jimmypop
Hokejová legenda
- 13,891
- 7,354
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tak jeli tam za účelem hrát hokej, za který jsou placeny, tak jo. Pokud by si platili za dovolenou, tak asi by se jim hrát moc naplno nechtělo.A vám by se tam chtělo hrát hokej? Náhled přílohy 9336
Bohužel nám jde relativně o hovno a podle toho to vypadá.Tak jeli tam za účelem hrát hokej, za který jsou placeny, tak jo. Pokud by si platili za dovolenou, tak asi by se jim hrát moc naplno nechtělo.
B je správněTak jeli tam za účelem hrát hokej, za který jsou placeny, tak jo. Pokud by si platili za dovolenou, tak asi by se jim hrát moc naplno nechtělo.
Jaky je pak rozdíl když tam poslu B nebo C tým, který hraje naplno nebo A tým, který to hraje na pohodu.Bohužel nám jde relativně o hovno a podle toho to vypadá.
To je pravda.Jaky je pak rozdíl když tam poslu B nebo C tým, který hraje naplno nebo A tým, který to hraje na pohodu.
Jaky je pak rozdíl když tam poslu B nebo C tým, který hraje naplno nebo A tým, který to hraje na pohodu.
Asi jsem byl zbytečně opatrnej, když jsem dával 10 za 3,60 místo čistý jedničky za 9,182,50 kurz je furt slabej, ještě počkám…![]()
Nedávej to.3,50. Přišla moje chvíle.
Barák na to nepošlu. Za kilínko. Ale musím uznat, že dnes tomu moc nevěřímNedávej to.
Já myslím, že to bude 3:0 do prázdné. To bude karma za první třetinu.Barák na to nepošlu. Za kilínko. Ale musím uznat, že dnes tomu moc nevěřím![]()