Hokej

Každopádně od nás dneska strašidelnej výkon...

Potřebovali bychom taky nějaké příspěvky ve hře od Smejkala, Kauta, Kelemena. Fejes je lepší. Platí hodně rychlosti pokud hrajeme teda v pěti. Kondelik je jakoby bez energie.

Rozhodčí opět tlačí Třinec a i tak debil Žabka tam na ně neustále řve jak bezmozek. Je fakt nechutný jak se takhle může pískat profi liga, kde jde o titul.

Pískat se rovina, Třinec uhraje maximálně jeden zápas.

Budu se opakovat ale tím točení sestavy Pešána jdeme akorát do hajzlu jednou hrajeme ve čtyřech podruhý v šesti a to není konec. Hrajeme bohužel vzácně v plný sestavě tak to má mít vyladěný a ne jak 5 října. Jinak nemáme žádnej respekt narozdíl od zápasů z Brnem a Spartou!

Budu se opakovat ale tím točení sestavy Pešána jdeme akorát do hajzlu jednou hrajeme ve čtyřech podruhý v šesti a to není konec. Hrajeme bohužel vzácně v plný sestavě tak to má mít vyladěný a ne jak 5 října. Jinak nemáme žádnej respekt narozdíl od zápasů z Brnem a Spartou!
Jestli to točeni není i příčina toho hraní v 6.

Já nevím,ale takhle se hraje šestej zápas finále???Mě tam hodně věcí chybí,čekal jsem teda jinej fičák a naše obraná hra je hrůznostrašná,no,budu doufat…..

ja myslim, ze to je potreba poradne zjebat.

Willda, tri fiky??! Snehulak by toho chytil vic!! Kurva chytej neco!
Sedlo, nesimuluj, ze ti chteli urvat hlavu? Koho to zajima? Makej a dej goly!! Na nejakej rekord ti seru!
Cervus, tvl, strilet! Jeden je malo!
Mandy, makej kurva vic! Nedavas tomu, co mas v sobe! Chci videt ten viteznej gol, cos sliboval uz vloni kurva!

Potřebovali bychom taky nějaké příspěvky ve hře od Smejkala, Kauta, Kelemena. Fejes je lepší. Platí hodně rychlosti pokud hrajeme teda v pěti. Kondelik je jakoby bez energie.
Lauko by taky měl bodovat.
Krásně to bylo shrnuté v tom úvodním studiu, kdo v té obraně hoří jak papír- Koště, Hájek, Gazda, Dvořák...
je třeba pravda, že od Hájka jsem nic speciálního neviděl, no.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno