Hokej

Fórum sleduji dlouho, nikdy jsem se do diskuse nezapojil a rád Vás denně čtu, ale dnes to poruším a otvírám flašku, co jsem vyhrál v tipovačce před 2-3 lety a čekal s ní na titul a všem Vám gratuluji!!! DYNAMO!!! ♥️🤍P_20260428_223232.webp

Příští sezonu se budeme vracet ještě silnější a já věřím, že to bude zase jízda 😂

Zpětně vytříbit přátele a nepřátele. Ryšavka brečel, že jsme dali gól z přesilovky, kde údajně nebyl faul. Možná nebyl, ale mohli jsme právem hrát minimálně další tři přesilovky. Jestli to neviděl? Proč to neviděl? Proč to nenapsal pan objektivní Vápno?

Měl jsem ho za solidního redaktora, ale je obyčejný trapný fanda MHK.. Být Kmoníčkem, stáhnu si ho do klubu jako Třinec toho ubožáka Kuchaře.. 🤮
Hlavně mohli Kundratka vyhodit stejně jako Červenku, kdy uhodil Smejkala do obličeje.

Asi ne úplně na titul, ale myslím, že i v basketbalu by mohla být letos šance na finále. Mají na facebooku i gratulaci hokejistům k titulu, na stránkách fotbalu nepřekvapivě nic.

Tenhle večer si všichni zasloužíme, celá organizace, fanoušci, celé město. Ale nejvíc si tenhle příběh vychutnávám skrze jednotlivé příběhy, které napsali naši kluci.

Mandy - Mladý kluk, který udělal hloupost a z našlápnuté kariéry a pozvánky do repre nezbylo najednou nic. Místo tréninků fáral na pile a přemýšlel o sebevraždě.

Poula s Kousym - Vyžrali si tady ty největší sračky a i přes nabídky odjinud zůstali bojovat za nás.

Willda - Dostával bídu ze všech stran, kolikrát bohužel i z našich řad. Měl pověst dobrého brankáře, který ale titul nikdy nevyhraje. Slušný přemýšlivý kluk, který se tím musel hrozně trápit.

Sob - Nechtěný ve Spartě a byť teď se mnou možná nebudou někteří souhlasit, tak byl nakonec velmi důležitým dílkem vítězného týmu.

Určitě najdeme řadu dalších příběhů. Mám ohromnou radost, cítím velkou satisfakci a i když předchozí roky hrozně bolely, tak i díky nim si toho teď všichni vážíme o to víc.

Užijte si tenhle úžasný večer, přátelé, patří nám všem! Mistři!!!

Nadhera!!

Sedim v Istanhulu na letisti, v Praze posledni co jsem zaznamenal na onlajnech bylo 4:4 z 59.minuty …ted mi uletelo letadlo, konecne jsem rozbehl internet a budu tu 5 hodin slavit! :))

Tenhle zapas mel opet vse a hlavne - MISTRI !!! :)

A vy tady na foru taky! :)

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno