Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Curling je tam led? Je... kdy někdo přijde, že si máme založit téma Olympiáda, že tohle není žádnej hokej?![]()
Ten rozhovor a hlavně jeho odpovědi, to je masakr. Sportovní duše se vším všudy, ale působí inteligentně.proč asi.. asi tušil, že ostatní je schopný předjet a jediný, o co v tom závodě půjde, bude ten souboj s Norem.. Který ovšem dost jednoznačně prohrál a bude muset zamakat, aby ho příště porážel pravidelně. Takže vlastně prohrál. V rychlobruslení je to víc individuální, ví že je to jen o tom, co on mohl a nemohl udělat. Jsem zvědavý na těch 10km
Pan Rampa tomu asi nerozumí a nechápe výzvu a osobní ambice, a tak píše takový kraviny jako nevíme, kde je a proč neslaví.. blbec ještě do něj šťouchá. Kluk je na sebe naštvaný , nemá náladu slavit a tenhle blb ještě píše "kde je, proč neslaví?"
Pan novinář by nejspíš slavil týmový úspěch, třeba v hokeji i kdyby byl jen na soupisce na papíře a vůbec nehrál a radoval by se z toho jako ze svého úspěchu...
![]()
ZOH 2026: Stříbro? Nejdřív zklamání! přiznal rychlobruslař Metoděj Jílek s medailí z pěti kilometrů
Dá se stříbro oslavit méně? Metoději Jílkovi zřejmě teprve dojde, jaký úspěch se mu v neděli v Miláně podařil. První start na olympiádě. První medaile. V 19 letech. „Nejdřív jsem byl lehce zklamaný, přece jen jsem šel do závodu nastavený na zlato. A to nevyšlo. Až s odstupem času jsem si...www.idnes.cz
Ale hle, dokonce s ním udělal pak rozhovor.
Jestli tě chápu dobře, tak by konečně mohli postavit rychlobruslařskou dráhu, trolikrát už odkládanou...Ten rozhovor a hlavně jeho odpovědi, to je masakr. Sportovní duše se vším všudy, ale působí inteligentně.
Tenhle kluk možná nakonec rozhýbe ty státní trapné organizace, co by místo arény v Brně nebo Jihlavě (nic proti nim, jen že u nás média a politici šikanují Dědka, který fakt 90% investic zajistí sám..) mohly investovat do opravdu úspěšných sportovců, kteří dělají naší republice dobré jméno v celém světě (já vím, z Afriky asi není velká sledovanost zimní olympiády..)..![]()
Je to mysl šampiona. Ne závodníka, kterej je v biatlonu spokojen, když zajede závod na body a získá jeden totálně bezvýznamný bod do celkového hodnocení.... Nikdy jsem nepochopil, proč ti komentátoři tak řeší, jestli někdo dojede na body, nebo ne, když ten bod je úplmě k ničemu.Ten rozhovor a hlavně jeho odpovědi, to je masakr. Sportovní duše se vším všudy, ale působí inteligentně.
Tenhle kluk možná nakonec rozhýbe ty státní trapné organizace, co by místo arény v Brně nebo Jihlavě (nic proti nim, jen že u nás média a politici šikanují Dědka, který fakt 90% investic zajistí sám..) mohly investovat do opravdu úspěšných sportovců, kteří dělají naší republice dobré jméno v celém světě (já vím, z Afriky asi není velká sledovanost zimní olympiády..)..![]()
To nevidíme nikdo. Ale působí správně naštvaně a "hladově".Nebo aspoň to tak vidím já, do hlavy mu za jeden rozhovor a pár záběrů na kameře vidět nemohu..
Na druhou stranu tento přístup může mít potencionálně dlouhodobější problém, pokud bude chtít příliš moc a nespokojí se "vůbec s ničím"
Trošku mi to připomíná Igu Swiatek v tenise. Ta ale měla jiné nastavení na hru, ta se absolutně soustředila, nedávala najevo žádné emoce, protože se soustředila plně na hru... Ale když se nedařilo, tak uměla pořádně vyjet na střídačku.. a právě křičela na sovu psycholožku, se kterou se pořádně pohádala.. Sport je o hlavě, ale taky jsme jen lidi..
Jo, já to vyzdvihoval, že to je to mylšení šampiona. Jen když se to přežene a výsledky se nedostaví, tak to může mít i špatný dopady. Ale pravda, pokud je druhej na olympiádě, tak to není tak, že by hráč okresu nebyl spoko, že nehraje extraligu (třeba), když by na to prostě neměl. Na druhou stranu pokud bude jezdit tady s tím Norem, a prostě na něj mít nebude, a bude furt druhej, tak možná taky dojde k nějaké ztrátě motivace. Uvidíme, je ještě mlaďoch. A jak říkám, těším se na 10km.A "nespokojeni se s vůbec ničím"? Opět zacílím na Hašana.
Subban jistota v bráně, ale je to úplně jiný hokej, než A. Byl jsem se podívat poprvé, protože to máme za barákem, ale víc mě teda zajímalo, kdo je v hledišti. Komplet trenérský tým A, Mig, Ludvig, Hrádek .... Eliáš, BednářByl jste se nekdo dnes podivat na Bcko, prosim?
Mohli byste napsat report, jak dnes chytal Subban? Samozrejme vysledek a pocet strel jsem videl.
Jestli vypadal jiste, neodrazel puky atd.
Diky
.... právě proto jsem si vždycky myslel, že by tam Vomáčka měl celkem vyčnívat, když má pocit, že je gólman pro extraligu, což se ovšem příliš nedělo. Špatnej úplně určitě nebyl, ale rozdílovej taky rozhodně ne.Subban jistota v bráně, ale je to úplně jiný hokej, než A.
No a co, tak měl klučina vyšší cíle, chtěl být první, úžasná sportovní duše. Hašek by mohl vyprávět..
Bude mít ještě mnoho šancí, letos údajně i na tu delší trať 10km.
Ale Nor taky vypadá mladě, budou se kluci prát o rekordy a zlato ještě několik olympiád..
Drzení hole se v ženkém hokeji evidentně nepíská![]()
Však Rakušanka Payerová si vyřvala polovinu plic i síly, když porazila zhruba o metr trati Esterku..
A dál jsme to viděli.. Olympijská "panna" a dala ji s přehledem..![]()
Řekl bych poctivý play-off výkon z naší strany.Byl jste se nekdo dnes podivat na Bcko, prosim?
Mohli byste napsat report, jak dnes chytal Subban? Samozrejme vysledek a pocet strel jsem videl.
Jestli vypadal jiste, neodrazel puky atd.
Diky
McJesus ještě ani netuší, jak bude po čtvrtku hořce zklamán.
Novináři jsou jen prodejné děvky..Opět hlavní článek na Idnesu - nikdo mi nevymluví, že je to něčí kampaň před volbama
![]()
Kolem obří multifunkční haly v Pardubicích panuje mnoho nejasností. Ve hře jsou velké peníze
Pardubice udělaly nevratný a k soukromému investorovi vstřícný krok: před časem schválily změnu územního plánu na okraji města v lokalitě Nová Cihelna, kde má vyrůst nová multifunkční hokejová hala a celá nová čtvrť s byty, hotely, restauracemi, zdravotním či relaxačním střediskem nebo...www.idnes.cz
Pan Janouš ma noticky a podle toho koná. Dalsi clanek na objednavku proti arene a PD. A bude toho vice.jedeme dál.... tohle vyskočilo úplně na titulce idnesu teď, jako hlavní článek
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/...rdar-mhap.A260208_185105_pardubice-zpravy_idh
Přesně tak, Zlinský na to nemá žaludek, ale tenhle sráč se koupit nechal.Pan Janouš ma noticky a podle toho koná. Dalsi clanek na objednavku proti arene a PD. A bude toho vice.