Hokej

Během srpna se můžete těšit na nějaká drobná vylepšení vzhledu a hlavně na spuštění doplňku pro přehledné čtení, po němž někteří voláte.
Umožní to nastavit si prohlížení diskuze bez "zápasových emocí", GIFů apod. To ocení hlavně uživatelé, kteří si chtějí číst fórum zpětně pouze s "hodnotnějšími" příspěvky.
Díky tomu budeme moct mít veškerou diskuzi v jednom vlákně...a asi i budeme moct zrušit chat, i když mu třeba dám ještě čas a šanci.

A je vidět že jsem vůl a neumím počítat 🤣🤣

Fórum zítra slaví 12. narozeniny, trochu jsem mu přidal 🤦😅

I tak je to už ale pěkné číslo a dost se za tu dobu událo.
Tak 12 je pořád pěkný číslo… Taky bych brala, kdyby mi aspoň o 2 roky ubyl věk 😅
A když už tu byla řeč o pivě, dám si stylově jednu dvanáctku 🍺 a jelikož nejsem moc zvyklá pít, možná se budu po ní domů motat taky stylově 🤣🍺

Já jsem asi blázen, pouštím si na zlepšení nálady páté semifinále se Spartou. Normálně prohráváme 1:2, chápete to? 🙂

Mimochodem Mig je znát každé střídání.. To je neuvěřitelný hokejista!!
Kondel vyrovnal. Taky docela skvělý centr, ne? 😉

Já jsem asi blázen, pouštím si na zlepšení nálady páté semifinále se Spartou. Normálně prohráváme 1:2, chápete to? 🙂

Počkej až tady budem mít Migova bráchu Jordana....to bude teprve jízda😁

Počkej až tady budem mít Migova bráchu Jordana....to bude teprve jízda😁
Pro mne už Mig je zázrak přírody, neuvěřitelný hráč.

A brácha? Stejně šikovný? S jinými parametry? Za mne nemožné, aby nehrál NHL. I Mig by ji v pohodě zvládl. Jen jsou tam hloupí.. On je jak Bobby Orr, je skvělý vzadu i vpředu.

Tak teda...

Happy Birthday GIF
Sport Bundesliga GIF by Das Örtliche

Blázen nejsi, já si také pouštím různé utkání play off a pořád dokola a končí to Červus😄😄😄, další možnost je, že jsme blázni oba😄😄😄

Pro mne už Mig je zázrak přírody, neuvěřitelný hráč.

A brácha? Stejně šikovný? S jinými parametry? Za mne nemožné, aby nehrál NHL. I Mig by ji v pohodě zvládl. Jen jsou tam hloupí.. On je jak Bobby Orr, je skvělý vzadu i vpředu.
Jordan je prakticky stejný typ obránce....skvělé bruslení, umí zaútočit, skvělej v zadu, pravák a má na vejšku o 10cm víc než MIG.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno