Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
takže FOGLIK zakládá Donio 7 mega na charitu zn. Tipsport : )Náhled přílohy 7886
Pánové musíme zabrat. Toto je ten důsledek. Vsazeno 7,7 mio na nás. To Tipsport nedopustí.....
Sedm je dorovnání . Musíme víc. Takže aspoň 10takže FOGLIK zakládá Donio 7 mega na charitu zn. Tipsport : )
Tak pak doraž na náměstí až no, skoda po takové době nevidět pohar.No nic, budu zase fandit, pič....t, a doufat, že to kluci zvládnou...co taky jiného zbývá, v neděli nejedu, ne kvůli penězům, ale mám svůj fotbal....nedá se, víkend je pro mě na houby
Tak snad máš pravduTak pak doraž na náměstí až no, skoda po takové době nevidět pohar.
No já nevím, proč si myslíš, že jim to tak dlouho trvá. Ten střih jednoho konkrétního framů neuděláš hnedTaky mne to napadlo, ale prostě framy, je otazník jak velké fps mají ty kamery. Kdyz je to na offside, čekal bych ze velké = extrémně drahé kamery. Čili buď to někdo vystřihl, nebo offside kamery v Třinci nejsou úplně offside kamery a i 22 kamer ti je k hovnu.
To ze to někdo vystřihl je sranda samozřejmě, aby to někdo nepochopil blbě
A kdyby to tak nebylo, tak Dynamo přispělo k vyvraceni chiméry o ofsajd kamerách pze jestli ty záběry jsou opravdu z offside kamer, tak raději šetřeme a dejme to na děti.No já nevím, proč si myslíš, že jim to tak dlouho trvá. Ten střih jednoho konkrétního framů neuděláš hned
V klidu, celý Pardubický kraj je s námiHoši já mám nervy jak prase...

Když si pripustis, že to letos nedopadne, hned budeš klidnější, včera jsem byl nasrany, dnes už to neřeším a mohu být jen mile překvapený.Hoši já mám nervy jak prase...
To co popisuješ, má i odborný název = defenzivní pesimismus.Když si pripustis, že to letos nedopadne, hned budeš klidnější, včera jsem byl nasrany, dnes už to neřeším a mohu být jen mile překvapený.
náš videotrener Vladimir Čech i p.Pešan dostali včera asi od veřejnosti, díky te "spekulaci ČT" neskutečně naloženo...každy si v nich hned našel "laciného viníka" týmového neúspěchu, a přitom v tomto případě rozhodli správně...
Hodilo by se kdyby Kauly oprášil kulomet..Hele já bych se tu vysral na nějaké hanění obránců. To bychom mohli říkat , že Mig je na tom v playoff ještě hůř než Koště a Hájek bodově proti loňsku též. Potřebují podržet i od nás od fanoušků. Loni to stálo v podstatě na Čerovi. Letos pokaždé někdo vyskočí v zápase. Koštěho chvíle ještě přijde. Tady se celou sezonu haněl Sob a Poula dost , často. Pak když vypadnou ze sestavy tak se lidi kácí.
Já ti úplně nevím, ale to co poskytla za obrázky APK z třineckých kamer na modré čáře, v žádném případě nevidím, že by se nejednalo o offside.Tak evidentně na střídačce nejsou takový žaludi jak se zdálo a ta výzva nebyla vzatá oprávněně
Jde o princip, média. Aby se nemohlo psát, že jim něco pomohlo a nás to poškodilo. Aby nebyl vyvíjen tlak na rozhodčí, že si nesmí podobnou chybu už dovolit.. I takové maličkosti občas mají svou roli..Já ti úplně nevím, ale to co poskytla za obrázky APK z třineckých kamer na modré čáře, v žádném případě nevidím, že by se nejednalo o offside.
A to, co ukazoval včera Záruba, mi přišlo jako jasný offside, ale na to teď sere pes, ten offside nám to neprohrál.
Nikdo neví co by, kdyby. Domnívám se však, že naše výzva, pokud by nebyla platná, by skončila patem, tedy že se nepodařilo nalézt průkazný záběr.náš videotrener Vladimir Čech i p.Pešan dostali včera asi od veřejnosti, díky te "spekulaci ČT" neskutečně naloženo...každy si v nich hned našel "laciného viníka" týmového neúspěchu, a přitom v tomto případě rozhodli správně...
Já taky.Hoši já mám nervy jak prase...