Ardy75
Kapitán na ledě
- 5,893
- 8,537
Věřím ti já jsem řekl že série skončí 4:2 pro násGame 7 nebude, věřím, že vyhrajeme...a gól dá ten jehož jméno se nesmí vyslovit, a bude to někdo od koho se to (ne)čeká :-D a padne do 10. minuty prodloužení
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Věřím ti já jsem řekl že série skončí 4:2 pro násGame 7 nebude, věřím, že vyhrajeme...a gól dá ten jehož jméno se nesmí vyslovit, a bude to někdo od koho se to (ne)čeká :-D a padne do 10. minuty prodloužení
Zrovna dneska jsem si na ten jeho gól vzpomnělNemáte někdo číslo na Rado Somika?![]()
Do toho fantom maluje vzdušný obdélníky, Růžička už visí Jerabkovi za krkem a jak to bude dál víme taky.Úplně to slyším -
Mandát... Mandát pálí a je to gól! Pardubice získávají titul a Jan Mandát dává zlatý gól po pětapadesáti sekundách prodloužení.
![]()
Já ani nevečeřel....to nejdeprosim kluci ukoncete to nebo mi bouchne pumpa
anoJe nekonečné prodloužení?
Indián prosím :-DTak jak?
Větrníček nebo rakvička?![]()
AnoJe nekonečné prodloužení?
Ja vecerel, asi 8 startek uzJá ani nevečeřel....to nejde
Rozhodne Sedlo, sorry jakoOmlouvám se zbytku týmu,ale rozhodne Honza Mandát a ostatní asistence![]()
Kdyby jo nevychýlil tak to trefuje do poloodkryty brány.naštěstí Vondráčka zablokoval... Faul jak prase
To je od pátého zápasuJe nekonečné prodloužení?
Já na sítě seru.....Náhled přílohy 7972
Na sitich to jede…
Taky mě to nezajímá, teď jsou to nervy tady, teda na ledě, to je určitě vicJá na sítě seru.....
Samozřejmě, dal bych osobku na Romana..Je nekonečné prodloužení?
A co bylo horší? Sparta nebo Třinec? U tebe člověk neví., když si to čte..Může ještě někdo tvrdit jak nám rozhodčí pomáhají, dnes je to ukazka jak tlačit Třinec