- 6,306
- 6,210
- Admin
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Díky za pochvalu. Snažím(e) seS určitým odstupem po pár dnech provozu nového upgradovaného fóra přicházím s tím, že je opravdu potřeba smeknout, před zvolenou platformou, jejím vyladěním a prací s tím spojenou.
Málokde napříč internetem a různými zájmovými skupinami to takhle dokonalé mají.
Vypadá to moc dobře, všechno šlape zatím jak má , skvělá práceAhoj,
tak jak jste zatím spokojení s "novým" fórem? Vše chodí jak má? Co fórum jako aplikace? Budu rád za jakoukoliv zpětnou vazbu, připomínky, nápady. Ať už sem do tohoto tématu nebo formou soukromé zprávy.
Nyní si můžete v Nastavení - Připojené účty nastavit propojení s vaším Google účtem. Díky tomu se poté můžete třeba přihlašovat jedním tlačítkem a neřešit zapomenuté heslo apod. Na dalších možnostech (Facebook, X/Twitter apod. pracuji).
Dále pracuji na možnosti nastavit si velikost textu na daném zařízení.
Užívejte!![]()
Máš správně v nastavení časové pásmo - UTC +01:00 Středoevropský čas ?Ahoj, narazil jsem na drobnost – u příspěvků vidím špatný čas, zobrazuje se o hodinu víc.
To se tady na fóru dá někde nastavit? Nemůžu to najít.Máš správně v nastavení časové pásmo - UTC +01:00 Středoevropský čas ?
Nahoře v menu klikneš na svojí přezdívku a pak Nastavení (nad Odhlásit se)To se tady na fóru dá někde nastavit? Nemůžu to najít.
Díky moc, už to mám. Měl jsem tam, nevím proč, východoevropský čas.Nahoře v menu klikneš na svojí přezdívku a pak Nastavení (nad Odhlásit se)
Důvod byl přechod na nový systém fóra. Ne u všech se nastavilo správné časové pásmo.Díky moc, už to mám. Měl jsem tam, nevím proč, východoevropský čas.
Máš v nastavení správné časové pásmo? UTC +01:00 (Středoevropský čas) ??Mám malý nepodstatný dotaz. U příspěvků v diskuzi se mi zobrazuje špatný čas vložení. Pokud jsou to příspěvky do stáří 60 minut je to v pohodě, je tam uvedeno před 5, 17, 45 atd. minutami. Ale pokud je příspěvek starší hodiny, objeví se čas vložení příspěvku + 1 hodina navíc. Viz. foto obrazovky z času 16:10, kdy ten Autobusakuv příspěvek byl v 15:09. Tak jestli je to jen problém u mě (IP 15 a Safari) nebo je to nějak smyčka.
Myslím v nastavení fóra - nahoře v menu tvůj profilový "obrázek" - Nastavení. Tam najdeš časové pásmo.Mám malý nepodstatný dotaz. U příspěvků v diskuzi se mi zobrazuje špatný čas vložení. Pokud jsou to příspěvky do stáří 60 minut je to v pohodě, je tam uvedeno před 5, 17, 45 atd. minutami. Ale pokud je příspěvek starší hodiny, objeví se čas vložení příspěvku + 1 hodina navíc. Viz. foto obrazovky z času 16:10, kdy ten Autobusakuv příspěvek byl v 15:09. Tak jestli je to jen problém u mě (IP 15 a Safari) nebo je to nějak smyčka.
DíkyMyslím v nastavení fóra - nahoře v menu tvůj profilový "obrázek" - Nastavení. Tam najdeš časové pásmo.
Podle mě by ti to mělo bloknout nejen příspěvky daného uživatele, ale i reakce ostatních na něj. Když zablokuju uživatele X, tak mi je to k ničemu, protože pokud na něj uživatelé A, B a C budou reagovat, tak ty jejich reakce uvidím. Takže vylepšená blokace by ti měla skrýt i všechny příspěvky, které jsou reakcí na uživatele X.Malý dotaz pro všechny co volají po možnosti blokovat uživatele:
Jak přesně si představujete blokování? Co vám vadí na současné možnosti "ignorování" a jak by blokace podle vás měla vypadat?
Odpovědi sem nebo klidně i do SZ.
forms.gle