Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Pivo je lékTaké se přidám. I když ho cucám pomalu a opatrně. V týdnu mě postihly nějaké střevní potíže a nechci se zejtra ve Vídni posrat![]()
Jinak, když už jsem to nakousl a klub nám dal "dáreček" dnes, tak...No, dostali jsme malý předčasný dáreček
Schválně kdo uhodne o co se jedná![]()
Tak to je super... To je mláďátko... Všechno nejlepší a děkujemeJinak, když už jsem to nakousl a klub nám dal "dáreček" dnes, tak...
Zítra má toto fórum 14. (a první mistrovské) narozeniny![]()
Gratulka kluci a díky. To to letí!Velké díky patří i člověku, který tenkrát po zrušení fóra na stránkách klubu zareagoval nejrychleji a fórum založil...
Grimley![]()
Tak 12 je pořád pěkný číslo… Taky bych brala, kdyby mi aspoň o 2 roky ubyl věkA je vidět že jsem vůl a neumím počítat
Fórum zítra slaví 12. narozeniny, trochu jsem mu přidal
I tak je to už ale pěkné číslo a dost se za tu dobu událo.
Ten teď dělá ale velkou kariéru, má několik funkcíVelké díky zaslouží i HoH, že oficiální klubové fórum kvůli spoustě pozitivních reakcí nakonec zrušil. Děkujeme![]()
Koukám že naše fanynka vyrazila za kulturou
He is lubricated like a fox
Počkej až tady budem mít Migova bráchu Jordana....to bude teprve jízdaJá jsem asi blázen, pouštím si na zlepšení nálady páté semifinále se Spartou. Normálně prohráváme 1:2, chápete to?
Mimochodem Mig je znát každé střídání.. To je neuvěřitelný hokejista!!
Kondel vyrovnal. Taky docela skvělý centr, ne?![]()
Ty bláho, to je můj sen. Takové obránce v extralize, to by byl zázrak...Počkej až tady budem mít Migova bráchu Jordana....to bude teprve jízda![]()
Pro mne už Mig je zázrak přírody, neuvěřitelný hráč.Počkej až tady budem mít Migova bráchu Jordana....to bude teprve jízda![]()
Blázen nejsi, já si také pouštím různé utkání play off a pořád dokola a končí to ČervusJá jsem asi blázen, pouštím si na zlepšení nálady páté semifinále se Spartou. Normálně prohráváme 1:2, chápete to?
Mimochodem Mig je znát každé střídání.. To je neuvěřitelný hokejista!!
Kondel vyrovnal. Taky docela skvělý centr, ne?![]()
Jordan je prakticky stejný typ obránce....skvělé bruslení, umí zaútočit, skvělej v zadu, pravák a má na vejšku o 10cm víc než MIG.Pro mne už Mig je zázrak přírody, neuvěřitelný hráč.
A brácha? Stejně šikovný? S jinými parametry? Za mne nemožné, aby nehrál NHL. I Mig by ji v pohodě zvládl. Jen jsou tam hloupí.. On je jak Bobby Orr, je skvělý vzadu i vpředu.
Kdepak, Nosy ten má pod čepicí. Lepší peníze a za poloviční práci(toto se ovšem nelíbí uživateli Macklin Celebrini
)
Náhled přílohy 8665
Jeho brácha je ale útočník,někdo to tady zmiňovalTy bláho, to je můj sen. Takové obránce v extralize, to by byl zázrak...