Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Rozhodčí: Kelemen je vysokej a měl to v úrovni ramen..Máte někdo ten PRŮKAZYNÝ záběr, ze kterého to je nezpochybnitelné? Já myslel, že pokud takový není a je to "hraniční", tak rozhoduje rozhodnutí na ledě.
carovy jsou vubec vtipny, ty nenechaj ani jednou Sobotku bez napomenutiTyhle dva smeráci nás řežou celou sezónu a my si je necháme nanominovat. Dnes pomáhají i čárový. Mají to dobře sichtovaný na srovnání série...
Souhlas, Sparta na nás velice dobře připravená....i hlavouJestli chceme titul a vyhrát série i navzdory „brněnsko-třineckému“ hokeji, musíme zažít, otočit a vyhrát i takovéto špíly.![]()
měli vytáhnout metr, do ruky vzít tablet a naaranžovat si ho podle toho... Však Kelemen to tam všem ukazoval, tak by to zvládl ukázat i rozhodčímRozhodčí: Kelemen je vysokej a měl to v úrovni ramen..
Pešán: Musíte mít 100% záběr,aby to nebyl gól..
"Ale teď už jsme jinde, je to jiná vesnice...“
![]()
vyhráli jsme buly, jen to rozhodčí nechal opakovat.Já nevim na rozhodčí i seru ale my hrajem zatraceně špatně. Nebruslíme, neseážime se s hlavně jsme snad dneska nevyhráli buly. Neměli jsme jedinou šanci. Vysral bych se na rozhodčí a radši začal jako jezdi po prdeli!! Věřim že to otočíme!!!
Pesina dodnes sepisuje pravidlove oduvodneni spatne neuznaneho najezdu Liberce proti namJasný záběr, že to bylo na horní tyčkou není tudíž mělo platit rozhodnutí na ledě. Jsem zvědavý jestli se k tomu vyjádří Pešina, jak je to s důkazem který si vydedukovali u videa.
Nešel, to proti tomuhle jasnému krosčeku do zad Smejkala nic nebylo.Nešel za něco podobného Schleiss proti Spartě a Plzeň do tří?![]()
myslím, že kdyby nebyla, tak ti to, vzhledem k průběhu, neřeknou.Inside - je reálná šance, že se Kondel a Poula dokáže vrátit v tyhle sérii?
budou toto picusove na vanplej dnes 5 minut rozebirat a doporucovat Kousalovi mentálního kouče?Tvl, Kousal?!? Co to bylo zase za pád?
A to se děje docela částovyhráli jsme buly, jen to rozhodčí nechal opakovat.
Ne jenom on celá druhá a čtvrtá brázda.a trpí tím Smejkal
jestli by nestálo za zvážení tam nacpat Kousala, já vím, je tam poloviční... Anebo aspoň na buly? Mikliš se mi líbil v útoku.Ne jenom on celá druhá a čtvrtá brázda.
nepojede Pospec někdy zase na Slovensko na skauting?05:26
Nitra dala gól!
MATEJ PAULOVIČ prebral puk pred pravým kruhom, pričom si pripravil pozíciu na zakončenie a strieľa otvárací gól zápasu po presnom zásahu k vzdialenejšej tyčke. 1:0 pre Nitru!
Asistencie: Michal Krištof, Samuel Buček
To nejdůležitější tady koukám nějak zapadlo![]()
Taková naše PO klasika jak odevzdávat zápasy.Ale to nic nemění na tom že hrajem profesorský hokej a Kovář to má jednoduchý tam není tlak do brány a tvrdost na mantinelů taky nevidím.
Jestli von třeba taky není zraněnej, jen se to tají? Kdo ví?Hrádek dnes zbytečně v sestavě. Měl tam být Fejes.