Hlásim návrat
přátelé, musim se k něčemu přiznat. Každej máme svoje rituály. Pokaždý, když dojdu na zimák, dám si pivko a francouzskou klobásu s hořčicí. A samozřejmě si musim odskočit na wc, žejo… první 3 zápasy play off jsem měl vždycky volnej pisoár hned napravo u zdi. Ani nevim, proč jsem si toho všimnul, ale bylo to tak a vždycky výhra. Minule? Minule taky u zdi, ale na druhé straně… navíc došla hořčice, takže jsem si dal trochu kečupu… Jak to dopadlo, víme všichni. Takže dneska zásadně hořčice … ale i když „výherní pisoár“ byl ucpanej, tak naštěstí ne tak, že by se nedal použít

ale hned mě napadlo, že to bude dneska náročný…
A že sakra bylo!
Nemám sílu pročíst celý fórum, podívam se během zítřka, jen si tu odložim svoje dojmy…
Atmosféra jako víno, hokej jak řemen. A my v první půlce zápasu se zataženou ruční brzdou. Sice tam byl gól, ale po nekonečný videopauze (tohle mě fakt sere…) a uznanym gólu jako bychom vypadli z role a trest přišel záhy. Líbilo se mi, jak se Fíla nebál šáhnout do útoků, stáhnout Kousyho a překopat to. Najednou to byl neskutečnej fičák… jen gólů mohlo být mnohem víc. Když buzmeni vyrovnali minutu před koncem, myslel jsem, že mě odvezou. Fakt nechápu, proč jsme na konci přesilovky nezavezli puk k nám za bránu a nehráli ještě víc o čas, ale teď už to je naštěstí jedno. A i když jsme asi šlápli do smůly, jak říkal soused na tribuně, protože se k nám ne a ne něco odrazit, pálíme do tyček, atd., zase jsme našli cestu jak vyhrát. Sakra, joo!!!
Dnes mě bavil:
- Červus, sakra, pan profesor dva fíky? Ten chlap je neskutečnej
- Sob, přijde mi zápas od zápasu lepší a lepší. Rozhodující gól hlavně díky němu
- Kondel, ten chlap hodně chyběl a teď je všude
- lajna Sedlo - Mandy - Lauko může dobře fungovat, nebál bych se je tak nechat do dalšího špílu
- Vondrc - náš rodinnej tank
- no a Willda! zatim jeho nejlepší play off tady, doufám, že ho uvidíme ještě ve víc než dvou zápasech, mrk mrk

Poznámka pod čarou - zebry mi dneska přišly, že dělaly minely na obě strany. Buzmeni budou nadávat, že se nepískala v OT sekera na Krejčíka, já bych jim opáčil, že měli jít do tří a zase nešli. Gól na 4:3 za mě jasnej, poslouchal jsem cestou Sparta+ Podcast (čti - Studio OnePlay) a dokonce i Málek uznal, že to byl regulerní gól. Jo a Nedvěd je hrozná plačka.
V pondělí je zašlapat do země! Sedmej zápas prosim ne…

/