Hokej

kolego věř mě, že po tom zdravotním stavu, v jakém naši hráči tech 5zapasu odehrali, je malý zazrak a obrovské sebeobětování prakticky vsech našich kluků, že vedeme 3:2 v serii...

Je to tak. Za to maji obrovsky respekt ode me. Proto doufam, ze je dneska ukoncime.

Rozumím tomu dobře, že jsme hráli a budeme hrát dál na „morál“? Že věříme/doufáme, že žádný soupeř nedokáže porazit/vyřadit tým, který hraje za „obrovského sebeobětování“ a dosáhl „malého zázraku“. Že nám nezbývá, než se „modlit“ k tomuto nastavení našich hráčů a věřit, že to na Spartu a poté na Třinec bude stačit?

Rozumím tomu dobře, že jsme hráli a budeme hrát dál na „morál“? Že věříme/doufáme, že žádný soupeř nedokáže porazit/vyřadit tým, který hraje za „obrovského sebeobětování“ a dosáhl „malého zázraku“. Že nám nezbývá, než se „modlit“ k tomuto nastavení našich hráčů a věřit, že to na Spartu a poté na Třinec bude stačit?
já si myslím, že v serii se Spartou jdeme zdravotně temeř naplno (jako standardne nejaké drobné bolistky určitě jsou, ale ted v ramci normalu) do zapasu až dnes, nevím jestli to potvrdí daleko lepe a presneji informovani Propulse a Peh...tak uvidime, jak to bude vypadat....budeme fandit

Hokej Lajna GIF by Seznam.cz

Si pamatuju, jak exsparťan Homolka líčil story z doby, kdy byl ještě sparťan, jak šel Petr Nedvěd vysmátej po vyřazení z playoff ze sportovní haly.

Tady se nějak rožhavil. Holt krev není voda a i když je tvůj brácha čurák, tak se za něj postavíš, no.

Piroška (čti Červený) konec v Táboře. Docela se divím, že nebyl rachot při jeho návratu. Udělat to Dynamo,tak nás sežerou zaživa !

za me tohle je třeba vellká chyba,,,soupeři jako Sparta, Třinec MHK a i velká část medií presne na toto hrají...vyvolat v nas strach, znechucenost a to jak píšeš "jsem znechucen, radši to nebudu ani sledovat"---to tě přesně dostali kam chtěli...ale my jsme ted prakticky ve valce, musíme se naopak mobilizovat, nebat se a kdy jindy stát za našim Dynamem než teď
No, to je právě ten problém. Nevím, kdo a kdy přišel na tuhle naprostou hovadinu, že jsme v nějaký válce a že playoff je válka a podobný kecy. Je to kurva JEN BLBEJ HOKEJ! Já se tam chci bavit. K NIČEMU JINÉMU TO NENÍ! Válka je na Ukrajině, v Izraeli apod. Jestli to chtějí takto prezentovat, tak jim na to seru! Já si tam chci odpočinout, chci se pobavit, chci dětem ukázat chlapsky, ale fair play odvedený zápas, kdy si na konci všichni podaj ruce a půjdou od toho. Kde těm děrtem ukážou, co se všechno dá dokázat, když si pilný a pracovitý, když trénuješ. Ne komedie a tragédie v podání kříváků Daňa, Pospíšila, Zohorny a dalších! Jestli z toho někdo chce dělat "válku", tak ať si to strčí do prdele. Ať si pan Nedvěd, jeden i druhej, uvědomí, že to, co celý život předpokládám milovali a dělali, tak teď jen ničí. A pokud to přestane lidi bavit, půjde s tou svou maturitou tak možná do kolbenky...

já si myslím, že v serii se Spartou jdeme zdravotně temeř naplno (jako standardne nejaké drobné bolistky určitě jsou, ale ted v ramci normalu) do zapasu až dnes, nevím jestli to potvrdí daleko lepe a presneji informovani Propulse a Peh...tak uvidime, jak to bude vypadat....budeme fandit
Kulový 😉, jebat se tu bude 😁! Víme co funguje!

No, to je právě ten problém. Nevím, kdo a kdy přišel na tuhle naprostou hovadinu, že jsme v nějaký válce a že playoff je válka a podobný kecy. Je to kurva JEN BLBEJ HOKEJ! Já se tam chci bavit. K NIČEMU JINÉMU TO NENÍ! Válka je na Ukrajině, v Izraeli apod. Jestli to chtějí takto prezentovat, tak jim na to seru! Já si tam chci odpočinout, chci se pobavit, chci dětem ukázat chlapsky, ale fair play odvedený zápas, kdy si na konci všichni podaj ruce a půjdou od toho. Kde těm děrtem ukážou, co se všechno dá dokázat, když si pilný a pracovitý, když trénuješ. Ne komedie a tragédie v podání kříváků Daňa, Pospíšila, Zohorny a dalších! Jestli z toho někdo chce dělat "válku", tak ať si to strčí do prdele. Ať si pan Nedvěd, jeden i druhej, uvědomí, že to, co celý život předpokládám milovali a dělali, tak teď jen ničí. A pokud to přestane lidi bavit, půjde s tou svou maturitou tak možná do kolbenky...
Bravo, dekuji

Souhlasím co píšeš, být to takhle je to super.
Jen bohužel už jsme se dávno přesvědčili, že co se děje na ledě je jedna věc, ale snad i víc v tom hraje roli co se děje v zákulisí a jaký tlaky jsou tam. Už druhý den se dokola mele o jednom faulu v prodloužení, ale že v druhém zápase byly snad tři úplně jasný fauly, který se nefoukli a nikdo nedělal scény jak jsme poškození, to nikde slyšet není.
Nedvěd brečí jak malá holka po prvním vztahu a média mu ještě dávají megaprostor. A teď ještě se přidal pan bratr maturanta 🤣

ono to takhle v realu je a bude i mezi naprostou vetšinou normalních fanoušku...kdo z toho chce "vytěžit", jsou hlavně ty media...aby meli o čem psát...

Hezky napsáno. Stejne jako Antoš.

Jsem rad, ze jak Ryšavka, tak Antoš proste řeknou, ze chyby rozhodčí dělají, stejne jako my všichni. Někdy pomůže špatné rozhodnuti tobě někdy ne. Sparta to nezvládla.

Dědek nezvládl kulturu fandění. V tomhle směru prohráli oba kluby.

Taky myslím,že nedvěd dost reaguje proto,že cítí,že tu obr šanci prošustrovali.

Líbat zadek Willíkovi a všem,co po ledě sotva lezli a k dnešku to dotáhli ke stavu série 3:2 pro nás.
Ale tam jde o něco jiného. Oni nás nesnáší i z dalších důvodů. Vem si, že jsi showtime divákům sliboval smejkala, tomáška, odešel ti dvořák, koště, miklis. Chtěli i kondelíka. A ono nic. Byl jsi hegemonem v rozhodování, zavolal jsi do liberce, plzně, Bylo vyřešené o2 vysílání, třinec je daleko tam se s-kařům nechtělo, takže si se ani nemusel snažit a posilu jsi udelal. Navic kdyz k tomu přičteš možnou novou halu, nervozita stoupa na max. Teď je tady nový predator? Tak co ti zbývá? Stupňovat nenávist a vyštvat PD z hokeje...

Ale tam jde o něco jiného. Oni nás nesnáší i z dalších důvodů. Vem si, že jsi showtime divákům sliboval smejkala, tomáška, odešel ti dvořák, koště, miklis. Chtěli i kondelíka. A ono nic. Byl jsi hegemonem v rozhodování, zavolal jsi do liberce, plzně, Bylo vyřešené o2 vysílání, třinec je daleko tam se s-kařům nechtělo, takže si se ani nemusel snažit a posilu jsi udelal. Navic kdyz k tomu přičteš možnou novou halu, nervozita stoupa na max. Teď je tady nový predator? Tak co ti zbývá? Stupňovat nenávist a vyštvat PD z hokeje...
Vubec nepochybuju o tom,ze tohle v tom vsem taky nejakou formou figuruje.

Ale co se týče Nedvěda,jeho mega ego vycítilo obrovskou šanci se dostat do finále a všem na sparte a okolo ukázat,jaky je to bourák.Ta šance skrze naši virózu a jejich značné zlepšenou hru dostávala urcite obrysy,ale nejak mu naši buldoci do toho hodili vidle a ten vytoužený postup se mu jaksi rozplývá a snad i definitivně rozplyne.Tak vyvádí jak male děcko,pred sérii byl ten megaloman krotký.

Ale ze jim ležíme dýl v žaludku a nejen jim,o tom asi zbytecne se bavit,dobre od Tebe popsáno 👍

Hodně se obávám tohoto scénáře:
Dnes nás brutálně říznou zebry. Všude budou články typu nic se neděje, na zářezy 1:1. Pak soupeř vyvine směrem k 7. zápasu enormní tlak na komisi rozhodčích, aby nepřipískávali v 7. zápase domácím. Zebry se z toho poserou a my to nedáme v hlavě. Tak snad se pletu, zvítězí zdravý rozum, kvalita na ledě a fair-play hra 🙏🏼

Ale jedno se bratrům Nedvědům povedlo. Sjednotili všechny diskutéry úrovně páté cenové..

Jinými slovy všichni závistivci, kterých na myšlení moc neužije, jim zbaštili ten nesmysl, že Dědek neveřejným mailem o chování fanoušků vytvořil tlak na rozhodčí..🤦

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno