Hokej

Pane redaktore "investigativní" z Prahy : čekám na další váš článek - na rozbor, otázky... Ty částky z veřejných peněz by mne zajímali.. Děkuji

Brněnská hala vysaje a už vysává peníze z městského rozpočtu, které jsou potřeba na řadu důležitějších a strategičtějších projektů, ale po dostavění bude generovat další ztráty. Na její stavbu si město bere půjčku, která jenom na úrocích spolkne 1,7 miliardy.
Přínos „je neadekvátní obřím miliardám, které se na tento projekt věnují - stavba Arény Brno je „extrémně předražená“ a městský rozpočet příliš zatíží jak při investici, tak při provozu. „Bude to pro město prakticky neúnosné.

Celkovou podporu 170 milionů z veřejných peněz dostane letošní motocyklová Velká cena Brna, která se na Masarykově okruhu objeví po pěti letech. Vedle stomilionové podpory od státu prostřednictvím Národní sportovní agentury schválily po 35 milionech jak kraj, tak město Brno.

Pane redaktore "investigativní" z Prahy : čekám na další váš článek - na rozbor, otázky... Ty částky z veřejných peněz by mne zajímali.. Děkuji

Brněnská hala vysaje a už vysává peníze z městského rozpočtu, které jsou potřeba na řadu důležitějších a strategičtějších projektů, ale po dostavění bude generovat další ztráty. Na její stavbu si město bere půjčku, která jenom na úrocích spolkne 1,7 miliardy.
Přínos „je neadekvátní obřím miliardám, které se na tento projekt věnují - stavba Arény Brno je „extrémně předražená“ a městský rozpočet příliš zatíží jak při investici, tak při provozu. „Bude to pro město prakticky neúnosné.

Celkovou podporu 170 milionů z veřejných peněz dostane letošní motocyklová Velká cena Brna, která se na Masarykově okruhu objeví po pěti letech. Vedle stomilionové podpory od státu prostřednictvím Národní sportovní agentury schválily po 35 milionech jak kraj, tak město Brno.
...."problém" je v tom, že PD od začátku deklaroval, že jeho projekt bude financován čistě ze soukromých prostředků. Což sice nadále asi i platí, ale v této souvislosti jakákoliv spoluúčast města na čemkoliv a na jakékoliv bázi dává prostor pro všechny tyhle "investigativce" a pisálky. Bohužel 🤷

Vidíš, a zrovna v Brně není nová hala vůbec téma. Jsou rádi, že se staví.

...."problém" je v tom, že PD od začátku deklaroval, že jeho projekt bude financován čistě ze soukromých prostředků. Což sice nadále asi i platí, ale v této souvislosti jakákoliv spoluúčast města na čemkoliv a na jakékoliv bázi dává prostor pro všechny tyhle "investigativce" a pisálky. Bohužel 🤷
Soukromý projekt, náklady jdou i v budoucnu za soukromým subjektem.
Veřejný projekt - za kým půjdou náklady ?
Jako udělat z tohoto kauzu celorepublikového významu to už chce fakt žaludek - polní kuchyně ze zlata samozřejmě poplatníkům nevadí a články nevycházejí...
říká se tomu vrtěti psem a odvádět pozornost, a samozřejmě jak píše Propulse - objednávka článků za peníze má přednost.. Jen by bylo potřeba uvést zadavatele - sponzora článků.. Ale to už bychom chtěli moc

Darina zas dělá z komára velblouda... Týmy nacvičují přesilovky, tak u toho logicky nechtějí být viděny konkurencí...
Rozumím, a plně bych to chápal třebas před čtvrtfinále. V této fázi turnaje mi to přijde poněkud přitažené za vlasy. Přecijenom olympiáda je svým způsobem svátek sportu a pro spoustu lidí je zážitek už jen vidět tyhle borce naživo aspoň při tréninku.... navíc, když přece trénink úplně zruším, tak toho stejně moc nenacvičím 🤷😁

...navíc, když přece trénink úplně zruším, tak toho stejně moc nenacvičím 🤷😁

200.gif

Samozřejmě je důležitý tam hodit nějakou haluz částku, aby to dobře vypadalo a všichni nabyli dojmu, jak ty Pardubice kurví víc a víc trh. Jen jakože vůbec, i znalejší Sparťani píšou, že to nebylo o prachách. A už začínají řešit proč k nim nechtějí čeští hráči ze zahraničí a dávají přednost konkurenci.

Mně tyhle informace o částkách jsou celkem ukradené, tedy dokud nechtějí, abych to platil já. Pro mě je podstatné to, že bude hrát za Pardubice a o to víc to těší, že jsme takového TOP hráče získali na úkor velké snahy Sparty, v minulosti věc nemyslitelná.

Snaha Sparty se vykreslit jako obět a Tomáška jako nevděčného legionáře je fakt ubohá... a to se ta chudá popelka Sparta tak snažila a celé ty roky mu podstrojovala a on ji takhle odkopne... a ještě pustí do závistivého českého prostředí částku, ač ne skrz oficiální kanál... Jediná správná reakce v tomhle případě mělo z jejich strany být mlčení.

Po dnešku bude všem jasné, že tím nejsilnějším psem, jsou Pardubice, i když zrovna případ Tomášek bude i o něčem jiném než jen čistě o penězích
.....tohle se spoustě lidem špatně kouše. Chápu 🤷 Nicméně, je zábavné číst různé komentáře na toto téma. Například v Polsku si myslí, že není správné a morální, aby v jednom týmu hrála minimálně polovina repre mančaftu, protože to ještě více rozevře již tak prý hodně rozevřené nůžky....asi už taky zapomněli 😁

Nejvtipnější na tom, když ho někteří fans Sparty nazývají žoldákem co jde jen za penězi. Já nevím, ale Tomášek snad je odchovanec Pardubic a odcházel od nás právě kvůli tomu, že Sparta nabídla více. Nebyl tedy náhodou žoldákem, když byl ve Spartě a tím, že se vrací domů, tak se již za žoldáka nemůže pokládat? :ROFLMAO:

Nejvtipnější na tom, když ho někteří fans Sparty nazývají žoldákem co jde jen za penězi. Já nevím, ale Tomášek snad je odchovanec Pardubic a odcházel od nás právě kvůli tomu, že Sparta nabídla více. Nebyl tedy náhodou žoldákem, když byl ve Spartě a tím, že se vrací domů, tak se již za žoldáka nemůže pokládat? :ROFLMAO:
Je odchovanec Sparty, který kdyz se vracel z Ameriky, tak o něj nestáli ani Letnany, jen tam se zalíbil Milošovi, tak skončil u nás. Pak už je to správně

Je odchovanec Sparty, který kdyz se vracel z Ameriky, tak o něj nestáli ani Letnany, jen tam se zalíbil Milošovi, tak skončil u nás. Pak už je to správně
tak moje chyba až takhle jsem to nevěděl, jen vím, že kdyby jsme mu nedali šanci my, kdoví jak by to s ním dopadlo a kde by hrál.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno