Martin96
Nahrávač
- 427
- 1,056
z 12. místa titul zatím ještě nikdo nevyhrál, třeba budeme prvnív suchym triku držíme předkolo
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
z 12. místa titul zatím ještě nikdo nevyhrál, třeba budeme prvnív suchym triku držíme předkolo
V tý první třetině asi minutu a půl před sirénou to byla hodně velká komediena ty tři komercky si nezvyknu
Už se staloneboj, setřeš je jediným slovem - mistři![]()
S tímto přístupem k zápasu většiny hraců, asi ano.nabizi se motivace ve smyslu - videli jste pred zapasem ten pohar? s podobnyma vykonama to bylo na dlouho naposledy panove
ano to opravdu vymyslel nekdo chytrej, strasnyna ty tři komercky si nezvyknu
A těch článků, co už se píšou... To bude zase blití...To je dnes spokojenejch lidí po republice![]()
Aby z toho nebyla zajímavá barážz 12. místa titul zatím ještě nikdo nevyhrál, třeba budeme první![]()
.... samotný kluby si to prej přáliano to opravdu vymyslel nekdo chytrej, strasny
a proč číst články po prohře ? To není povinnost.A těch článků, co už se píšou... To bude zase blití...
Tak jestli sis kupoval permanentku na drama, tak to opravdu mizet reklamovat.V tý první třetině asi minutu a půl před sirénou to byla hodně velká komedie![]()
Tam fakt nic neproběhlo? To si tu prohru zaslouží..Z naší strany krom krásného 2.gólu vůbec nic....
Vyvěšení Mistrovské vlajky si slavnostně klub mohl odpustit protože podle mě bylo takové "šité horkou jehlou" a osobně mi dost vadilo (ne)přivítání Kousyho....
Zasloužil si minimálně stejný spot jako Zohy....
Neříkal tady Propulse, že budeme zahazovat šance a budeme dostávat góly z brejku?
Spalovani sanci vypada zatim jako nase nejvetsi bolest.
V sezone to nebude jine. Budeme mit tlak a souper bude hrozit z brejku.
Vypadni mi z hlavyOmlouvám se Litvínovu,zjevně nebudou jediný,kdo mi posere ten tiket![]()
Tohle je ten offside po kterém Stránský vyrval carovyho
V NHL byla Nosková hra založena na hitech. Dnes nemá žádný hit, myslim, ze i on sám musí pochopit, ze musi udělat nějaký kompromis mezi tim, co hrál v NHL a co chce hrát tady. Minulou sezonu s tom trochu bojoval Lauko.Bez dřiny to nepůjde, dobrá facka.....já jenom doufám, že 3 příchozí přidají, tohle bylo od nich málo při hře 5 na 5....za mě dnes pouze Sedlo Wilda a Smejky ostatni veřejný bruslení
Je to možnýA nebyl tam ještě náš třetí hráč dole mimo snímek?
Naprosto souhlas.. Hájek bude hodně chybět..Za me dnes spatne do obrany. Cela petka. Z obrancu spatny Gazda, Miklis nic moc a Koste taky. Za me ztrata Hajka obrovska, to byla jistota do defenzivy, je to hodne znat.
Já bych to viděl v hodně případech jako sarkasmus, ne?To, že odchod obránců zanechal obrovskou trhlinu v obraně jsme si všiml asi každý, ale i s tím co nám zbylo, by to bránění mělo být přeci jenom na lepší úrovni. Dvojici Gazda-Mikliš se vstup do extraligové sezóny... jak to říct slušně... nevyvedl. Útok mohl spálit méně šancí, tedy dát více gólů, a tak dále...
Velké plus zápasu je určitě Válek, který, přestože nedal gól, byl za mě nejlepším hráčem zápasu. Byl vidět, dostával se do šancí, i trochu Hradečákům pod kůži. Dalším pozitivem je 40% využití přesilovek. Sice první přesilovka moc nevyšla, zatímco ty další už byly povedené.
To nic nemění na tom, že největší zásah přišel ke konci první třetiny. Dva neuznané góly v rozmezí jen několika minut je i na českou ligu unikát. To se stalo v první třetině, prvního zápasu a proti jedinému týmu. U prvního gólu bych to možná pochopil, tak, že sice minimální, ale kontakt s gólmanem tam byl. Nebudu rozebírat, že tam byl Sedlák lehce přitlačen. U druhého gólu neuznání zcela nechápu. Hráč, podle tohoto verdiktu, nemůže ani nastavit tělo, od kterého by se puk do sítě odrazil. Jako úmyslný pohyb bych podle pravidel bral kopnutí či vhození puku do brány, ne nastavení těla na odraz. Místo toho, tedy, abychom vstupovali do druhé třetiny ve vedení 2:1, byl stav zápasu 0:1. Vedení bychom velmi rychle navýšili a zápas mohl mít zcela jiný průběh. Minimálně by Hradec nevstřelil 4. a 5. gól, které zcela jednoznačně pramenily z otevřené defenzivní hry v poslední desetiminutovce utkání.
Pokud myslíte, že hrajeme hrozně a uzavíráte nepovedenou sezónu, tak se na ty zápasy nedívejte. Takovéto komentáře by se měli psát nejdříve tak za měsíc, až bude něco odehráno. Například až na evropské půdě prohrajeme sérii (dvojzápas) play-off, nebo vyletíme před branami osmifinále, budou tyto názory relevantní. Samozřejmě, nikomu nezakazuju psát negativní komentáře, od toho to fórum přece máme, ale usuzovat celou sezónu na základě jediného nepovedeného zápasu mi přijde nesmyslné.
Bohužel nezískáme rekordních 156 bodů, ale s tím jsme asi nikdo nepočítali, nebo snad ano?