Novinky a změny na tomto fóru, vaše připomínky

Nyní si můžete nastavit loga klubu jako avatar (profilový obrázek) jednoduše v nastavení avataru.

Další "výchozí" avatary, např. s hráči, budou následovat.

S určitým odstupem po pár dnech provozu nového upgradovaného fóra přicházím s tím, že je opravdu potřeba smeknout, před zvolenou platformou, jejím vyladěním a prací s tím spojenou.
Málokde napříč internetem a různými zájmovými skupinami to takhle dokonalé mají.

Dotaz. Šlo by zvětšit obsah příspěvku na více než 1000 znaků?? Když totiž vkládám vykopirovanej zamknutej článek, musím ho rozdělovat, neb mi to napíše, že víc než 1000 znaků nelze. A když už teda rozděluji, tak zároveň nevidím počet již použitých znaků v příspěvku, tudíž to rozděluji podle odhadu a je to poněkud voser, když to 2x za sebou odhadnu blbě 🤷😁

Pick, hned jak jsem to viděl tak jsem se na to podíval. Bylo nastaveno 10 000 znaků, navýšil jsem na dvojnásobek 😉

Zároveň už uvažuju o nějakém "lepším" řešení sdílení takových článků a nejen to 🙂

Krásná práce, děkuji pánovi 👏👍

Office Tv Youre Welcome GIF by The Office

Jinak Pick, ale i ostatní, díky za takové upozornění a jakoukoliv zpětnou vazbu. I takové detaily nám pomůžou toto fórum vylepšit a vyladit k "dokonalosti".

Game Show Thank You GIF by Kinda Funny

S určitým odstupem po pár dnech provozu nového upgradovaného fóra přicházím s tím, že je opravdu potřeba smeknout, před zvolenou platformou, jejím vyladěním a prací s tím spojenou.
Málokde napříč internetem a různými zájmovými skupinami to takhle dokonalé mají.
Díky za pochvalu. Snažím(e) se 😁😉☺️

Ahoj,
tak jak jste zatím spokojení s "novým" fórem? Vše chodí jak má? Co fórum jako aplikace? Budu rád za jakoukoliv zpětnou vazbu, připomínky, nápady. Ať už sem do tohoto tématu nebo formou soukromé zprávy.

Nyní si můžete v Nastavení - Připojené účty nastavit propojení s vaším Google účtem. Díky tomu se poté můžete třeba přihlašovat jedním tlačítkem a neřešit zapomenuté heslo apod. Na dalších možnostech (Facebook, X/Twitter apod. pracuji).

Dále pracuji na možnosti nastavit si velikost textu na daném zařízení.

Užívejte! 😉☺️
Vypadá to moc dobře, všechno šlape zatím jak má , skvělá práce 👍

Ahoj, narazil jsem na drobnost – u příspěvků vidím špatný čas, zobrazuje se o hodinu víc.

Pokud chcete podpořit chod našeho fóra, nově přijímáme dobrovolné příspěvky, které lze zaslat platební kartou nebo přes PayPal.
Odkaz pro přispění (darování) najdete na hlavní stránce fóra, dole pod statistikami.

Pokud preferujete jinou metodu (např. bankovní převod), prosím, kontaktujte mě soukromou zprávou.
Od dalšího období platby za hosting bude nastaven "cíl" výdajů spojených s provozem fóra.

Děkujeme za vaši podporu 🙏

Malý dáreček: Hosting (server) pro toto fórum prodloužen o daší rok. Tak ať nám slouží i nadále stejně dobře jako dosud. A opravdu díky všem, co se i na tomto podíleli svými dobrovolnými příspěvky.

Přílohy

• hosting.webp
    hosting.webp
    24.6 KB · Zobrazení: 23
I díky vám...
Předčasně o dva měsíce, provoz serveru na kterém běží toto fórum prodloužen o další rok, do 27.12. 2026.

Příští rok chystám přesun na výkonnější server, který by měl i tak rychlé a stabilní fórum ještě zrychlit 🙂

Mám malý nepodstatný dotaz. U příspěvků v diskuzi se mi zobrazuje špatný čas vložení. Pokud jsou to příspěvky do stáří 60 minut je to v pohodě, je tam uvedeno před 5, 17, 45 atd. minutami. Ale pokud je příspěvek starší hodiny, objeví se čas vložení příspěvku + 1 hodina navíc. Viz. foto obrazovky z času 16:10, kdy ten Autobusakuv příspěvek byl v 15:09. Tak jestli je to jen problém u mě (IP 15 a Safari) nebo je to nějak smyčka.

Přílohy

• IMG_6659.webp
    IMG_6659.webp
    79.4 KB · Zobrazení: 6
Mám malý nepodstatný dotaz. U příspěvků v diskuzi se mi zobrazuje špatný čas vložení. Pokud jsou to příspěvky do stáří 60 minut je to v pohodě, je tam uvedeno před 5, 17, 45 atd. minutami. Ale pokud je příspěvek starší hodiny, objeví se čas vložení příspěvku + 1 hodina navíc. Viz. foto obrazovky z času 16:10, kdy ten Autobusakuv příspěvek byl v 15:09. Tak jestli je to jen problém u mě (IP 15 a Safari) nebo je to nějak smyčka.
Máš v nastavení správné časové pásmo? UTC +01:00 (Středoevropský čas) ??

Myslím v nastavení fóra - nahoře v menu tvůj profilový "obrázek" - Nastavení. Tam najdeš časové pásmo.

Malý dotaz pro všechny co volají po možnosti blokovat uživatele:
Jak přesně si představujete blokování? Co vám vadí na současné možnosti "ignorování" a jak by blokace podle vás měla vypadat?

Odpovědi sem nebo klidně i do SZ.

Malý dotaz pro všechny co volají po možnosti blokovat uživatele:
Jak přesně si představujete blokování? Co vám vadí na současné možnosti "ignorování" a jak by blokace podle vás měla vypadat?

Odpovědi sem nebo klidně i do SZ.
Podle mě by ti to mělo bloknout nejen příspěvky daného uživatele, ale i reakce ostatních na něj. Když zablokuju uživatele X, tak mi je to k ničemu, protože pokud na něj uživatelé A, B a C budou reagovat, tak ty jejich reakce uvidím. Takže vylepšená blokace by ti měla skrýt i všechny příspěvky, které jsou reakcí na uživatele X.

Vylepšené ignorování je tu!​

Nyní jsou schované i odpovědi jiných uživatelů na vámi ignorované uživatele.
Pokud tedy například ignorujete uživatele "001" a uživatel "002" mu odpoví, neuvidíte ani příspěvek (odpověď) uživatele "002".

Pokud si i tak chcete přečíst co vámi ignorovaný uživatel psal a odpovědi, vpravo nad polem pro psaní příspěvku je odkaz "Zobrazit ignorovaný obsah"

Snad bude tato funkce přínosná ;)
(P.S.: Má to svý mouchy vycházející z toho jak je postavený systém pro fórum, ale snad to není nic hrozného. Případné funkční nedostatky mi pište do SZ)

📢📢📢🚨🚨🚨 Tram-ta-da-dááááááá 🚨🚨🚨📢📢📢

Důležité oznámení!

Během následujících dní (přesný termín ještě nevím) dojde k přesunu našeho fóra na o mnoho výkonnější server (v rámci stejného poskytovatele).

Z tohoto důvodu je možné, že v zatím blíže nespecifikovaný čas po nějakou dobu bude fórum nedostupné. Mělo by se jednat o zhruba půlden až den maximálně.

Takže pokud se v dohledné době náhodou na fórum nedostanete, tak zachovejte paniku, vše je v pořádku 😁
Když budu vědět kdy přesně k převodu dojde, tak ještě dám vědět.
... prostě abyste o tom věděli a zbytečně neplašili 🤣

Věřím že vše bude ku prospěchu a spokojeností (nás) vás všech.

Díky za pochopení 😉

Ahoj všem,
rád bych trochu lépe nastavil diskuzi během hokejových zápasů, proto jsem připravil krátký dotazník.

Nejde o to někomu brát emoce, rychlé reakce nebo živou debatu během zápasu. K hokeji to patří. Zároveň ale chci, aby fórum zůstalo přehledné i zpětně — hlavně pro lidi, kteří sem nechodí každý den a pak musí procházet několik stránek krátkých zápasových reakcí v obecném vlákně.

Cílem je najít rozumný kompromis:
  • aby zápasová diskuze zůstala živá,
  • aby obecné vlákno nebylo zahlcené výkřiky během zápasu,
  • aby se fórum dalo dobře číst i později,
  • a aby řešení dávalo smysl co nejvíce uživatelům.
Prosím, vyplňte krátký dotazník zde:

Budu rád hlavně za upřímné odpovědi a konkrétní připomínky. Výsledky pak pomůžou rozhodnout, jestli a jak upravit fungování obecného vlákna, zápasového/live vlákna a chatu během zápasů.

Díky všem ;)

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno