Hokej

Ten gol zase spusti lavinu sracek. Skoda. Dejme jim 2 jiny a bude klid

Ten Johmny je policajt jak blázen , mají z něj nahnáno .. .. a spolehlivý dozadu , ne uplne poleno dopředu … skvela posila
Dobře, že to píšeš. Poslední dobou na něj šlo dost kritiky. Snad už je zase v pohodě. Tipuji, že zrovna jeho stylu hry střevní viróza dost zkřížila jeho herní plán..

Jinak vidím to úplně stejně, výzva na offside, dokud nebude na všech stadionech odpovídající vybavení je úplně k ničemu. Tady ale musí zasáhnout APK, která musí dát ultimátum, do kdy bude zařízení povinně na stadionech. A žádný omlouvání a udělování výjimek. Jinak se nikam neposuneme.

Hra byla horší než jsem myslel a vítězství težší než jsem myslel.
za mě třeba ten pátej zápas proti Spartě jsem měl blbý tušení, že ta přesilovka v závěru nebude "konec" a že budeme mít problémy. Zato dneska proti Třinci mi to tak nepřišlo a přišlo mi, že to nějak zvládneme. Možná nebyli tak vyklepaní.

Konečně jsme 1.zápas finále vyhráli....to je důležitá změna proti předchozím letům.
Rozhodčí opět hromada chyb a to na obě strany....můžeme být rádi, že Kautík nedostal 5+ do konce....snad bude Viki hodně zaměstnán baráží a nebude nam ho trestat....

Konečně jsme 1.zápas finále vyhráli....to je důležitá změna proti předchozím letům.
Rozhodčí opět hromada chyb a to na obě strany....můžeme být rádi, že Kautík nedostal 5+ do konce....snad bude Viki hodně zaměstnán baráží a nebude nam ho trestat....
Viky teď nemůže rozhodovat si myslím

Ještě, že tak a že jsme to urvali, hodně důležitá výhra v prvním zápase. Druhá třetina zase ovlivněná rozhodčími, ale ve třetí jsme zabrali a zaslouženě vyhráli.

Ale ti rozhodčí, to je fakt na žalobu, kolikrát už fatálně selhali, amatéři, ale není nad protáhlé ksifty třineckých.

Zítra zase na ně vlítnout a urvat další bod.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno