Hokej

Pro mne už Mig je zázrak přírody, neuvěřitelný hráč.

A brácha? Stejně šikovný? S jinými parametry? Za mne nemožné, aby nehrál NHL. I Mig by ji v pohodě zvládl. Jen jsou tam hloupí.. On je jak Bobby Orr, je skvělý vzadu i vpředu.
Ale no tak. Ze by NHL byla slepa, hloupa? Nemyslim si. Ja jsem rad ze je tady, ale na NHL to opravdu neni

V Mechově už nechtějí asi hrát ve stodole 😂

V Mechově už nechtějí asi hrát ve stodole 😂
ja jim v tom planu fandim, zacal bych strzenim a demolici soucasne haly

zaroven bych tim i skoncil

Pokud v Mechově budou stavět nový stadion, ideálním místem by podle mě byl takzvaný cirkusplac v Malšovicích. Tak nějak by totiž název místa plně respektoval podstatu toho hokejovýho klubu...
Novej zimák si nechá Mountfield postavit rovnou na kolečkách,aby si ho mohli v případě potřeby odtáhnout jinam celej a nemuseli sundávat kostku..🤣

V Mechově zimní stadion nepostaví, jsou rádi, když seženou prachy na chod klubu a už takhle se hlavní sponzor dost kroutí. Nemyslím si, že by bylo schopno a ochotní město stavět za své, zas takový klub to není a na tu jejich cizineckou legii jim stačí současná stodola.

V Mechově zimní stadion nepostaví, jsou rádi, když seženou prachy na chod klubu a už takhle se hlavní sponzor dost kroutí. Nemyslím si, že by bylo schopno a ochotní město stavět za své, zas takový klub to není a na tu jejich cizineckou legii jim stačí současná stodola.
Možná v tom bude hrát i malinkou roličku ten průser co tam teď maj....jak se někdo nechal napálit podvodníkem a poslal někam 46mega😁😁

Fotbalový stadion plánovali přestavět zhruba 20 let. V případě rekonstrukce můžou hrát v enteria hale.

Fotbalový stadion plánovali přestavět zhruba 20 let. V případě rekonstrukce můžou hrát v enteria hale.
Mechov nic stavět nebude. To je jenom takový to mlácení prázdný slámy před komunálkama. Pro těch pár lidí co tam chodí to takhle stačí a vůbec bych se nedivil, kdyby cirkus Mountfield stejně za pár let zase někam popojel......podle všech čísel to tam má upadající úroveň, a radnice tam taky nevypadá, že by je nějak extra bavilo neustále dotovat něco, co zajímá zjevně jen pár jedinců.....

Mechov nic stavět nebude. To je jenom takový to mlácení prázdný slámy před komunálkama. Pro těch pár lidí co tam chodí to takhle stačí a vůbec bych se nedivil, kdyby cirkus Mountfield stejně za pár let zase někam popojel......podle všech čísel to tam má upadající úroveň, a radnice tam taky nevypadá, že by je nějak extra bavilo neustále dotovat něco, co zajímá zjevně jen pár jedinců.....
Mountfield Vsetín nebo Zlín, i když tam ty stadiony..
Jihlava silného majitele má, zbývá s pěknou arénou asi jedině Chomutov. A prát se tam o existenci s Chezou..

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno