Ardy75
Kapitán na ledě
- 6,019
- 8,786
Chytrý to klukKdepak, Nosy ten má pod čepicí. Lepší peníze a za poloviční práci(toto se ovšem nelíbí uživateli Macklin Celebrini
)
Náhled přílohy 8665
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Chytrý to klukKdepak, Nosy ten má pod čepicí. Lepší peníze a za poloviční práci(toto se ovšem nelíbí uživateli Macklin Celebrini
)
Náhled přílohy 8665
Ale no tak. Ze by NHL byla slepa, hloupa? Nemyslim si. Ja jsem rad ze je tady, ale na NHL to opravdu neniPro mne už Mig je zázrak přírody, neuvěřitelný hráč.
A brácha? Stejně šikovný? S jinými parametry? Za mne nemožné, aby nehrál NHL. I Mig by ji v pohodě zvládl. Jen jsou tam hloupí.. On je jak Bobby Orr, je skvělý vzadu i vpředu.
Jordan je obránce.....Jeho brácha je ale útočník,někdo to tady zmiňoval
Tak jo ,máte pravduJordan je obránce.....
Nevím. Občas mi přijde, že by se tam neztratil. Když tam mohl hrát takový Zbořil..Ale no tak. Ze by NHL byla slepa, hloupa? Nemyslim si. Ja jsem rad ze je tady, ale na NHL to opravdu neni
ja jim v tom planu fandim, zacal bych strzenim a demolici soucasne haly![]()
Otázky a odpovědi: Vznikne v Hradci nová hokejová aréna?
Když na začátku roku unikly dílčí zprávy ze studie proveditelnosti, která poměrně nemilosrdně nastiňuje budoucnost lokality zimního stadionu v Hradci Králové, mezi hokejovými fanoušky vypukla vášnivá diskuse. Redakce iDNES.cz přináší otázky a odpovědi kolem tématu, které aktuálně zajímá celý...www.idnes.cz
V Mechově už nechtějí asi hrát ve stodole![]()
Novej zimák si nechá Mountfield postavit rovnou na kolečkách,aby si ho mohli v případě potřeby odtáhnout jinam celej a nemuseli sundávat kostku..Pokud v Mechově budou stavět nový stadion, ideálním místem by podle mě byl takzvaný cirkusplac v Malšovicích. Tak nějak by totiž název místa plně respektoval podstatu toho hokejovýho klubu...
Možná v tom bude hrát i malinkou roličku ten průser co tam teď maj....jak se někdo nechal napálit podvodníkem a poslal někam 46megaV Mechově zimní stadion nepostaví, jsou rádi, když seženou prachy na chod klubu a už takhle se hlavní sponzor dost kroutí. Nemyslím si, že by bylo schopno a ochotní město stavět za své, zas takový klub to není a na tu jejich cizineckou legii jim stačí současná stodola.
Mechov nic stavět nebude. To je jenom takový to mlácení prázdný slámy před komunálkama. Pro těch pár lidí co tam chodí to takhle stačí a vůbec bych se nedivil, kdyby cirkus Mountfield stejně za pár let zase někam popojel......podle všech čísel to tam má upadající úroveň, a radnice tam taky nevypadá, že by je nějak extra bavilo neustále dotovat něco, co zajímá zjevně jen pár jedinců.....Fotbalový stadion plánovali přestavět zhruba 20 let. V případě rekonstrukce můžou hrát v enteria hale.
Mountfield Vsetín nebo Zlín, i když tam ty stadiony..Mechov nic stavět nebude. To je jenom takový to mlácení prázdný slámy před komunálkama. Pro těch pár lidí co tam chodí to takhle stačí a vůbec bych se nedivil, kdyby cirkus Mountfield stejně za pár let zase někam popojel......podle všech čísel to tam má upadající úroveň, a radnice tam taky nevypadá, že by je nějak extra bavilo neustále dotovat něco, co zajímá zjevně jen pár jedinců.....