divadlo", jehož cílem bylo bylo pouze vyvinout tlak na BPA s cílem právě donutit je opět zvýšit plnění, neboť si nemyslím, že by Opa měl tak nerealistické představy a očekávání, že mu to jeho extraligoví oponenti opravdu přiklepnou. Zároveň v tom jistě bude hrát roli i takové to miliardářské "poměřování falusů" mezi Opou, Pražákem a dalšími takovými kohouty na extraligovém kolbišti.

Je to sice jen 1.přípravnej zápas ale 5:0 proti malýmu Mechowu je super, Tadeáš Kalužík 2+1, Oleksii 1+1, Petr Hauser 0+2 a Josef Teplý 1+1.....za mě super start🙂
Kozlíci už dávno nejsou malý Mechov. Co mají Rentii (patří do Strnadovy zbrojařské skupiny) jako sponzora, tak se hodně postavili na vlastní nohy. Už jim Kmonďa nemůže diktovat vůbec nic. A spolupracují spíš s Bolkou, ostatně s ní taky sehrají přípravný zápas.
Ještě jsi zapomněl vyhlásit zlého muže zápasu, kterým se stal, světe div se, Količ. Za loňskou sezónu ve 52 zápasech základní části 14 trestných minut a teď v prvním přípraváku 5+OK. Trefil Chalupu kolenem, no.

A Oleksi Jevtěchova, počeštěme mu to příjmení, byste si mohli zapamatovat. Roste z něj opravdu kvalitní centr. Vůbec se nebojí před bránu a umí se tam orientovat. Za A si už jeden zápas v extralize zahrál. A v následující sezóně by mohly nějaké další přibýt. Věřím, že se v begu začne pořádně prosazovat, jako i další mlaďoši. i když on je ještě overage do junků. A jak je "malej" - 182 cm, tak by nám ho za louži nemuseli vábit.

Kozlíci už dávno nejsou malý Mechov. Co mají Rentii (patří do Strnadovy zbrojařské skupiny) jako sponzora, tak se hodně postavili na vlastní nohy. Už jim Kmonďa nemůže diktovat vůbec nic. A spolupracují spíš s Bolkou, ostatně s ní taky sehrají přípravný zápas.
Ještě jsi zapomněl vyhlásit zlého muže zápasu, kterým se stal, světe div se, Količ. Za loňskou sezónu ve 52 zápasech základní části 14 trestných minut a teď v prvním přípraváku 5+OK. Trefil Chalupu kolenem, no.
Mimochodem, nějakej náš plejer tam dostal od kozlomrda docela na budku. Bylo to úplně na konci první tercky. Měl tuším číslo 96. Kdo to byl, nevíš? Já jen, že by měl začít docházet na lekce k Johnymu seniorovi 😁

Vždycky budou Malý Mechow😁
Količův faul jsem zrovna neviděl.... Ale pokud trefil toho nadstadrtního hráče s ambicí hrát NHL tak toho nějaký faul kolenem nemůže zastavit.

Mimochodem, nějakej náš plejer tam dostal od kozlomrda docela na budku. Bylo to úplně na konci první tercky. Měl tuším číslo 96. Kdo to byl, nevíš? Já jen, že by měl začít docházet na lekce k Johnymu seniorovi 😁
Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
Petr Hauser – 2 min., napadení + 5 min., bitka,
Tadeáš Kalužík – 2 min., napadení.

Vyloučení v týmu SC Retia Kolín:
Tomáš Moravec – 2 min., napadení + 5 min., bitka,
Kristers Zvagulis – 2 min., napadení.

Jak už tu někdo naznačil včera, také to celé mohlo být předem domluvené "divadlo", jehož cílem bylo bylo pouze vyvinout tlak na BPA s cílem právě donutit je opět zvýšit plnění, neboť si nemyslím, že by Opa měl tak nerealistické představy a očekávání, že mu to jeho extraligoví oponenti opravdu přiklepnou. Zároveň v tom jistě bude hrát roli i takové to miliardářské "poměřování falusů" mezi Opou, Pražákem a dalšími takovými kohouty na extraligovém kolbišti.
Pokud by tam měl být nějaký promyšlený tlak a message vůči BPA, tak by to hlasování bylo 6 PRO; 7 PROTI a jeden se zdržel. tohle by BPA mohlo trochu probudit. ale 1:1:12 je pro BPA dost uklidňující výsledek, že se nemusí o nic snažit a může pokračovat smrádeček a teplíčko.
Nevěřím tomu, že by to byla nějaká sofistikovaná strategie. Můj odhad - je tam prostě jednoduchá averze a strach, že by práva vlastnil někdo, kdo je zároveň majitel jednoho z klubů a ani tam nemusí nějaká osobní averze vůči PCE/Dědkovi.

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
Petr Hauser – 2 min., napadení + 5 min., bitka,
Tadeáš Kalužík – 2 min., napadení.

Vyloučení v týmu SC Retia Kolín:
Tomáš Moravec – 2 min., napadení + 5 min., bitka,
Kristers Zvagulis – 2 min., napadení.
Cestovatel Hauser už je u nás v B? Tak to jsem zvědavý...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno