Chroustal
Hattrickový hrdina
- 2,100
- 3,794
Tak když se do sestavy konečně vrátí Matěj Pekař tak pro změnu chybí Dan Rákos
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tak to Rákos asi zítra...Tak když se do sestavy konečně vrátí Matěj Pekař tak pro změnu chybí Dan Rákos![]()
Taky bych to tak videl.Tak to Rákos asi zítra...
To je nějaký vtip ne? Jako mít béčko plné mladých a do už tak staré sestavy áčka ještě cpát Rakose to radši to béčko teda zrušme. To je nám pak úplně na hovno...Tak to Rákos asi zítra...
Klid je to jen moje myšlenka.To je nějaký vtip ne? Jako mít béčko plné mladých a do už tak staré sestavy áčka ještě cpát Rakose to radši to béčko teda zrušme. To je nám pak úplně na hovno...
Ten se chová, jako kokotDoufám, že Chlapík dostane do držky.
Tak Sraltičce se nedaří, co jako čekáš?Ten se chová, jako kokot
On se tak chová vždycky a ještě je zákeřnýTak Sraltičce se nedaří, co jako čekáš?![]()
No tyvole, to je na stopku
No tyvole, to je na stopku
Přesně tak. Je to strašný sráč.On se tak chová vždycky a ještě je zákeřný
Já vím, ale vždyť to nedává vůbec smysl. Akorát by to bylo plivnuti do tváře třeba Formankovi a dalším, co mají dobrý start sezóny..Klid je to jen moje myšlenka.
No já se bojím, že to tak bejt může, ale jinak souhlas taky mě to štve! Já myslel že ho v A neuvidím aní loni-Já vím, ale vždyť to nedává vůbec smysl. Akorát by to bylo plivnuti do tváře třeba Formankovi a dalším, co mají dobrý start sezóny..
Tak třeba jde zejtra za áčko místo kondelaTak když se do sestavy konečně vrátí Matěj Pekař tak pro změnu chybí Dan Rákos![]()
Možná. Zkusil jsem to, omlouvám se, ale ten prales prostě nedávám.Vy koukáte na Sraltu když hraje Béčko?
Není to vlastizrada?![]()
kdykoliv pustím béčko dostanou 2 góly tak raději tu Sraltu. Přijdu si jak jistá nejmenovaná kolegyně když hraje áčkoVy koukáte na Sraltu když hraje Béčko?
JeVy koukáte na Sraltu když hraje Béčko?