snorry
Forčekující kanonýr
- 1,324
- 631
Tak to postaví za své Mountfield a až budou kočovat tak to vezmou i s halouÚplně vidíim jak v Mechově dají 2,5 miliardy pro stadion Mounfieldu, tato myšlenka mě už předem rozveselila![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tak to postaví za své Mountfield a až budou kočovat tak to vezmou i s halouÚplně vidíim jak v Mechově dají 2,5 miliardy pro stadion Mounfieldu, tato myšlenka mě už předem rozveselila![]()
Taky bych se tomu nedivil...No aby to nebyla poslední sezona Kelemena u nás. Nedivil bych se kdyby ho chtěl zkusit nějaký tým v NHL do 4.té lajny.
Bude trade za Marchanda?No aby to nebyla poslední sezona Kelemena u nás. Nedivil bych se kdyby ho chtěl zkusit nějaký tým v NHL do 4.té lajny.
Bude trade za Marchanda?![]()
Marčánd a Nosek z Floridy k nám za Kelemena. Asi fér, dva starší hráči za jednoho mladýho bojovníka.Za Kela Marchand a doplatek! Btw 0:4! Dvorský
Nebo ne?Nudaaaaa![]()
Stát se může všechno samozřejmě.No aby to nebyla poslední sezona Kelemena u nás. Nedivil bych se kdyby ho chtěl zkusit nějaký tým v NHL do 4.té lajny.
Schweinerei!Nemec a hraje za Slováky?
Mě by zajímalo, kolik Slováků kdy fandilo nám. V čemkoli.Fakt se mi letos hra Slováků líbí... Jen tak dál...
to by úplně nezapadlKelímka bych bral v český repre, suprovej hráč, co nic nevypustí!
Jeden určitěMě by zajímalo, kolik Slováků kdy fandilo nám. V čemkoli.
Dneska hraje Regendární zápas.Regenda 1:5!
Musíte sa viac snažiť pán Kelemen, ale zas nie tak moc, aby vás nevzali do tej enejčel.Reichel 1:4, Kelova chyba.