Hokej

Vladyho vítězství, Vladyho šataut:

Skoro bych čekal, že to nebude poslední nula v sérii, Pittsburgh je marnej. Mít po dvou zápasech při svých přesilovkách míň střel na bránu než soupeř? Nebo dvě střely za třetinu?
Víc práce má Dostál proti Oilers, přesto Anaheim dlouho vedl, k otočce přispěl i Gudasův kolaps.

Taky dobrý...
Někdo kola, někdo auta.....🥱🥱🥱

Taky dobrý...
Žabky příbuzný?

V podcastu Mistri sveta..Tlusty , Duda , ze "vysmivani" Lauka a Kelemena Sikorovi pri odchodu do kabin patri k playoff.. Kdyby to bylo obracene to same udela Sikora... ted opacny nazor nez Antos, zrovna ktery mel temno pred ocima pri kazdy prilezitosti

No doufám, že klub projede záznamy z kamer a buď se odvolá, když žádné lahve nebudou vidět, a nebo, když ty lahve uvidí, že vyndají vrhače lahví z haly nejmíň na jednu sezónu. Včetně úhrady škody.

Takže Žabka v prvním zápase kritizuje rozhodčí, aniž by dostal pokutu, ve druhém zápase tam křičí jak psychopat na rozhodčí a na konci hodí tvrdou lahev mezi diváky a suma sumárum jen 40.000,- Kč. Následně dostane Dynamo Pardubice za mě zcela nesmyslný trest za to, že letí pár kelímků, perníků a mávátek. Neustále se tady mele o průkazných záběrech, ať už na ofsajd v prvním zápase a lahev co měla údajně zasáhnout Růžičku a nikdo žádné takové video nemá. Jsou to tak průkazné záběry, že je nikdo neviděl, ale APK prostě věří čistému slovu ze strany Třince, že to tak je.

Kde potom jsou tresty pro Hrehorčáka a Sikoru, hrajeme si tady na čistou ligu a přitom je to opět jen útok vůči organizaci Pardubic, ono stačí když se pár dementů spolčí začne vydávat jeden článek za druhým a hned APK koná. Antoš se opřel do Kelemana a Lauka, že to jak se mladému blbečkovi Sikorovi smáli, že je to za hranou, bude tedy i pro ně trest, když se to nelíbí Antošovi, tak se to nebude určitě líbit i APK.

Házet cokoliv na střídačku hostí, nebo domácích je špatně a tohle stávat nesmí, ale když si vezmu jak jsou ty tresty diametrálně odlišné. Když je postižený náš hráč, nebo naše organizace všichni mlčí a vše jen obhajují, ale jakmile uděláme my něco, co bychom neměli, tak nás každý jen uráží a poučuje, že takhle ne.

Takže Poláci na konci zápasu vyprovokujou naprosto nesmyslnou bitku a nakonec vlastně odchází jako vítěžové... BRAVO! TLESKÁM! Nikde jsem ani nezaznamenal, že by někdo toto jejich podvráťácké jednání zkritizoval nebo odsuzoval... Jestli se tady rozdávají pokuty pouze na základě tvrzení protistrany, tak je to teda ještě zoufalejší než jsem si myslel...

MÁME SÍLU DRAČÍ A JSME SRÁČI

Naposledy upraveno:
Na stridacku hosti predmety letaly, pokuta v poradku, tohle proste neni ok, tohle k hokeji nepatri. Pokud je to tedy trest za “predmety”. Pokud je to trest za lahev, nechapu to. Jsem asi slepej nebo blbej. “Nasi” lahev nikdo nevidel, 80000, Zabkovu videli vsichni, 40000.

Tak pro nás to znamená jediné, už ze z Třince nevracet domů a tím APK ukázat prostředníček :ROFLMAO:

Na stridacku hosti predmety letaly, pokuta v poradku, tohle proste neni ok, tohle k hokeji nepatri. Pokud je to tedy trest za “predmety”. Pokud je to trest za lahev, nechapu to. Jsem asi slepej nebo blbej. “Nasi” lahev nikdo nevidel, 80000, Zabkovu videli vsichni, 40000.
2 láhve hodil pulec

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno