Já nikde nepíšu, že je tu jako střelec, tak se se mnou laskavě nebav jako s mamlasemTy bys mohl tušit, že Sobotka tady není jako střelec, to u Kauta říci nemůžeme že?
Tak se se mnou prosím nebaví jako s mamlasem![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Já nikde nepíšu, že je tu jako střelec, tak se se mnou laskavě nebav jako s mamlasemTy bys mohl tušit, že Sobotka tady není jako střelec, to u Kauta říci nemůžeme že?
Tak se se mnou prosím nebaví jako s mamlasem![]()
Kaše????Náhled přílohy 7915
Haló, jsme tady všichni?
Haló, neslyším...
Jsme tady všichni?
Tak pojďme pořádně fandit..Dynamo, Dynamo, Dynamo...
Dnes nás hráči potřebuji víc než kdy jindy
#zadynamo![]()
Připsal jsem úpravu do předchozí odpovědiJá nikde nepíšu, že je tu jako střelec, tak se se mnou laskavě nebav jako s mamlasem![]()
![]()
Psal jsi ale o tom, že do toho třeba Sobotka placne atd. a budou 3 dny slávy, což k tomu evokovalo.Já nikde nepíšu, že je tu jako střelec, tak se se mnou laskavě nebav jako s mamlasem![]()
![]()
Aspoň by tu konečně k něčemu byl..Psal jsi ale o tom, že do toho třeba Sobotka placne atd. a budou 3 dny slávy, což k tomu evokovalo.
AI si myslí, že bude hrát za nás když se to nějakou chvíli v médiích řešiloKaše????
No jako ten Kaut. Vlastně s tím rozdílem, že Sobotka je aspoň k něčemu, i když nezari, nemusíme si vypisovat to, k čemu, že. Ale Kaut bohužel nulaAspoň by tu konečně k něčemu byl..
Vidím to stejně, ale myslím si, že v této rozpravě nemůžeš vyhrát. To se prostě nedá.No jako ten Kaut. Vlastně s tím rozdílem, že Sobotka je aspoň k něčemu, i když nezari, nemusíme si vypisovat to, k čemu, že. Ale Kaut bohužel nula![]()
Já to neberu na výhru, to ne, on má i dobré názory.Vidím to stejně, ale myslím si, že v této rozpravě nemůžeš vyhrát. To se prostě nedá.
S tím se dá souhlasit. Bohužel to chlapec rozjíždí metodou norimberských trychtýřů, takže i když bude mít pravdu, tak mu to bude k ničemu.Já to neberu na výhru, to ne, on má i dobré názory.
Hlavně jestli byla teplá!Hlasim navrat mezi vas! A vcerejsek mi hodne drsne pripomnel, ze v zivote je hodne dulezitejsich veci, kvuli kterym ma smysl nervovat…
Kazdopadne…
Dnes jsem nic nepodcenil,
Francouzská klobása s hořčicí
Pisoár napravo u zdi
Jen bilou mikinu jsem venku nevidel….
Makat a vyhrat!
Já to neposlouchám a zatím dobrýTy curaci v televizi zase kecaji nesmysly... Bože že si to neodpustí...takové kecy