Hokej

Úplně vidíim jak v Mechově dají 2,5 miliardy pro stadion Mounfieldu, tato myšlenka mě už předem rozveselila :D
Tak to postaví za své Mountfield a až budou kočovat tak to vezmou i s halou 😉

Ty Němci jsou víc rozesraný, než my, tam je taky něco hodně špatně.

Máme vlastně štěstí, že nás bez nějakých velkých emocí vyndá Kanada. Vyletět se Slováky, to by byla jiná úroveň ostudy.

Pokud to dneska dopadne pro nás tragicky, tak asi můžeme říct, že tohle je nás vítěz olypijského hokejového turnaje.

Jak tam pěkně ve středním pásmu ten němec postrčil Okuliara do toho brejku, to bylo moc pěkné. 😂

"Máme vlastně štěstí, že nás bez nějakých velkých emocí vyndá Kanada. Vyletět se Slováky, to by byla jiná úroveň ostudy." A díky pořadí zápasů nebudeme ani první, kdo ve čtvrtfinále vypadne. :) Ale já mám od oběda takový divný tušení, že v tom našem zápase se něco stane. Ale zatím nevím co. :)

No aby to nebyla poslední sezona Kelemena u nás. Nedivil bych se kdyby ho chtěl zkusit nějaký tým v NHL do 4.té lajny.
Stát se může všechno samozřejmě.

Ale už tam byl. Před 4 lety tam šel po olympiádě a dobrým playoff v Bolce. To mu bylo 23. Navíc odchody si tam pamatují. Jak to tam někdo z jejich pohledu zabalí, tak mu to kladný body moc nepřinese.

Dvoucestná smlouva, farma a doufání. Kvůli tomu odtamtud odcházel.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno