Hokej

Koukám, že brankář Matěj Tuláček je na soupisce Béčka, zdá se, že se vrátil z Jihlavy...
Polepšenej? :)

No koukám, že mají upravenou soupisku. Zmizel opět Koudelka (ale ten zmizel před časem i ze soupisky HavlBrodu, kam mířil ...tak asi Žďár?). Ale je tam i z junků Chaloupka a dle očekávání i Vápeník.
Pak z juniorky v útoku Josef Teplý a mladej Rolas.
Krom "stálic" ...dost "B" vlastně omladilo, jestli bude výpomoc z "A" netuším, ale ať se nám kluci omlátí! Oni to zvládnou!

Nevím jestli nemá "B" přípravu na Slávii - šel bych se kouknout, třeba se trošku zchladím! (...a pro jistotu jednoho Radka dám! :) ).

Polepšenej? :)

No koukám, že mají upravenou soupisku. Zmizel opět Koudelka (ale ten zmizel před časem i ze soupisky HavlBrodu, kam mířil ...tak asi Žďár?). Ale je tam i z junků Chaloupka a dle očekávání i Vápeník.
Pak z juniorky v útoku Josef Teplý a mladej Rolas.
Krom "stálic" ...dost "B" vlastně omladilo, jestli bude výpomoc z "A" netuším, ale ať se nám kluci omlátí! Oni to zvládnou!

Nevím jestli nemá "B" přípravu na Slávii - šel bych se kouknout, třeba se trošku zchladím! (...a pro jistotu jednoho Radka dám! :) ).
Tady se ta účast v begu řeší šmahem. Jak by se to hodilo. A já vždycky upozorňuju na to, že ti hráči to musí mít uvedeno ve smlouvě, jinak ani omylem. Žádný z nich tam nepůjde dobrovolně. Je to jejich živobytí, klub je jen a pouze jejich zaměstnavatelem. Víc je nezajímá. Můžou být a nemusí fanoušci zároveň.

Tak se domluvte a stavím se Vám je tam koupit, ale myslím, že budou ještě v pátek, paní říkala že jich je cca 150.. minulé roky to bylo za pár dní pryč, teď nevím jestli kvůli ceně nebo jiným okolnostem jich celkem stále dost zbývá v prodeji.
Psal jsem ti SZ.
Bral bych 3listky. Případně máme ještě volné místo v autě. Tak jestli se chce někdo přidat. Jeli bychom z Pardubic.

Tak se domluvte a stavím se Vám je tam koupit, ale myslím, že budou ještě v pátek, paní říkala že jich je cca 150.. minulé roky to bylo za pár dní pryč, teď nevím jestli kvůli ceně nebo jiným okolnostem jich celkem stále dost zbývá v prodeji.
Tak já teda nakonec nebudu potřebovat žádnej. Na pátek jsem obdržel tolik pracovních úkolů, že si místo hokeje budu nejspíš prozpěvovat písně otroků při sklizni bavlny 👎🤪

Naposledy upraveno:
Tady se ta účast v begu řeší šmahem. Jak by se to hodilo. A já vždycky upozorňuju na to, že ti hráči to musí mít uvedeno ve smlouvě, jinak ani omylem. Žádný z nich tam nepůjde dobrovolně. Je to jejich živobytí, klub je jen a pouze jejich zaměstnavatelem. Víc je nezajímá. Můžou být a nemusí fanoušci zároveň.

Ten příspěvek vycházel hlavně z toho, že se tam objevil Tuláček, a pak dost mladých kluků. Třeba ta soupiska ani není hotová ...
Na druhou stranu tam jsou mladí kluci, u kterých já potenciál vidím - a ty asi potvrdíš líp.
I třeba takovej Štěpánek, o kterým se mnoho nemluví, ale bude to asi pracant, který si v týmu svý odehraje.

Jinak samozřejmě souhlasím, že klub není žádný dobrovolný oddíl :)
Třeba já, být mladej kluk, co umí hrát hokej, bych zmizel okamžitě do ciziny – kvůli zkušenostem, životu, jazyku. V tomhle ten hokej přináší těm klukům podle mě nejvíc. Ale opět můj názor.

Kdyby náhodou byl nějaký majitel Premium od té dobroty....... předem děkuji 🤗

Vloženo v článcích

Přiznávám, že já osobně se ze všech posil těším nejvíc právě na Matěje. Jeho statistiky jsou impozantní, pořád je v dobrém věku, čekám od něj velké věci.

Zdá se, že máme novou posilu do dorostu, je ze Zlína a figuruje v mominaci repre U17. Píši o tom na FB Akademie Dynamo, byť na elite ještě nic není...

Zdá se, že máme novou posilu do dorostu, je ze Zlína a figuruje v mominaci repre U17. Píši o tom na FB Akademie Dynamo, byť na elite ještě nic není...

Je to možné. Ve Zlíně se celá akademie sesypala a spousta hráčů jim utekla. Junci dokonce sestoupili.

Jestli i v pátek bude takový vedro a navíc přijde hodně lidí, tak si říkám, jestli to mrazení na třebovským zimáčku utáhne. Led bude asi po pár minutách slušný otaniště...

Tak jsem si právě booknul letenku do Bordeaux :) Lítá Easyjet v pondělí pozdě večer z Prahy, zpátky v pátek (já nakonec cestuju dál a letím až v sobotu odjinud).
Ceny ubytek jsou docela slušný, Bordeaux evidentně není uplně levný město :-D

Nevíte jak ohledně lístků? Chtěl bych být v našem kotli a fandit, ale nevím jak se k lupenům dostat - neporadil by mi někdo nějaký kontakt? Jako záložní plán je možnost si je booknout po vlastní ose, ale nechci aby mě vyvedli v našem dresu nebo abych se nedejbože nějak nedostal do kotle domácích :D

Nevíte jak ohledně lístků? Chtěl bych být v našem kotli a fandit, ale nevím jak se k lupenům dostat - neporadil by mi někdo nějaký kontakt? Jako záložní plán je možnost si je booknout po vlastní ose, ale nechci aby mě vyvedli v našem dresu nebo abych se nedejbože nějak nedostal do kotle domácích :D
Lupeny tam prodávají normálně přes web klubu. Na sezení i na stání. Ovšem těžko říct, kde budou fans Dynama. Sektor hostí tam nějak vyznačenej nemaj....🤔 Asi bych vznesl dotaz na klub, kam dostali lupeny, případně fanklub, jestli třeba něco nevědí, nebo mě napadla ta partička kolem tý paní Jeníčkový, ty jezděj skoro všude......🤷

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno