Hokej

Z posledních zkušenosti to vypadá tak jako by někdo naschvál z toho vždycky ten klíčový snímek vystřihl:D
Taky mne to napadlo, ale prostě framy, je otazník jak velké fps mají ty kamery. Kdyz je to na offside, čekal bych ze velké = extrémně drahé kamery. Čili buď to někdo vystřihl, nebo offside kamery v Třinci nejsou úplně offside kamery a i 22 kamer ti je k hovnu.

To ze to někdo vystřihl je sranda samozřejmě, aby to někdo nepochopil blbě

Kolegové, hrajeme finale, vedeme 2:1 na zapasy a tady atmosfera jak nekde na pohřbu...kdyby se takhle chovali naši hráči a treneři, tak včera večer s brekem nasednou na Pendolíno, nechají jim tam pohar a dneska ani nenastupujeme, se trochu vzmužte :D , takovýhle zapasy prostě v play-off jsou...já tipuju že urveme ty dva domací zapasy a pujdeme na Pernštynak a ještě o 30mega bohatší za vstupenky :D, jako nejhorší na tom jsou ty zranění,,,Sob bohužel asi nevypada že by hrál...Laukič "možná"

Ja bych dal
Fejes(Kousal)-Sedlo-Cervenka
Kelemen-Kondelik-Smejkal
Kaut-Poulíček-Kousal (Fejes)
Mandat-Stransky-Vondrc

Bambuse i když ho tam máme a je čistokrevný centr, bych do tohoto "rychlohokeje" fakt nedaval....i při vší uctě k nemu

Kolegové, hrajeme finale, vedeme 2:1 na zapasy a tady atmosfera jak nekde na pohřbu...kdyby se takhle chovali naši hráči a treneři, tak včera večer s brekem nasednou na Pendolíno, nechají jim tam pohar a dneska ani nenastupujeme, se trochu vzmužte :D , takovýhle zapasy prostě v play-off jsou...já tipuju že urveme ty dva domací zapasy a pujdeme na Pernštynak a ještě o 30mega bohatší za vstupenky :D, jako nejhorší na tom jsou ty zranění,,,Sob bohužel asi nevypada že by hrál...Laukič "možná"

Ja bych dal
Kelemen-Kondelik-Smejkal
Mandat-Stransky-Vondrc

Bambuse i když ho tam máme a je čistokrevný centr, bych do tohoto "rychlohokeje" fakt nedaval....i při vší uctě k nemu
To uvidíme s čím nasednou po dnešku na Pendolíno a snad nenechají pohár jako vždy soupeři až doma, před plným stadionem. Už dvakrát jsme to zažili a já tohle zažít potřetí fakt nechci.

Přátelé. Včera se mělo vyhrát a Třinec by se položil. Připadá mi to , že kluci nemají šťávu , nemají fyzičku. Sparta nás také přehrávala, tam to urvali vůlí a bojovností. Dnes Třinec vyrovná, neubruslime je a už si to nenechá vzít.

Ja mam jeste trochu obavy o Mandyho, jestli je ok, a Cervus mi vcera prisel trochu bez stavy.

Dneska se to srovna a urvem to!

Přátelé. Včera se mělo vyhrát a Třinec by se položil. Připadá mi to , že kluci nemají šťávu , nemají fyzičku. Sparta nás také přehrávala, tam to urvali vůlí a bojovností. Dnes Třinec vyrovná, neubruslime je a už si to nenechá vzít.
Takže už nemá cenu vlastně nastupovat.

Taky mne to napadlo, ale prostě framy, je otazník jak velké fps mají ty kamery. Kdyz je to na offside, čekal bych ze velké = extrémně drahé kamery. Čili buď to někdo vystřihl, nebo offside kamery v Třinci nejsou úplně offside kamery a i 22 kamer ti je k hovnu.

To ze to někdo vystřihl je sranda samozřejmě, aby to někdo nepochopil blbě
Z dostupných záběrů mám úplně stejný pocit, kamery se záběrem na modré sice mají, ale nejedná se vysokosnímkové kamery, které jsou, v porovnáním s obyčejnými, úplně jinde. Z těch záběrů tam snímky prostě chybí.

Ale nic to nemění na tom, že to bylo hrozně těsný. Na jednu stranu bych to klidně pouštěl, za zápas se pustí i daleko jasnější ofsajdy, ale na druhou by si to pak každej pruhovanej moula vykládal jinak a pouštěli by se rozdílný situace, který by akorát vařili krev. Z tohoto pohledu, radši všechny neuznávat. Ale dokud stejně není technika na všech stadiónech, tak je to úplně k ničemu.

Chtěl bych se také omluvit videokouči a Pešimu, že si nevzal včera výzvu, ukázalo se to jako správné rozhodnutí, chlap má přiznat chybu, a tak se omlouvám...že v emocích jsem řekl, že ho mají vyhodit...
Hlavně si myslím, že je zbytečný, i kdyby to byl offside, to svádět na výzvu. Prohrali jsme to jinými věcmi. Třeba při tom gólu si vůbec nepřebral Kundrátka Červenka a mohl si v klidu zakončovat. To bránění bylo celkově podivný. Někdy nepustí spoupeře vůbec do slotu a včera se tam dostávali často. Snad to třenéři poladí, myslím, že oni to vidí, co bylo špatně.

Dnes čekám minimum golů max. tři kousky za oba týmy. Snad to umlátíme k dalšímu zářezu. Dnes o něco těžsí zápas než včera. Za Dynamo.

Třinec se nepoložil ani 0,2 s před koncem za stavu 0:3 na zápasy. A včera ukázal, že ani za stavu 1:4 a 0:2 na zápasy.

Třinec se nepoložil ani 0,2 s před koncem za stavu 0:3 na zápasy. A včera ukázal, že ani za stavu 1:4 a 0:2 na zápasy.
Ale k tomu nepoložení Ti to musí soupeř dovolit a hráči to včera udělali. To samé Sparta. To je o kvalitě Třince, ale zároveň o soupeři. Letos máme k tomu ještě výhodu, že Kacetl i Mazanec jsou celkem "sněhuláci".

Ale k tomu nepoložení Ti to musí soupeř dovolit a hráči to včera udělali. To samé Sparta. To je o kvalitě Třince, ale zároveň o soupeři. Letos máme k tomu ještě výhodu, že Kacetl i Mazanec jsou celkem "sněhuláci".
káca měl jediný zákrok nad očekávání si myslím.. nechytit tu červusovku tak je opět za díru

Tak, nasranost mě pomalu opouští. Nahrazuje ji zvědavost. Těšení jako včera tam rozhodně není. Dívat se nebudu, nechám se překvapit. Na neděli jsem lístky koupil, doufám, že po těch letech zklamání dopřeju synovi konečně radost z velkého domácího vítězství. Kdoví, kdy taková šance zase bude. V roce 2005 mě taky nenapadlo, že na další titul oslavený doma budu čekat přes dvacet let. :) Taky se obávám, že éra každoročního finále brzo skončí. Pokud to dojde do sedmého zápasu, nechám to vyloženě na synovi, zda chce nebo nechce jít. Já bych sám za sebe už nešel, ale jemu to dopřeju, bude-li si to přát. Pokud budou kluci makat, musí to dát. Snad se včera poučili. Snad...

Ja bych dal
Kelemen-Kondelik-Smejkal
Mandat-Stransky-Vondrc

Neblazni. Kousy je jednak úplně hroznej, jednak není prave křídlo a hlavně Sedlo a Mandy to za Červuse odbrusli. To by se Sedlák posral bruslit dozadu za Kousala a Červenku... A Mandata je ve čtyřce škoda. Naopak bych ho dal do pp...

Tak ja jsem psal, že Třinecká obrana, a to Kacetl, na mě nepůsobí tím nepřekonatelným dojmem.
Na druhou stranu, Trinec je mančaft, kterej si jede proste svoje a je jedno, jaky je stav. Dokud neni konec oni hraji pořád stejne.

Letos mi, ale prijde ze to neni ta nedobytna pevnost v čele s Kacetlem. Ale nemyslím si, ze by za stavu 0:3 na zápasy bylo hotovo.

Dneska je cíl jasnej. A věřím, ze nepřidáme 4 venkovní prohru v řadě.

Jen je blbý, že už i trenéři v Třinci přišli na to, že s neohrabaným Musilem hrát už nemůžou a zavcas ho vyndali..

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno