Hokej

No nevím. Pokud měl v první půli zápasu Třinec chvíli nějaký tlak, tak to bylo většinou, když byla na ledě Sobotkova lajna...
Za mě bude Sob na buly a na oslabení chybět a navíc kde zase vzít čistokrevnýho centra. Jako Rakos no to už snad ne. A za Lauka🤷 Fejes ten je krom jednoho zápasu se Spartou úplně mimo a Kousal ten bohužel taky.

Za mě bude Sob na buly a na oslabení chybět a navíc kde zase vzít čistokrevnýho centra. Jako Rakos no to už snad ne. A za Lauka🤷 Fejes ten je krom jednoho zápasu se Spartou úplně mimo a Kousal ten bohužel taky.
No myslím že trenérský tým dneska půjde spát hodně dlouho

Ono není moc co vymejšlet.. Sebou navíc v Ostravě máme Bambuse, Bobbyho a Huntera. S tím toho moc nevymyslíš... jen zaplátovat posty.

Ztráta Lauka a Soba mě nakonec sere mnohem víc než ta prohra

Mě trochu překvapuje že při té absenci centrů ještě ani jednou nezkusili na centra Mandyho. Loni odehrál tři zápasy proti mechovu jako 1C když vypadl Sedlo, na vhazování sice neměl nejlepší čísla (resp. malý vzorek aby se z toho dala udělat statistika), ale hraje dobře do defenzivy, je rychlý, má ty vlastnosti které by centr měl mít.
Minimálně mi přijde jako lepší varianta na centru než třeba Kousy.
Nebo Stránský, který ani snad centr není, co se vhazování týče tak proti Kometě mu šly, ale v sérii se Spartou kdy chodil v prvních 2 zápasech na buly jich z 13 vyhrál jedno, a rychlost v jeho věku už taky moc nemá.

Zajimavej Ticketing.Permanentkáři jen dnes do 12...A najednou vše jde bez technické odstávky...

Po konci třetí třetiny jsem to tady vypnul. Jak chat, tak jsem nečetl jediný příspěvek tady. Chtěl jsem si to teď procist zpětně a jen jsem narazil na příspěvek Pavel 7/8
a dál číst nebudu.
Napíšu jen: taky mě to neskutečně nasralo, pustit kontrolovanou výhru a odskočit na 3:0 je nepochopitelné. Nemohl jsem ze zklamání a nasrani spát a žere mě to ještě teď.
Ale rozhodně si nemyslím, že by nás to stálo sérii. Ten tým je jako celek ohromně silný, dokázali mi to se Spartou a jsem přesvědčený, že nás Třinec 4x neporazi navzdory všemu, co těm jebkám prochází. Jedeme dál sakra!

Problém taky je, že u naší střídačky do nás zebry hustili a nedali nám čas.. Jo když má Třinec minutu a půl navíc na důkladné zanalyzování, to je pak taky něco jinýho...
Druhá věc je, že vzít si time out a ten čas prodloužit nám asi nic nebránilo nebo?

Z totalni nasranosti uz jsem se trochu vyspal. Ale jen trochu. Pustit 3 golovy naskok je skoro neomluvitelne. Neporohral nam to zadny gol z ofsajdu (taky bych vyzvu nebral kdyz porad vedeme a bude prazdna kisna), ale nase priposranost.

Po konci třetí třetiny jsem to tady vypnul. Jak chat, tak jsem nečetl jediný příspěvek tady. Chtěl jsem si to teď procist zpětně a jen jsem narazil na příspěvek Pavel 7/8
a dál číst nebudu.
Napíšu jen: taky mě to neskutečně nasralo, pustit kontrolovanou výhru a odskočit na 3:0 je nepochopitelné. Nemohl jsem ze zklamání a nasrani spát a žere mě to ještě teď.
Ale rozhodně si nemyslím, že by nás to stálo sérii. Ten tým je jako celek ohromně silný, dokázali mi to se Spartou a jsem přesvědčený, že nás Třinec 4x neporazi navzdory všemu, co těm jebkám prochází. Jedeme dál sakra!
Není čas na změnu avatara? Nebo jak dlouho to chceš dělat napínavý?🤣

Tak kolečko ponížení v zaměstnání od příznivců Sparty a jednoho z MHK mám za sebou :ROFLMAO:

Máme nový den a novou výzvu, tak doufám, že kluci po včerejšku budou vstávat pravou nohou a budou v těch nejdůležitějších chvílích úspěšnější než včera.

Neočekávám, že by se herní projev jednoho nebo druhého týmu nějak změnil. Třinec mne překvapuje svým pojetím, od té houževnaté kontroly středního pásma takřka úplně ustoupil a naopak hraje velmi aktivně, což nám vzadu dělá docela potíže. Na druhou stranu nám to dává možnost na druhé straně hřiště.

Volání po Sobotkovi a jeho návratu do sestavy je pro mne osobně takové malé zadostiučinění. Neměl jsem sílu zde na fóru obhajovat jeho herní přínos v průběhu ZČ. No a vida, včera jsme to viděli v plné parádě, okamžitě nám tam něco chybělo...

Každopádně s případnými absencemi se věřím popasujeme, přeci jen na hru v neúplné sestavě jsme z posledních dvou sezón zvyklí.

a dál číst nebudu.
Konečně rozumný příspěvek..... někdy to tady číst po prohře je fakt síla....na nadávání je ještě času dost až to projedou úplně....ano taky mě sere ta prohra a věřím že hráče ještě víc. Tým už se tady několikrát odepisoval naposledy se Spartou a vždycky se dokázal zvednout.

Deti sly vcera spat za stavu 4:2, po probuzeni se ptaly, jak to dopadlo. Ty smutny obliceje, kdyz jsem jim rekl vysledek, bych ukazal nejradsi v kabine, aby videli, jak tim vsichni zijem.

Sakra, dneska to musime urvat.

Radši bych v sestavě viděl Formánka, Kaplana....než pomalého Bambuse, už tak mají někteří problém s pohybem

a dál číst nebudu.
Tohle ovšem není tak jednoznačně možno říct. Když finále prohrajeme tak to bude jednoznačně zlomový moment celé série. Pokud vyhrajeme tak samozřejmě nikoli. Vše se odvine to toho kdo zvedne pohár.

Druhá věc je, že vzít si time out a ten čas prodloužit nám asi nic nebránilo nebo?
lze to ihned po gólu? ale to těch 30/45 vteřin by umělé prodlužoval každý.. na druhou stranu, minulou sérii dokonce jedna zebra říkala, že dokud se nehodí bule, tak se výzva vzít může.

Naposledy upraveno:
Jé, tu je nablito... 🙈
Dobré ránko! 🤗
Hokej Lajna GIF by Seznam.cz

Naposledy upraveno:
Kluci si asi myslí, že kdyby to odehráli v klidu a bez nervů, tak by nás to snad už ani nebavilo 😆 Včerejšího zápasu je hrozná škoda...Pořád si myslím, že to nakonec urveme, ale chtě nechtě začínají vyplouvat pocity zklamání z předchozích finále 🤦

A podle tebe mají čekat jak dlouho? Den? Dva? Aneb musím si rejpnout za každou cenu
jenom že bude vyprodáno dřív než začne dnešní zápas aniž by se vědělo jestli bude šance hrát o titul nebo ne... takže trochu svinarna určitě.. posunout prodej permic do večera a zítra /pozítří teprv volný prodej by přece ničemu nevadilo.

a dál číst nebudu.
Přesně. Před třetím zápasem platilo. Prohrajeme 4 z 5 zápasu (nyní 3 ze 4)? Nebo dokážeme vyhrát 2 z 5 (nyní 2 ze 4)?

Ten tým sílu má. V prvním zápase byl schopný Třinec zápas prosral behm 16 vteřin. My ve 3. zápase v závěru. Stane se. Ted ale kluci musí ukázat tu sílu a dneska vyhrát, umlátit to. Nepustit Třinec do série.

Tenhle zápas bude srat dlouho, ale pokud kluci vyhrajou. Tak to přejde

Jestli ten kybl kluci chtěj, tak to musej zvládnout.

V situaci, do které se vždy dostaneme ve finále to z průběhu play off neznáme a bohužel už je to takový standart.

O důvodu proč tato prohra je jiná než jakákoliv se Spartou jsem psal a stojím si za tím a víme, že nás tento výpadek vždy stál titul, tak proč by to letos mělo být jiné, zatím směřujeme tam jako v posledních dvou letech.

Včera zlomový zápas a dnes zápas co napoví. Ještě se může probudit Kacetl coby fantom a bude vymalováno.

Asi bych napsal, teď se teprve ukáže jaký je Pešán trenér a jak dokáže po tomto těžkém KO opětovně srovnat tým a dostat ho tam, kde byl po prvních dvou zápasech.

lze to ihned po gólu? ale to těch 30/45 vteřin by umělé prodlužoval každý.. na druhou stranu, minulou sérii dokonce jedna zebra říkala, že dokud se nechodí bule, tak se výzva vzít může.
Tak jako risknout to mohli, ale Pesanovi se nedivím. Vzhledem ke stylu, jak rozhodčí ty výzvy posuzují.

Jasně, ted to vypadá, ze to měl vzít. Ale v ten moment mas informaci asi offside - takze vezmes výzvu, kdyz vedeš 4:3 a risknul bys hru ve 4, kdyz by se pruhovaní rozhodli, ze našli průkazný záběr, ze to offside neni? Pak kdybychom dostali na 4:4 po téhle výzvě, tak by to taky byl chyba.

A známe jak rozhodčí dokážou u videa rozhodovat i bez průkazných záběrů 🙂.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno