- 6,063
- 5,394
- Admin
- #64,291
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Promiň, ale jen sem napsal co sem si myslel, že vidím, omlouvám se, předpokládám, že ty vždy napíšeš vše perfektněJdi do hajzlu
Ja se omlouvám, emoce promiňPromiň, ale jen sem napsal co sem si myslel, že vidím, omlouvám se, předpokládám, že ty vždy napíšeš vše perfektně
Úplně mě, být rok 2005 v semi s Libercem při gólu Pitbula, stoprocentně by nám gól odvolali.opet se ukazuje, ze vyzva na offside je uplne zbytecny nastroj
Dobře, že to píšeš. Poslední dobou na něj šlo dost kritiky. Snad už je zase v pohodě. Tipuji, že zrovna jeho stylu hry střevní viróza dost zkřížila jeho herní plán..Ten Johmny je policajt jak blázen , mají z něj nahnáno .. .. a spolehlivý dozadu , ne uplne poleno dopředu … skvela posila
michalcabala Co to tam teď ten Kočí kreslil?Jen hezky referujte. Já mám 90% času před ksichtem Kočího prdel![]()
Kde jsi byl kamaráde?Ještě 3x
Dědek protivný jsesJebu chat, jebu forum, prostě jen tak celý den jebu.
za mě třeba ten pátej zápas proti Spartě jsem měl blbý tušení, že ta přesilovka v závěru nebude "konec" a že budeme mít problémy. Zato dneska proti Třinci mi to tak nepřišlo a přišlo mi, že to nějak zvládneme. Možná nebyli tak vyklepaní.Hra byla horší než jsem myslel a vítězství težší než jsem myslel.
Viky teď nemůže rozhodovat si myslímKonečně jsme 1.zápas finále vyhráli....to je důležitá změna proti předchozím letům.
Rozhodčí opět hromada chyb a to na obě strany....můžeme být rádi, že Kautík nedostal 5+ do konce....snad bude Viki hodně zaměstnán baráží a nebude nam ho trestat....