Hokej

No mám z dnešního zápasu hodně divný pocit, občas chaotická hra v obraně, šance, které nedáme a ty co dáme nám z neznámého důvodu neuznají, fakt hodně divný zápas a trochu se bojím, aby zase Mechov ještě jeden nedal.

No mám z dnešního zápasu hodně divný pocit, občas chaotická hra v obraně, šance, které nedáme a ty co dáme nám z neznámého důvodu neuznají, fakt hodně divný zápas a trochu se bojím, aby zase Mechov ještě jeden nedal.
Klid, jde o šance, na stadionu naše hra a nápady vypadají občas smrtici a když chytnou rytmus, Hradec neví kde je. Jen klasika, děláme hvězdu z brankáře.

víc než ten neuznaný gól je ta parodie jak tam držel Cervuse za ruku a koukal na to z metru. Nebo když obejmeš hracovi ruku a držíš mu ji za zády, to neni drženi?
A nebo, když jsme ve výhodě s tím, že budeme hrát přesilovku, jsme v útočném pásmu, máme puk pod kontrolou a rozhodčí přeruší hru, taky slušná haluz. Rozhodčí nejsem, ale takhle se nepíská

Jinak oceňuji, jak ELH myslí na zdraví hráčů, aby se neutavili. Nejen 3 komerční pauzy, ale dostatek odpočinku i pro často nasazované videohry. Věřím, že to postupně ještě vylepšíme a za třetinu bude delší čas v pauzách než v samotné hře. :love:

Vyhrajeme, ale rozhodčí je komedie. Při druhé přesilovce úplně jasné držení (Červus nebo Sedlo) rozhodčí na to kouká z pár metrů a dělá, že to nevidí.

Jinak oceňuji, jak ELH myslí na zdraví hráčů, aby se neutavili. Nejen 3 komerční pauzy, ale dostatek odpočinku i pro často nasazované videohry. Věřím, že to postupně ještě vylepšíme a za třetinu bude delší čas v pauzách než v samotné hře. :love:
Drobné zdržení na začátku, ale končilo se cca v 18:50, což je cca 40-45min, masakr. Co naženu na nove dálnicí, ztratím v komerckach

Sakra, takže ještě čtyři neuznané, no už ani nevstavam a neraduje se a vždy čekám na videohry

Všiml jsem si, že diváci si vzali k srdci výzvu našeho generálního ředitele a nejen že fandí slušně, ale dokonce i pozitivně povzbudivě směrem k podnikatelským aktivitám viz krásné: Získej IČO, získej! :clap:

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno